Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

putsosåpa

Medlem
 • Antal inlägg

  18
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om putsosåpa

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1994
 • Appleprylar
  imac, iphone
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Ursäkta en fåkunnig, vad menas med isps och defs?
 2. Hej! Kan inte sända mail från iPhone 8. Får meddelandet: ......Mottagaren xxxx accepterades inte av servern eftersom den inte tillåter vidaresändning. Någon, som har något tips?
 3. Jag har tagit bort mail helt och hållet från mobilen. Ändå står det i Hantera lagring att Mail upptar 2,75 GB
 4. Jag behöver öka lagringsutrymmet på min 5S. Den stora lagringsboven är mail. Jag har tömt allt i mail ändå upptar det 2,64 GB. Hur göra för att få bort detta?
 5. Tack! där står det jag använder 3 mb av 30 tillgängliga På datorn använder jag POP, på telefonen får jag inte fram vad det är.
 6. Problemet är att jag vet inte hur man kollar i webbmailen. Går det att få en steg för steg anvisning?
 7. Hittar inte hur stor brevlådan är. Men det egendomliga är att jag har samma brev på datorn och i telefonen. I det förra fallet drar det 109 mb och i det andra fallet 1,39 GB. Om jag tar bort allt, så går det ner till ung 1,3 GB. Det verkar vara så att detta ligger och skvalpar i botten, oavsett hur mycket brev det är i mailboxen.
 8. Jag har iPhone 5S. Jag får ofta meddelande att mailbrevlådan är full, trots att jag rensar den ofta, skräp, papperskorgen, och skickat-brevlådorna också. Nu är lagringen i mail 1,39 GB, samma brevmängd i datorn fordrar 109 MB. Jag har mobilt bredband. Leverantör är Tele 2 både på datorn och telefonen.
 9. Så var det! Tusen tack Carlbo
 10. Häromdagen uppgraderade jag min iPhone 5s till version 10.0.2. Då försvann kameraikonen på hemskärmen. Hittar den ingenstans. Vad göra?
 11. Tack allihopa, som påpekat att thunderboltporten är detsamma som minidisplayport. Har skickat efter en sådan från Dustin.
 12. Är det möjligt att koppla en iMac (tidig 2014) till en Vag-projektor? Har letat på Kjell o co och Dustin, men icke funnit någon lämplig kabel-
 13. Stort tack för svaret! Jag skall testa.
×
×
 • Skapa nytt...