Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Maddog63

Medlem
 • Antal inlägg

  271
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Maddog63 vann dagen: 12 juli 2015

Maddog63 hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

7 Neutralt

Om Maddog63

 • Medlemstitel
  Mycket bra

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2015
 • Appleprylar
  IMac 21,5 och Iphone XR
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Precis uppdaterat Catalina. Såg i skärmen en "flyttade objekt" där det står Aliaset. Vad är det för nånt? Släpade symbolen till papperskorgen, men ännu inte raderat bort den.
 2. Jag löste problemet! Såg inte den lilla till höger där man klickar visa mera eller visa mindre. 😂
 3. Hejsan! Efter senaste uppgraderingen version 10.14.6 till datorn försvann flera länksidor som bokmärke i skärmen Favoriter när man starta Safari. Vissa finns kvar medan andra syns inte det. Varför är det så och hur löser jag problemet?
 4. Hejsan! Jag loggade in på facebook men så dyker det upp fel med anledning till URL och säkerhetsinställning app eller vad fan dom menar med det...? Fick också problem att logga in i en forum. Har detta med senaste uppdateringen 10.14.5 att göra? Hur ber jag mig åt problemet?
 5. Jag hittade en annan lösning med styrplattan. Klickade på favoriter och valde en bok som plocka bort.
 6. Visst är det trist men å andra sidan finns det bättre nyare Imac datorer med uppgraderingar som nyare grafik korten och även Intelcore. Jag tror inte på att byta ut grafik kortet utan köp en ny dator istället.
 7. Jag löste problemet! Moderator kan stänga ner topicen. Tack annars för hjälpen. Jag hade för bråttom att skapa en ny inlägg.
 8. Tjena! Det gamla Nikon programmet har 32 bitars och uppgraderas inte längre av Nikon. Utan istället har det kommit en nytt program med 64 bitars som jag vill installera och fungera med det nya OP Majevo. Men först plocka bort det gamla Nikon View NX 2 som ligger i min datorn. Enligt Nikon ska jag gå in på Finder och klickar där på programfliken och ta bort View NX 2. Men jag hittar inte det. Vad gör jag för fel?
 9. Jag har fortfarande problem! Är där ingen som vet vad problemet är? Jag har till och med stängt av bluetooth och nollställt telefonen samt stängt av den för att starta den igen. Men det hjälpte inte.
 10. Har en Iphone XR och även det gamla Iphone 6. Bägge telefoner är där problem med volymen som sänks när man lyssnar på någon som talar i luren. Varför?
 11. Maddog63

  Iphone XR

  Tjena! Köpte igår en ny Iphone XR 64GB. Laddade över också från det gamla Iphone 6 med uppgifter till XR. Det gick bra och även att uppgradera IOS 12. Nu ska jag lära mig att använda kamera och det är ju inte samma sak som i det gamla sexan. Är där nånting jag behöver veta om skillnaden mellan dessa telefoner i Bilder när man ska behandla bilderna?
 12. Tack för hjälpen! Underligt att man får använda musen. Jag använder alltid styrplattan men misslyckades med det.
 13. Jag ber om ursäkt. Jag skulle har förtydligat mig...jag menar i favoriter.
 14. Hallå! Jag har två bok i bokmärken som jag vill ta bort. Men hur gör man det? Tidigare kunde man klicka på symbolen och drar den till utanför skärmen så upplöste den sig själv.
 15. Tusen tack för hjälpen! Det löste sig. 👍
×
×
 • Skapa nytt...