Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Lobo77

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Lobo77

 • Medlemstitel
  Nykomling

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1994
 • Appleprylar
  MacBook Pro 3,1 GHz, iPhone 6, iPad Air 2
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Tack för hjälpen. Det räckte med att installera service pack 1 (som jag också saknade av någon anledning) och sedan fungerade det att installera 14.4.9. Det löste krasch-problemet.
 2. Hmmm, det hade jag så klart inte. Kör 14.0.0. Och då dök nästa problem upp: när jag försöker uppdatera får jag felmeddelandet Office 14.4.9 Update kan inte installeras på den här disken. En version av programvaran som krävs för att installera den här uppdateringen hittades inte på volymen. Känns som att något gått fel när jag förde över datan från gamla datorn till nya? Bäst att installera om hela Office-paketet kanske?
 3. Tack för svar. Hur menar du då? Brevlådan för flaggade meddelanden visar "2" (se bilden jag lade upp tidigare), men det finns inga flaggade meddelanden i själva brevlådan. Om det fanns några flaggade mejl borde de ju dyka upp där? Känns som att det blivit någon bugg någonstans och undra om man kunde "nollställa" flaggningen på något sätt. Som sagt, inget allvarligt problem - mest irriterande.
 4. Nej, inte där heller. Även om jag tömmer skräp- och papperskorgen helt så syns två flaggade meddelanden. Och när jag klickar på brevlådan så är den tom.
 5. Hej, Jag har nyligen köpt ny MacBook Pro och kör Yosemite 10.10.3. Det har dykt upp ett problem där worddokument som innehåller kommentarer får Word att krascha inom ett par sekunder. Vanliga worddokument utan kommentarer fungerar fint. Någon som haft samma problem och känner till en lösning?
 6. Hej på er, Har ett "larvigt" problem men som stör mig ändå. Mappen för flaggade meddelanden i Mail visar att jag har två flaggade mejl, men när jag klickar på den mappen så är det tomt. Hur jag än försöker så får jag inte bort "varningen". Har kontrollerat att det inte ligger några flaggade mejl i papperskorgen, etc. Jag använder Mail 8.2 på en ny MacBook pro i Yosemite 10.10.3. Några bra idéer på hur jag får bort dem? Tack på förhand!
×
×
 • Skapa nytt...