Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

itsbritney

Medlem
 • Antal inlägg

  12
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om itsbritney

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Ja
 1. Visst är det löjligt dyrt om man inte kan använda hemförsäkringen. Har funderat på att skippa försäkringen helt, men som sagt tänk om.. Har ju fått telefonen stulen flera gånger.
 2. Haha tjatigt det blev med hemförsäkringen. Ja, jag har haft och vet redan vad en hemförsäkring är, att den är billigare, allrisk- tillägget och allt därtill. Hade absolut valt den om det var möjligt, men den passar inte min situation just nu och varför vill jag inte skriva på ett forum.
 3. Ja, den ger säkert det mesta, men hemförsäkring/drulleförsäkring passar inte mig p.g.a. min boendesituation just nu..
 4. Kostar 1395 kr (om jag minns rätt) för 1 år hos Tele2. Du kan ha den i 2 år, men bara via autogiro och då blir det väl det dubbla dvs. 2790 kr. Själv vill jag inte ha autogiro..men 1 år?? :/ Första självrisken ligger på 600 kr, därefter kommer den vara 1200 kr.
 5. Ja har också tänkt på det där, men fick ut en ny lur hos Telenor förut tack vare deras försäkring så helt värdelöst är det väl inte? Var strax efter lanseringen så billig var den ju inte heller..
 6. Hej, vill gärna höra vad ni har för erfarenhet av Solid försäkringar dvs Tele2’s försäkring? Positivt/negativt? Funderar som sagt köpa Iphone6 hos Tele2 så skriv era åsikter om försäkringen
 7. Precis, det där med uppsyn kan vara krångligt, det gällde Telenors försäkring också, men det löste sig utan problem. Några fler förslag på försäkringar förutom hemförsäkringen annars?
 8. Okej, men andra alternativ finns väl också? Bolag/butiker/operatörer som har försäkring inkl. stöld?
 9. Kan tillägga att vår hemförsäkringen inte täcker stöld, bor dessutom inte hemma längre så det faller bort. Ska btw, stå stöld i rubriken, men verkar inte gå att ändra?
 10. Hej! Ska köpa iphone6 kontant och vill höra vilka operatörer/butiker/bolag som erbjuder den bästa försäkringen som täcker stöld (alltså stöld utomhus osv)? Funderar på att köpa telefonen hos Tele2 då deras försäkring inte är bunden till deras abonnemang samt täcker stöld, vilket är mina krav. Men den går endast teckna i 1 år och sköts av Solid försäkringar som jag läst så mycket skit om (går att teckna i 2 år via autogiro, men vill inte ha ag). Butikernas försäkringar verkar inte täcka stöld heller? Hade Iphone på avbetalning med abonnemang hos Telenor förut där försäkringen tillkom för 80kr extra/mån och när min telefon blev stulen fick jag en ny 3 dagar senare! Men den var så klart bunden vid abonnemanget.. Så har någon erfarenhet av Tele2’s/Solids försäkring eller har bättre förslag på försäkring som täcker stöld får ni gärna skriva det!
×
×
 • Skapa nytt...