Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

chivas_

Medlem
 • Antal inlägg

  72
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om chivas_

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  3 mån
 • Appleprylar
  Mac mini och Ipad
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

658 profilvisningar
 1. Tackar Bytte telefon och fick börja om med alla inställningar.
 2. Varför kan jag ej se alla mina meddelande som jag har i min Iphone på min Mac mini?
 3. Hej Efter den nya uppdateringen av min Mac Mini så har mappen Gömda bilder försvunnit eller syns inte hur kan man få fram den igen?
 4. Hjälpe tyvärr inte kan man ställa in så man kan svara på ett anat sett än att dra på skärmen tex hemknappen?
 5. Jag har fått problem att låsa upp och svara med min iphone Se det händer inget när jag rör skärmen så jag lär väcka den igen så funkar det, största problemet är att det inte går att svara ibland händer inget när jag drar åt sidan för att svara men bara ibland, när jag är inne telefonen fungerar all som det ska.
 6. Hej Jag blir utan bredband minst ett halvår tills jag får fiber indraget nu när jag flyttar, så jag behöver alla tips jag kan få hur jag ska göra under tiden, vi är fyra i familjen som använder internet mycket. Min tanke är mobilt bredband som jag kopplar till min air-port timecapsule så att man får wifi i hela huset så att alla får internet om det nu går att göra så eller finns det bättre förslag?
 7. Går det att kopiera latitud och longitud från en bild? jag får fram latitud och longitud genom granskaren men det går ej att kopiera den så jag måste skriva ner dom. Har man väl fått fram latitud och longitud så är det väldigt enkelt att lägga in dom i lägg till en plats i bilderna.
 8. Ok Vad gör du med dina bilder från Systemkameran lägger du in platsdatan manuellt för varje bild eller lägger du inte in platsdatan? Själv vill jag ha den exakta platsen på mina bilder så jag använde min Iphone samtidigt så att man kan kopiera platsdatan till bilderna från systemkameran men det var inte så lätt som jag trodde.
 9. Det jag menar är en systemkamera med GPS som spar Platsdatan i filen. Inbyggd GPS EOS 7D Mark II kan geotagga bilder och filmklipp med din exakta position oavsett var i världen du befinner dig. Lagra longitud, latitud, höjd och kompassriktning samt UTC-tid.
 10. Finns på väldigt många här är en tex Specifikation för CANON EOS 7D Mark II - Kamerahus Funktioner Ansiktsigenkänning: Ja Sekvenstagning: 10 b/s Manuell vitbalans: Ja, 1 inställning kan registreras Exponeringskompensation: ±3 steg i 1/3 steg Självutlösare: 2 s, 10 s Live View: Ja GPS: Ja
 11. NU har jag äntligen kommit på att kopiera platsdatan från en bild som inte går i programmet bilder som jag vet men det var väldigt krånglig, ni som är vana att jobba med bilder kanske vet ett bättre sätt än detta. # Högerklicka på den bild man vill kopiera platsdatan ifrån tryck på redigera med och välj förhandsvisning. # Klicka på verktyg högst upp och välj visa granskare. # Klicka på visa i kartor längs ner till vänster. # klicka på dela knappen uppe till höger och välj anteckningar. # Sen öppnar man anteckningar så står rätt platsdata/adress inte bara staden som programmet bilder. Nu har jag bara 3500 bilder utan GPS/platsdata att jobba med, aldrig mer en systemkamera utan GPS.
 12. Hur kopierar ni Platsdata från en bild till en annan bild utan platsdata ?
 13. Hur kopierar man den exakta GPS platsen från programmet bilder i min Mac dator? Jag har tagit många bilder från en systemkamera utan GPS och samtidigt har jag tagit bilder från min Iphone så man kan kopiera över datan men klickar jag på Info så kan man inte kopiera den exakta platsen bara själva staden, Några tips?
×
×
 • Skapa nytt...