Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

AXUU

Medlem
 • Antal inlägg

  9
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av AXUU

 1. Båda filerna ligger på samma plats som all annan film jag gjort. Sökväg: E:\Inför omformatering FAT32\Kreativt\Film
 2. Intressant, tack för era svar. Jag är inte så händig som ni verkar vara - hur tar jag bort dammet enklast utan att skada hårdvaran? En övrig detalj är att mitt problem också var att när datorn väl blev överhettad så förlorade den mycket prestanda.
 3. 15" Köpte den maxade modellen för filmredigering i bland annat After Effects, därför jag tyckte (tycker) det kändes (känns) onaturligt när (om) datorn bränner mig för att jag sparar ner ett mindre oredigerat klipp i iMovie.
 4. Hej allihopa, tack för era svar. Min Mac har varit på reperation och därför har jag inte kunnat jämföra mellan datorerna vilka filer som jag ej kan se på min Mac. Så här är min hårddisk formaterad: Namn på HD: ELIJAH Filsystem: FAT32 Kapacitet: 1,81 TB Använt: 342 GB Ledigt: 1,48 TB Här är exempel på två filer jag ej kan se på min Mac: Namn: Longboard ride in Hällby 2 Filtyp: Videoklipp (.avi) Storlek: 1,28 GB Namn: Longboard cruising in Hällby Filtyp: Windows Media-fil för ljud/video (.wmv) Storlek: 34,9 MB
 5. Nu har jag haft min dator på reperation för tredje gången och de har bytt logiken även om de ej fann något fel. Upplever faktiskt datorn något stabilare nu. Har inte blivit överhettad än så länge.
 6. Hej! Det gäller även vissa WMV-filer vad jag upptäckt. Hårddisken är formaterad i FAT32
 7. Hej! Jag har problem med att att jag ej kan se vissa filer på hårddisken med min Mac. Fungerar bra med PC. Det är exempelvis en större .avi-fil. Någon användare här som upplevt samma sak? Trevlig helg!
 8. Tack så mycket för svaren. Jag ska testa det ni skrivit och sen också testa tyngre programvaror (de som jag faktiskt köpte datorn för).
 9. Hej! Jag äger den senaste modellen av Macbook Pro och jag upplever att den blir fruktansvärt varm. Den blir tokhet så fort jag gör något mer ansträngande än att surfa på Facebook/YouTube. Det kan vara att uppdatera en app eller spara ner en 10 sekunder kort oredigerad film i iMovie. Graderna är omkring 90 - 100C. Fläktarna går i 2500 rpm direkt. Jag har mätt denna temperatur med appen "temperature gauge" som jag köpt (https://itunes.apple.com/se/app/temperature-gauge/id467830521?mt=12). Datorn har "lagats" en gång för att teknikerna hittade något fel, men när jag lämnade in den andra gången för att problemet inte var löst hittade de inget konstigt. Apple menar att den är byggd för att klara dessa temperaturer. Upplever någon samma sak?
×
×
 • Skapa nytt...