MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Maddog63

Medlem
 • Antal inlägg

  267
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Maddog63 vann dagen: 12 juli 2015

Maddog63 hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

7 Neutralt

Om Maddog63

 • Medlemstitel
  Mycket bra

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2015
 • Appleprylar
  IMac 21,5 och Iphone XR
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Jag hittade en annan lösning med styrplattan. Klickade på favoriter och valde en bok som plocka bort.
 2. Visst är det trist men å andra sidan finns det bättre nyare Imac datorer med uppgraderingar som nyare grafik korten och även Intelcore. Jag tror inte på att byta ut grafik kortet utan köp en ny dator istället.
 3. Maddog63

  Nikon View NX 2...hur tar bort den?

  Jag löste problemet! Moderator kan stänga ner topicen. Tack annars för hjälpen. Jag hade för bråttom att skapa en ny inlägg.
 4. Maddog63

  Nikon View NX 2...hur tar bort den?

  Tjena! Det gamla Nikon programmet har 32 bitars och uppgraderas inte längre av Nikon. Utan istället har det kommit en nytt program med 64 bitars som jag vill installera och fungera med det nya OP Majevo. Men först plocka bort det gamla Nikon View NX 2 som ligger i min datorn. Enligt Nikon ska jag gå in på Finder och klickar där på programfliken och ta bort View NX 2. Men jag hittar inte det. Vad gör jag för fel?
 5. Maddog63

  Ljudet sänks när man...

  Jag har fortfarande problem! Är där ingen som vet vad problemet är? Jag har till och med stängt av bluetooth och nollställt telefonen samt stängt av den för att starta den igen. Men det hjälpte inte.
 6. Maddog63

  Ljudet sänks när man...

  Har en Iphone XR och även det gamla Iphone 6. Bägge telefoner är där problem med volymen som sänks när man lyssnar på någon som talar i luren. Varför?
 7. Maddog63

  Iphone XR

  Tjena! Köpte igår en ny Iphone XR 64GB. Laddade över också från det gamla Iphone 6 med uppgifter till XR. Det gick bra och även att uppgradera IOS 12. Nu ska jag lära mig att använda kamera och det är ju inte samma sak som i det gamla sexan. Är där nånting jag behöver veta om skillnaden mellan dessa telefoner i Bilder när man ska behandla bilderna?
 8. Tack för hjälpen! Underligt att man får använda musen. Jag använder alltid styrplattan men misslyckades med det.
 9. Jag ber om ursäkt. Jag skulle har förtydligat mig...jag menar i favoriter.
 10. Hallå! Jag har två bok i bokmärken som jag vill ta bort. Men hur gör man det? Tidigare kunde man klicka på symbolen och drar den till utanför skärmen så upplöste den sig själv.
 11. Tusen tack för hjälpen! Det löste sig. 👍
 12. Hej! Jag har problem och jag förstår inte heller varför dom dök upp där i Docken. Någon som vet hur man tar bort den i Docken? Det är systeminformation och Nikon Transfer 2 enligt bilden som ni ser.
 13. Ja tekniken imponera glad-köpare i alla fall. Ipad Pro är en blandning mellan Iphone och datorn. Den är åtminstone mera praktiskt än laptop som väger mer, är otymplig och för dyrt.
 14. Maddog63

  Crazy eller normalt om nya Iphone?

  Än så länge går min Iphone 6 bra och jag har synat närmare på nya modeller. Jag avvaktar med inköp så länge Iphone 6 går bra.
 15. Maddog63

  Egendomlig uppdatering...

  Hejsan! Det var ett tag sen jag var här. Hade uppgraderat min Iphone 6 igår och det gick som vanligt som det ska göra. Men sen efter det blev det ytterligare små uppgraderingar till. Vad var det för nånting?
×