MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Wilclore

Medlem
 • Content count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Wilclore

 • Rank
  På gång
 • Birthday 01/23/1974

Contact Methods

 • Webbsida
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Plats
  Stockholm

Mac user info

 • Macanvändare sedan
  1997
 • Bytt från pc
  Nej
 1. iOS7

  Samma här. Laggar t.o.m. vid lösenkoden. Man får skriva i blindo och hoppas att det blir rätt när det sen lossnar. Finns det någon som vet hur man kan lösa det här. Min iphone 4 blev i ett ganska värdelös.
 2. Känns som att man ska hålla ut. Frågan är bara hur länge? När släpps dom nya?
 3. iPhone 3GS - skärm lyser inte efter vattenskada

  Jag tappade min i vattnet tre gånger i somras. Den tredje gången dog den ordentligt men efter en återskapning i iTunes så hämtade den sig men det har du väl naturligtvis redan testat?
 4. Virus? Shanghaiad? Trojan? Vad är det här?

  Fick det här svaret från min vän " ja, men det kan stämma. Vi betalade räkningar på pcn och flyttade nätkabeln efteråt." Mystery solved.
 5. Virus? Shanghaiad? Trojan? Vad är det här?

  Ja man lär sig något varje dag. Tack ska du ha för hjälpen. Då kan jag meddela henne att det inte är något att oroa sig för alltså.
 6. Virus? Shanghaiad? Trojan? Vad är det här?

  Haha! Ja det har jag hört talas om.
 7. Virus? Shanghaiad? Trojan? Vad är det här?

  Vad är en APEX? Googlade det och fick svaret att det är en ultimat tagen kurva i Formel 1 men jag förmodar att det inte var det du hade skaffat.
 8. Virus? Shanghaiad? Trojan? Vad är det här?

  Direkt via ADSL modem tror jag.
 9. En kompis till mig har precis skaffat sig en macbook, hennes första mac och fick ett meddelande idag vilket jag inte kunde svara på vad det är. Jag har aldrig sett något liknande. Är det någon som vet vad det är?
 10. Bättre prestanda i nya Flash Player 10

  Tack Jochum för ditt svar. Har inga Flash-blockerare som jag är medveten om. Det är samma visa i Firefox och när jag startar med Rosetta. Det är helt bananas men det fungerar fint att köra med min mac på jobbet som kör Leopard, kanske där buggen ligger att jag fortfarande dras med Tigern. Det är dags att uppdatera, kanske det löser sig. Om någon har samma problem som jag - hör gärna av er.
 11. Bättre prestanda i nya Flash Player 10

  Vad skulle vara en Flash blockerare? Jag har inte heller döpt om någon mapp. Riktigt märkligt det här. Samma sak gäller när jag låter Safari starta med Rosetta. Jag stängde av alla webläsare samt allting i Dashboard som skulle kunna leta information utåt - ni vet - testa allt. Men va fan. Jag testar femtio gånger till så löser det sig nog.
 12. Bättre prestanda i nya Flash Player 10

  Jag har typ gjort det 50 gånger. Är det bara jag som har det här problemet?
 13. Bättre prestanda i nya Flash Player 10

  Okej, håller på att bli vansinnig! Tack för tipsen jag fick. Har testat allting och det går fortfarande inte att kolla och använda alla sidor som t.ex. last.fm. Har avinstallerat flash playern och ominstallerat, reparerat skivbehörigheterna och det kommer upp att jag har rätt flash installerat när jag kollar mina installerade filer. Men det är fortfarande så att jag "inte har flash player" bifogar skärmdumpar. Jag kör Tiger (kan det vara buggen?) Snälla hjälp!
 14. Bättre prestanda i nya Flash Player 10

  Tack för hjälpen!
 15. Bättre prestanda i nya Flash Player 10

  Hur vet man att det faktiskt uppdaterades till Flash 10. Jag får meddelanden om att jag inte ens har version 9 nu helt plötsligt på sajter jag tidigare inte haft något problem med. Är det någon som känner till det problemet och samtidigt har en lösning på det så skulle jag vara tacksam.
×