Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

conloc

Medlem
 • Antal inlägg

  4 267
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

5 Neutralt

Om conloc

 • Medlemstitel
  Lysande
 • Födelsedag 1966-10-14

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Ljungsbro, Linköping
 • Intressen
  Scouting och Pistolskytte

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1989
 • Appleprylar
  Performa 6400 med G3 kort 240mHz, MacBook C2D 2,4GHz (mid 2010), iPod Nano 3G 4GB, iPod Touch 32GB
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Lånar en gammal tråd för ett liknande ämne. Har nyligen installerat en TM och använder den som trådlös router. I mitt nätverk har jag sedan tidigare en Samsung WiFi skivare som varit kopplad trådlöst till min gamla Netgear router. När jag nu ska försöka installera skrivaren i det trådlösa nätverket så hittar den inte mitt nätverk under inställningsprocessen . Såg att TM använder ip adresser typ 10.0.x.x och inte 192.168.x.xx som min tidigare router gjorde. Jag bytte då på TM, men samma problem. Har ni några tips?
 2. Jag går i tankar att skaffa mig en ny trådlös router då den jag har strular rätt bra. Önskar härmed tips och råd gällande dessa alternativ.(se titel) Tanken är att jag ska ha ett medie bibliotek som ska kunna delas på mitt hemmanätverk(trådbundet och WiFi) samt att jag ska kunna göra backup från min dator. Tacksam för tips.
 3. Jag har en excel fil som när jag sist öppnade den inte visade några prblem. Nu när jag ska öppna den får jad detta felmeddelande: Filen kan inte öppnas i Excel Filnamn.xlsx eftersom filformatet eller filtillägget inte är giltig. Kontrollera att filen inte är skadad och att filnamnstillägget matchar filens format. Går den att rädda tro?
 4. Jag har på senare tid upplevt att USB portarna strular. När ja till exempel kopplar in min mobil, Samsung så tänds caps lock lampan? Det händer också att jag får meddelande om att inkopplade enheter kopplats bort på ett osäkert sätt fast de sitter kvar i kontakten? Några idéer vad detta kan bero på?
 5. Flyttade till Linköping 1980 slutade nian 1982. Gymnasiet 1982-1984. DISCO Körkort 1985. Började på mitt jobb 1986 och är fortfarande kvar i samma företag . Träffade min fru 1987 Lumpen på A1 som väderradarman 1987-1988. Kom i kontakt med min första mac 1989 (SE30).
 6. Det var visst ett tag sedan jag var inne på forumet märker jag . Det har ju hänt en del här och mitt första intryck är frächt
 7. Det här var ju ett tag sedan men jag vill ändå berätta vad som hände när jag skulle säga upp mitt abbonemang från Bredbandsbolaget. När de frågade varför jag ville säga upp det var jag ärlig och sa som det var och vips så sänkte de mitt abbonemang med 110:- i ett år om jag band det. Så jag gjorde så
 8. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16599859.ab Jag har egentligen bara en fråga. Vad för behova av en Iphone har en fyraåring på natten? (eller på dagen också för den delen)
 9. Ja ni, igår blev det inte mindre än tre semlor har nyss ätit ytterligare en.
 10. Stoppade i installationsskivan och reparerade allt som gick och voila, nu funkar den igen
 11. I går när jag höll på med datorn så låste den sig plötsligt. Jag fic lov att stänga av den med knappen. När jag sedan startade den igen så hittade den inte systemet och jag fick upp några val. Jag startade skivverktygen och det sa att det fanns skador på disken, minns ej exakt vad som stod. Och när jag för.sökte reparera så gick det inte. Nu valde jag att stänga av datorn igen. Och nu när jag försöker starta den så går det inte. Jag får upp äpplet men sedan stänger den bara av. Kan det vara så àtt min SSD disc som sitter i har pajat?
 12. Dubbat både på cykeln och bilen
 13. Min TV har rasta hemma och jag tänkte köpa en ny. Någon som har erfarenhet av netonet's märke Andersson? Funderar på det här paketet. http://www.netonnet.se/art/tv-och-bild/lcd_led-och-plasma-tv/tv-med-bluray-spelare/andersson-l429fdcpvr3d3dpackage/177389.5004/ Tacksam för tips
 14. Jag har idag upp till 24mbit hos bredbandsbolaget inklusive telefoni för 349:- i månaden. Är lite sugen på att byta och har hittat Glocalnet med samma standard för 249:- i månaden. Nu har jag inte haft några större problem med BB men för 100:- skillnad i månadskostnad kan det ju vara läge att byta. Vad jag vill med en här tråden är bara att få höra om det är någon som har erfarenhet av glocalnet. Är ni nöjda? Fungerar det bra? (både telefoni och bredband). Tack på förhand.
×
×
 • Skapa nytt...