Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Cege

Medlem
 • Antal inlägg

  11
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Cege

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2015
 • Appleprylar
  mac, padda och mobil
 • Bytt från pc
  Ja
 1. TAck Telly! Jag avslöjar mig själv som ny... fattade inte att menyraden överst ligger fast utan letade efter ngn slags meny inuti själva itunes fönstret =) /Christian
 2. Jag vill komma åt foton och videos från min imac på min TV som är ansluten med apple TV. Jag har läst att man ska aktivera homesharing i itunes via arkivmenyn. Jag öppnar itunes men hittar ingen sån meny?? inget verktygsfält heller för den delen... Vad har jag missat?
 3. ok, tack för tipset. av ngn mystisk anledning funkade uppdateringen ändå när jag gick in på App Store igår men då vet jag till en annan gång =)
 4. OK, och då kan man alltså ladda ner det gratis från app-store?
 5. Jag har en ny iphone i jobbet med ett apple id som tillhör jobbet. jag vill nu föra över mina kontakter som ligger i min imac knutet till mitt privata apple id. Hur gör man då? tack på förhand! /Christian
 6. Jag har en ny iMac och fick en notis om att det fanns en uppdatering för pages att hämta på App Store. När jag klickade mig fram och agnav mitt apple id så fick jag följande svar: Uppdateringen är inte tillgänglig för detta Apple-ID eftersom objektet köptes av en annan användare eller så har objektet återbetalats eller avslutats. jag har inte pages på ngn annan enhet, har bara ipad och iphone där jag aldrig använt programmet. Ngn som vet hur jag ska göra för att få igenom uppdateringen?
 7. jag testade att ladda ner acrobat reader för ipad men det funkar inte då heller. Sedan tidigare har jag bluefire reader också. Testade nyss att öppna pdf:en från min mac och det funkade så det är inte fråga om ngn special-pdf.
 8. Alla pdf filer, oavsett webbplats. Har du ngn idé vad det beror på?
 9. Det öppnas bara upp en ny flik i safari som är grå. Jag har testat att leta efter filen i iBooks.
×
×
 • Skapa nytt...