Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Maddog63

Medlem
 • Antal inlägg

  277
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Maddog63 vann dagen: 12 juli 2015

Maddog63 hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

9 Neutralt

Om Maddog63

 • Medlemstitel
  Mycket bra

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2015
 • Appleprylar
  IMac 21,5 och Iphone XR
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

618 profilvisningar
 1. Var gång man slår på datorn dyker det alltid upp denna information. Ska man slippa detta, så är jag väl tvungen att avsluta Sophos genom att radera bort Sophos i Launchpad?
 2. Efter att hade uppgraderat till Catelina så vill inte Sophos gamla anti-virus gälla längre. Man hänvisa till att uppgradera en ny anti-virus program tydligen. Det dyker upp en dialogruta på skärmen skrivet på engelska av Sophos som meddelar. Vad göra? Några förslag? Jag har haft Imac i snart 4 år och använt samma typ Sophos anti-virus program.
 3. Även vuxna reagera! Jag hatar ABBAS fiskbullar i burk. Urkkkk...🤮
 4. Det är Apple TV+. Det märkvärdiga är att röda doten syns inte i min Iphone XR och Iphone 6. Det är bara i datorn Imac som gör det. Har varit inloggat också och gått in på konto och klickat även på auktorisera den här datorn. Vad är Airplay 2?
 5. Jag hade 2 st PC windows av den gamla sortens program, en äldre och Windows 7. Trots åtgärder om säkerhet och antivirus program som McAffe stötte jag på virus och spam som fan!! 😡 Man är glad att man har en Imac. Det är skillnad.
 6. Hejsan! Sedan några dagar tillbaka sitter där en röd dot i appen TV som man ser det i docken. Jag klickar på appen men hittar ingen orsak till det. Hur löser jag detta?
 7. Precis uppdaterat Catalina. Såg i skärmen en "flyttade objekt" där det står Aliaset. Vad är det för nånt? Släpade symbolen till papperskorgen, men ännu inte raderat bort den.
 8. Jag löste problemet! Såg inte den lilla till höger där man klickar visa mera eller visa mindre. 😂
 9. Hejsan! Efter senaste uppgraderingen version 10.14.6 till datorn försvann flera länksidor som bokmärke i skärmen Favoriter när man starta Safari. Vissa finns kvar medan andra syns inte det. Varför är det så och hur löser jag problemet?
 10. Hejsan! Jag loggade in på facebook men så dyker det upp fel med anledning till URL och säkerhetsinställning app eller vad fan dom menar med det...? Fick också problem att logga in i en forum. Har detta med senaste uppdateringen 10.14.5 att göra? Hur ber jag mig åt problemet?
 11. Jag hittade en annan lösning med styrplattan. Klickade på favoriter och valde en bok som plocka bort.
 12. Visst är det trist men å andra sidan finns det bättre nyare Imac datorer med uppgraderingar som nyare grafik korten och även Intelcore. Jag tror inte på att byta ut grafik kortet utan köp en ny dator istället.
 13. Jag löste problemet! Moderator kan stänga ner topicen. Tack annars för hjälpen. Jag hade för bråttom att skapa en ny inlägg.
 14. Tjena! Det gamla Nikon programmet har 32 bitars och uppgraderas inte längre av Nikon. Utan istället har det kommit en nytt program med 64 bitars som jag vill installera och fungera med det nya OP Majevo. Men först plocka bort det gamla Nikon View NX 2 som ligger i min datorn. Enligt Nikon ska jag gå in på Finder och klickar där på programfliken och ta bort View NX 2. Men jag hittar inte det. Vad gör jag för fel?
 15. Jag har fortfarande problem! Är där ingen som vet vad problemet är? Jag har till och med stängt av bluetooth och nollställt telefonen samt stängt av den för att starta den igen. Men det hjälpte inte.
×
×
 • Skapa nytt...