Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

robe12

Medlem
 • Antal inlägg

  11
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av robe12

 1. Hej! Jag ominstallerade mitt OS X till Mojave och logga in på iCloud etc. Såg att min Nyckelhanterare inte var aktiv och skulle då aktivera den. Problemet var att det inte gick att aktivera den eftersom den inte fick kontakt med iCloud-servern. Tänker då att jag loggar ut och sedan in igen eftersom det brukar funka. Jag kan nu inte logga in på mitt iCloud konto och komma åt viktiga filer på iCloud Drive. Jag skriver in rätt lösenord, har även testat att byta lösenord. Kollat på olika lösningar på internet men inte funnit något som kan hjälpa mig. iCloud Drive funkar på min Iphone klockrent med nyckelhanterare också. Jag får inget felmeddelande eller något, skriver in lösenord, den laddar och sedan poppar det bara tillbaka där jag ska skriva in lösenord igen. Ett annat problem jag har är att jag inte kommer åt lösenord i safari.. Hänger det ihop med att jag inte kan synka nyckelhanteraren med min MBA? Lösenordet är korrekt.
 2. Jag löste problemet egentligen genom att partionera skivan. Efter det så kunde datorn hitta min skiva igen och installera OS X
 3. Jag löste problemet! Tack för hjälpen ändå. :)
 4. Hej! INFO: MBA mid 13 OS X: Inget antar jag? Jag raderade hela skivan. Det jag hade sist var mojave. Jag har ett väldigt jobbigt problem. Det började med att min Macbook Air mid 13 började bli seg. så jag tänkte att jag gör en fräsch installation av Mac OS X. Jag raderade skivan och skulle sen installera om det via recovery mood. När jag sen ska trycka på installera om MAC OS X och välja vart man vill placera installationen så hittas inte min SSD. Jag kan heller inte återskapa från en Time machine-säkerhetskopia När jag går in på skivverktyg så ser det ut såhär. Jag tänker att jag gör en ny avbild där det står ''APPLE SSD'' och då kommer detta fram. Jag trycker på spara och detta kommer upp. Vad kan vara fel? är i stort behov att kunna använda datorn eftersom jag använder den i mina studier och skriver examensarbete. Jag har givetvis sparat dom viktigaste filerna men ekonomin tillåter inte direkt att köpa ny dator.
 5. Vilken Iphonemodel ska jag köpa i hong kong när jag åker dit? 4G kommer funka då den har samma band som i sverige är det WCDMA
 6. Okej ajfan.. Detta gäller väl dock bara 1 år sen går ju apples garanti ut och som sagt så I Sverige så har du tre års reklamationsrätt enligt konsumentköplagen
 7. Menade att apples garanti skulle funka och inte deras
 8. okej hmm, frågad tele2 och enligt dem så skulle det funka utan problem med garantin.. kanske ändå värt att chansa?
 9. Hej! Jag ska åka till Hong Kong i November och undrar om det skulle funka att köpa en Iphone 6 (hoppas att det är billigare). Jag har kollat upp LTE-nätverken hos tele2 som har LTE 800 / 900 / 1800 / 2600. Om man kollar på Apples hemsida angående detta så borde den funka i sverige? https://www.apple.com/iphone/LTE/ Sedan har väl apple world-wide garanti numera på Iphone så det borde inte vara något problem?
 10. Jag löste det genom att synka in bilder från datorn till iphonen och fick frågan om jag ville behålla eller radera befintliga bilder på iphonen. Valde att radera dem och fick in dem nya bilderna. Sedan så fick jag bocka ur "synka bilder från datorn" och synka igen så dem nya bilderna försvann. Efter detta hade jag inga bilder kvar.
 11. Hej! Jag har ett väldigt jobbigt problem då jag har en bild som jag verkligen inte kan få bort.. helt omöjligt att radera den i telefonen då jag har fört över den från datorn.. jag kan inte heller ta bort den genom itunes och när jag för över bilder till iphoto på macen och ska radera alla bilder från telefonen så försvinner den inte heller.!! Hur ska jag göra?? Jag förde över bilden från en pc och tänkte att jag pluggar in telefonen i pc och går in med utforskaren där kan jag inte ens se bilden som fil. det är som att den inte finns fast den är där.
×
×
 • Skapa nytt...