Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

heho123

Medlem
 • Antal inlägg

  7
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om heho123

 • Medlemstitel
  Nykomling

Macanvändare

 • Appleprylar
  Iphone Ipad
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Där har jag tydligen 34 videos..! Måste vara de som tar upp all plats.. Men frågan då vaaaar finns dem? Åh jag är verkligen jättedålig på det där med iCloud, men om jag går in där på inställningar så står det bilder - av.
 2. Ja bilderna jag har ligger i kamerarullen, låg många i "ögonblick" som jag har raderat, så där finns inte många kvar.
 3. Står fortfarande 3,3 GB, har startat om den också :/
 4. Blir tokig på detta!! Minnet fullt, går in och ska radera. 3,9 GB foton och videor (ca 4 korta videos och 700 bilder?). Raderar så jag nu har totalt 3 min video och 79 bilder, men enligt mobilen så är det 3,3 GB?? Kan omöjligt stämma, hur ska jag göra?
 5. Verkligen ingen som har någon aning? Hur som helst upptäckte jag nu att skiten inte kommer upp när jag ständer av wifi... Kan man få virus på sin router/accesspunkt?
 6. Vill börja med att säga att jag är helt dum i huvudet gällande saker som dessa, så ha lite tålamod med mig.. I alla fall så har jag lyckats få något virus (?) både på min iphone och ipad. När jag är på Safari så är det en reklam längst upp på sidan, och 7 ggr av 10 blir jag efter några sekunder skickad vidare först till mobile.plugrush.com och sedan till diverse porrsidor. Pratade med apple support och de bad mig rensa historiken vilket tydligen inte hjälpte. Hur ska jag göra för att få bort skiten??! Det konstiga är att det är på både mobilen och ipaden, och det enda de har genemsant är att jag var inloggad på Facebook på båda. Olika ituneskonton, olika abonnemang, olika mail, ja ni fattar. Ska tillägga att jag inte har porrsurfat på någon av enheterna, och jag brukar inte klicka på alla dessa skumma applikationer på Facebook...
×
×
 • Skapa nytt...