Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

nealinnea

Medlem
 • Antal inlägg

  7
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om nealinnea

 • Medlemstitel
  Nykomling
 • Födelsedag 1994-04-09

Kontakt

 • Facebook
  Linnéa Néa Liljedahl

Profil

 • Kön
  Female

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2011
 • Appleprylar
  Macbook Air, haft en Pro innan.
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Nu har jag fått ner det till 20 gb på övrigt så tack för hjälpen allihopa!
 2. Det enda som var stort var en fil på 8 gb och den behövde jag inte så den är borta. Andra filer var mindre och inte så många. igår fungerade inte OmniDiskSweeper men idag funkar den.. så får kika och se!
 3. Nu har jag fått nog ingenting går som jag vill, eller så är det bara jag som är trög, så antingen får jag gå till en mac butik och fråga om hjälp eller så formaterar jag om hela hårddisken men då är frågan - hur formaterar man om hårddisken?
 4. Nej,det har jag inte men ska kikar på alla tips jag har fått och så får vi se hur det går helt enkelt!
 5. Jag har tagit bort alla mina hämtade filer eller flyttar dom till bilder eller dokument! Har haft dokument som jag har skrivit själv och sen har jag haft en massa pdf filar som jag har tagit bort så fort jag har blivit klar med det, använder datorn till pluggning för det mesta så det är de jag tycker verkar vara så konstigt Det är bara jag som använder den och har väl laddat ner någon film men har oftast rensat bort alla filer inklusive chache och sånt, men jag får kika lite mer och se om jag hittar något.. ska kolla mer på filerna som jag kalla för osynliga och kika!
 6. Jag har ju tagit bort de flesta dokumenten har bara de nödvändigaste kvar, har en film och sen har jag blider som jag tagit från datorn eller fört över från telefon. & jag menar att det är rätt konstigt att de "övriga" minnet är så fullt, har installerat, vlc & spotify. men kan jag ta bort alla "osynliga" filer utan att det gör något med datorn?
 7. Jag har en macbook air os x yosemite 10.10 Mitt övriga minne är uppe i 38 gb och har tagit bort alla onödiga filer även några "osynliga filer" men minnet blir inte mindre, har fått bort från 46 gb till 38 men sen kommer jag ingenstans! och jag vet inte hur man kan göra för att ta bort allt onödigt utrymme. jag funderar på om man ska formatera om hårddisken så allt försvinner men jag vet inte hur man gör det heller, vore ändå skönt att slippa föra över bilder och sånt till ett usb när man gör det. så jag undrar mest på hur man ska få bort alla osynliga filer och kan man ta bort alla osynliga filer utan att det gör något med datorn och kan det vara det som tar upp så mycket plats?! bilden är så det ser ut, och eftersom jag inte har så mycket filer tycker jag att det är så konstigt att den tar upp så mycket plats. tacksam för svar!
×
×
 • Skapa nytt...