Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

san

Medlem
 • Antal inlägg

  15
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om san

 • Medlemstitel
  På gång

Profil

 • Kön
  Female

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2014
 • Appleprylar
  iMac, iPhone, iPad, iPod
 • Bytt från pc
  Ja
 1. När jag trycker alt när jag startar om datorn finns bara Mac's system att välja på. Den tredje rutan (windows) finns inte med att välja bland.
 2. Hej! Försöker återigen installera windows på datorn. Nu har jag dock fått tag i en extern cd-läsare och windows skiva. Kom rätt långt i installationen, hade precis valt hur mycket utrymme windows skulle få av utrymmet i datorn. Sen började arbeta och efter ett tag kom "No boot device - insett boot disk and press any key", vad är det som är felet? Har lyckats starta om datorn så det syns inte nu. Men installationen är ju inte klar, måste jag börja om från början eller vad är nästa steg?
 3. Kommer inte ihåg riktigt, men fanns något ställe där man kunde söka efter nya program tror jag så skrev bara in visma har jag för mig.
 4. Tillbaka med frågor igen. CrossOver klarade inte av att köra alla saker i i Visma - så det går tyvärr inte att köpa. Har nu fått tag i Windows skiva och en extern cd-läsare. MEN när jag har gjort till steg 22 (?), det vill säga valt hur mycket utrymme windows ska få i datorn börjar den arbeta med det. Efter ett tag kommer "No bootable device - insert boot disk and press any key", vad är det för fel? Och hur ska jag göra?
 5. Stryk det! Tror jag lyckades fixa det
 6. Winebottler fungerade inte. Måste programmet finnas i den där listan på CrossOver för att det ska fungera eller går det att söka program på något annat sätt?
 7. Tack, det ska jag testa! Det såg inte ut att vara så jättedyrt heller (om det inte är en prenumerationstjänst, läste inte så noga nu), så det kanske kan vara värt att köpa den sen i alla fall om det fungerar. Ska testa under dagen!
 8. Ja, det vet jag? Har inte sagt att det är gratis heller?
 9. Okej, så då ska jag alltså ladda ner Windows som vanligt först. Nej jag såg det, men samtidigt står det att den innehåller allt vanliga 8.1 gör, tror du det går ändå?
 10. Jag ska använda Visma, och det är bara någon enstaka grej som fungerar med mac - inte själva programdelen jag ska använda mig av.
 11. Ja jag har sett det där! Men jag förstår ju inte hur jag gör den där ISO, ska jag ladda ner windows eller vad är det jag ska göra?! Och hur gör jag?
 12. Jag har läst det där, men det hjälper ju inte mig när jag inte har någon cd-läsare. Jag hittar hur man gör med skiva men inte om man inte har en. Får kolla. Men har hört att det ska vara väldigt segt :/
 13. Om du inte har en Windows-DVD och en optisk enhet hämtar du en ISO-avbild från Microsoft. Vad menas med ISO-avbild?
 14. Hej. Har tänkt att installera bootcamp på datorn då jag behöver windows för en del skolarbeten och därför helst inte vill betala massa pengar för exempelvis parallells. Problemet är att jag har ingen aning om hur jag ska göra. I ett av dom första stegen finns det tre rutor som går att kryssa i, vilket/vilka av dessa alternativ ska vara ikryssad? Har en Air om det har betydelse, nyköpt. Egentligen behöver jag nog en steg för steg manual- om inte de andra stegen är lättare än de första.
×
×
 • Skapa nytt...