Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

electronica

Medlem
 • Antal inlägg

  83
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

electronica vann dagen: 8 augusti 2016

electronica hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

2 Neutralt

Om electronica

 • Medlemstitel
  På gång

Profil

 • Kön
  Kvinna
 • Plats
  Dalarna

Macanvändare

 • Appleprylar
  iPhone XS Max, iPad Pro 12.9 (2018), Macbook Pro 15" (mid 2015), iMac 27 tum (Late 2013)
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Någon mer som har problem med att hitta mac datorernas plats i "hitta" appen, efter iOS 13 uppdateringen? Alla enheter hittas, förutom iMac och macbook pro. Går jag in på iCloud genom webbläsare än så hittas även datorerna. Det är alltså själva "hitta" appen som spökar. Det står "Ingen plats hittades - online" Datorerna hittades utan problem innan iOS 13.
 2. Någon mer som har problem med att hitta mac datorernas plats i "hitta" appen, efter iOS 13 uppdateringen? Alla enheter hittas, förutom iMac och macbook pro. Går jag in på iCloud genom webbläsare än så hittas även datorerna. Det är alltså själva "hitta" appen som spökar. Datorerna hittades utan problem innan iOS 13.
 3. Har nyss skaffat en iPad pro, och hade ingen aning om att det var Usb-c i båda ändarna av kabeln. Kommer en Usb-c till "vanlig" usb kabel från exempelvis Deltaco att fungera att ladda ipad med genom macen? Eller bör det vara Apples adapter + usb-usb kabel? Just to make sure :-) Tack på förhand!
 4. iMac 27 3,4 ghz i5 (sent 2013) är väldigt långsam och värre blev det efter uppgradering till Mojave. Det sitter 8gb ram i nu, och jag undrar om det är värt att sätta i mer minne, kommer den bli märkbart piggare med 16gb ram? Tack på förhand för svar!
 5. Jag har lagt in backupen från min gamla telefon som sagt, och efter det så nollställde jag min gamla mobil då den skulle säljas. 😞 Tänkte om bilderna kan ligga krypterade i någon mapp i backupen?
 6. Okej, jag har använt mig av en "photo vault" app för att kunna lösenordsskydda bilder. Jag har köpt ny mobil och återställde genom en säkerhetskopia så att allt mitt innehåll kom in i nya mobilen, dock laddas alla appar ner från Appstore på nytt, och denna appen "Photo vault", är inte längre tillgänglig i Appstore. Finns mina bilder som fanns lagrade i appen kvar någonstans i min säkerhetskopia, och isf hur kan man få tag på alla bilder som jag lösenordsskyddat i appen? Tack så mycket för svar!
 7. Japp,har kollat systemkraven MBP är mid 2015 och iMac Late 2013 så det borde fungera
 8. På macbook pro ör det yosemite och på iMac är det el capitan. Bluetooth är på och jag har provat med att ändra till "bara kontakter" och "alla" men det fungerar inte. Har även kollat brandväggar etc Vad kan det vara för fel?
 9. Jag formaterade hårddisken på min andra mac, då den ska säljas (Mac Mini Mid 2010) Men när jag ska installera om osx så finns inte el capitan då jag inte har laddat ner det tidigare med mitt apple id. (El Capitan var installerat när jag fick datorn) Hur som helst,jag tänkte då ladda ner El Capitan från min iMac och göra en bortbar USB, men det finns inte på app store? Hur går jag tillväga? ' Tacksam för hjälp!
 10. Tack så mycket gör ditt svar! Funkar det så att den sedan kör på macbookens grafikkort?
 11. Går det att använda iMac mid 2010 som skärm till macbook pro mid 2015 med tanke på att det är minidisplay på iMac och thunderbolt port på macbook? Ellet går det bara med minidisplay till minidisplay / thunderbolt till thunderbolt. Kabel? om det funkar så har jag en följdfråga: När targret display mode är igång,körs då macbookens grafikkort istället för iMacens?
 12. Tack för svar! Om jag skulle installera osx på en extern hd så systemet fungerar, kan man då använda iMac som skärm utan att behöva ha ett helt fungerande grafikkort? Blir det inte så att macbookens grafik kommer upp på iMac då? Sorry för dum frågor /noob
 13. Har läst den förut men hittar inte svaret på min fråga
 14. Såg en trasig iMac 2009 som säljes,den har trasigt grafikkort samt ingen hd. jag undrar om det fungerar att använda den som skärm till en macbook pro mid 2015 ? eller måste systemet fungera på iMac gör att komma pt targey display? Tack för svar
×
×
 • Skapa nytt...