MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Maddog63

Medlem
 • Antal inlägg

  261
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Maddog63 vann dagen: 12 juli 2015

Maddog63 hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

7 Neutralt

Om Maddog63

 • Medlemstitel
  Mycket bra

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2015
 • Appleprylar
  IMac 21,5 och Iphone XR
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Maddog63

  Iphone XR

  Tjena! Köpte igår en ny Iphone XR 64GB. Laddade över också från det gamla Iphone 6 med uppgifter till XR. Det gick bra och även att uppgradera IOS 12. Nu ska jag lära mig att använda kamera och det är ju inte samma sak som i det gamla sexan. Är där nånting jag behöver veta om skillnaden mellan dessa telefoner i Bilder när man ska behandla bilderna?
 2. Tack för hjälpen! Underligt att man får använda musen. Jag använder alltid styrplattan men misslyckades med det.
 3. Jag ber om ursäkt. Jag skulle har förtydligat mig...jag menar i favoriter.
 4. Hallå! Jag har två bok i bokmärken som jag vill ta bort. Men hur gör man det? Tidigare kunde man klicka på symbolen och drar den till utanför skärmen så upplöste den sig själv.
 5. Tusen tack för hjälpen! Det löste sig. 👍
 6. Hej! Jag har problem och jag förstår inte heller varför dom dök upp där i Docken. Någon som vet hur man tar bort den i Docken? Det är systeminformation och Nikon Transfer 2 enligt bilden som ni ser.
 7. Ja tekniken imponera glad-köpare i alla fall. Ipad Pro är en blandning mellan Iphone och datorn. Den är åtminstone mera praktiskt än laptop som väger mer, är otymplig och för dyrt.
 8. Maddog63

  Crazy eller normalt om nya Iphone?

  Än så länge går min Iphone 6 bra och jag har synat närmare på nya modeller. Jag avvaktar med inköp så länge Iphone 6 går bra.
 9. Maddog63

  Egendomlig uppdatering...

  Hejsan! Det var ett tag sen jag var här. Hade uppgraderat min Iphone 6 igår och det gick som vanligt som det ska göra. Men sen efter det blev det ytterligare små uppgraderingar till. Vad var det för nånting?
 10. Maddog63

  Crazy eller normalt om nya Iphone?

  Satt och läste via Macworld om det senaste nyheten angående om Iphone med A12 chips!!! Mina farhågor besannades och knappt hade jag ens beslutat om en ny Iphone 8 med 64 GB som Telia erbjuder med frikostiga surfande och priser. Det är knappt 3 år sedan jag köpte Iphone 6 med 16 GB och det känns bra fortfarande,men ändå stort avstånd från nya idag. Hur tycker ni A11 Bionic-chip fungera med Iphone 8? Är det värt att lägga slantarna på det eller ska jag avvaktar till nästa år med Iphone X?
 11. Glömde fråga en sak till... I min Iphone 6 sitter där en micro simkort men Iphone 8 måste där vara en nano simkort. Innebär det att jag måste anskaffa en ny mobilnummer om jag köper mobilen hos Telia? Eller det är bara att flytta mobilnummer från Telenor till Telia??
 12. Hittar ingen rubrik om teleoperatörer så jag starta en topic här. Är en trogen kund hos Telenor men upplever oftast dålig täckning med dom via Iphone 6. Nu planera jag en inköp om ny Iphone 8 från Telia på grund av deras reklamerbjudande med extra surf och nedsatt pris om modellen. Jag läste att Telia har lite bättre täckning än Telenor men vill gärna höra om ni andra är nöjda med era operatörer?
 13. Maddog63

  Kan en Iphone 8 hålla 2 till 3 år?

  Jag har också Iphone 6 med 16 GB. Jag har tittat på Iphone 8 och Telia har börjat med reklamerbjudande med nedsatta priser. En Iphone 8 på 64 GB kostar lika mycket som min gamla sexan. Ska jag satsa på en åttan? Läste att Apple ska visa nyheter men är där nånting om nya mobiler med mera avancerade A chipset eller bara nyheten om OS uppgraderas snart?
 14. Maddog63

  MacKeeper/virus?

  Jag var inne på Facebook och där finns även reklamsponsor för MacKeeper om virus i våra datorer etc... Enligt många arga kommentarer i Facebook är folk trötta på MacKeeper som påstår att din datorn har virus. Men hur får MacKeeper reda på det om man inte ens har deras program i datorn? Har ni andra också råkat för detta? Tittar ni verkligen efter i datorn om det finns virus enligt MacKeeper trots att ni har (?) inte deras program?
×