Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Magnus76

Medlem
 • Antal inlägg

  467
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

6 Neutralt

Om Magnus76

 • Medlemstitel
  Mycket bra

Macanvändare

 • Appleprylar
  iPad Pro, iPhone X, atv4k, aw4
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

595 profilvisningar
 1. Det där var moget. Lämnar härmed denna tråd då det som vanligt blir knas när man uttalar sig kritiskt.
 2. Nämen den allra muntraste personen här uttalar sig
 3. Ja du satte huvudet på spiken. Ni ser kritik som gnäll. Bra inställning.
 4. Kan så vara. Men de som "ger kängor" får ju påhopp direkt av den arga applemobben
 5. Klart jag är intresserad av iphone, har haft många genom åren. Det som däremot är lite tråkigt med detta forum är att många här inte klarar av ngn kritik mot apple. Att man tycker det är ok 64gb och tänker, ja förr hade man 4gb. Nej, tråkig inställning. Konstigt att många här försvarar apple så mycket. Finns ju knappt utrymme för diskussioner.
 6. En gång i tiden ja. Men nu har mer eller mindre alla 128gb som insteg, om vi pratar dyrare telefoner. Eftersom jag tycker att 64gb är för lite innebär det att en iphone 11 (pro) med 256gb kommer kosta ca 15k, helt sjukt. Vill du dessutom skaffa aw5, ja då är vi över 20k. Tur att man inte går på detta längre.
 7. Riktigt snålt att de fortfarande kör med 64gb.
 8. Ser ofta folk som har den. Jag själv tex. Många på jobbet etc. Bor inte i Djursholm.
 9. Annars kan du skaffa google foto/onedrive och ställa in så att dina foton förs över dit. Raderar du sen korten i bilder på din iPhone finns de kvar ändå på google/onedrive.
 10. Ja att apple lirar bra i sitt ekosystem håller jag absolut med om. Min iPhone, iPad, apple watch, apple tv lirar suveränt. Men som enbart telefon, om man inte använder andra appleprylar, då skulle jag starkt överväga en android, speciellt en s10. Android idag med premiumlurarna är något helt annat idag än för några år sedan. Däremot så tror jag att många (inkl mig själv) börjar överväga att byta till android och då köra inom googles ekovärld. Men om apple kunde vara lite mer inovativa när det gäller design och liiite lägre pris så absolut. Design är subjektivt, men att köra samma design i tre generationer är bara så tråkigt.
 11. Det känns lite väl häftigt att påstå att en samsung s10 skulle vara långsam. Menar du single score benchmarktester då? Dagligdags är samsungen supersmooth. Sen apple spjutspetsteknik, nja. Samsungen är bra vassare på mycket, inte allt dock.
 12. Började ju redan 2017 när de kraftigt höjde priserna för flaggskeppet då, iPhone X. Många valde istället säkerligen den billigare iPhone 8/8+. Men det är nog först nu som det märks ordentligt. Gissar att kommande iPhone 11 kommer sälja ännu mindre än x/xs.
 13. Om denna artikel bara handlar om USA kan ni räkna med betydligt fler i resten av världen.
 14. Ibland glömmer jag av att de flesta här inte klarar kritik mot apple. Men men. Kan inte hålla med om att apple inom alla parametrar är det bästa. Benchmarktester på processor är de överlägsna, men det märks inte vid vanligt användande. Det är många saker apple är sena med. Kameror de inte bäst på, inte design (subjektivt), inte snabbast minne, tänker nya hastigheterna tex oneplus7 har, sämre skärm än många andra. Jag är förvisso väldigt intresserad av iOS, är väldigt insnöad t.o.m. iPhone, iPad, aw, ATV, samt att hela familjen kör iOS. Men jag är ändå nyfiken på android och saknar en del som det erbjuder. Nyfikenheten växer mer och mer och nu när jag känner att iPhones flaggskepp blivit för dyra, ja då överväger jag flytt ännu mer. Sen är det ju extra kul att köpa något som faktiskt känns nytt. Ganska trist att packa upp en iPhone xs om man kommer från en x tex.
×
×
 • Skapa nytt...