Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Magnus76

Medlem
 • Antal inlägg

  446
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

4 Neutralt

Om Magnus76

 • Medlemstitel
  Mycket bra

Macanvändare

 • Appleprylar
  iPad Pro, iPhone X, atv4k, aw4
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

455 profilvisningar
 1. Får luska i detta. Filen blev 77mb i OneDrive och 8.5mb när jag laddade ner från iCloud.com till pcn. Jäkligt skumt och väldigt irriterade.
 2. Hur ser man filinfo på en iPhone i bilder?
 3. Jo de har såklart stigit i teknik. Men de har ju de stora androiderna oxå gjort, t.o.m gått om på vissa områden. Men de har inte stigit lika mkt i procent som apple gjort. Visst dollarn har en påverkan. Men undrar hur länge de kommer tillverka flaggskepp som egentligen bara amerikanarna har råd med. För oss andra är ju 12-18k helt sjuka pengar.
 4. Testade att ladda upp filen från icloud till onedrive via telefonen. När filen hamnade i onedrive var det ca 10ggr större och var .mov.
 5. Mycket konstigt. Om jag går in på icloud (pc med chrome), markerar filmen och väljer "hämta det valda objektet". Filmen hamnar då i en mapp "hämtade filer" och är betydligt mindre än den ska vara.
 6. Gör du det från en mac? Då vet jag inte eftersom jag använder pc.
 7. Ja fast apples flaggskepp innan iPhone X hette iPhone 6/6s/7/8. De kostade inte så mycket mer än andra märkens flaggskepp. Så just deras nuvarande flaggskepp är mycket dyrare än för några år sedan.
 8. Nej du tror inte det men jag vet att det blir så. Filen är 200mb men blev runt 30mb när den hamnade i pcn. Dessutom blev det en MP4 men borde varit .mov.
 9. Ja men då passar ju iPhone för dig som nöjer dig med en budgetvariant. De som har blivit extremt mkt dyrare är ju flaggskeppen som åtminstone jag tidigare velat ha. Apples affärsidé kan ju knappast vara att tillverka flaggskepp som är så dyra att de säljer mycket mycket sämre? Visst många kanske då istället köper 1-2 generationer äldre lurar, men utgår ifrån att de önskar att de flesta har deras senaste.
 10. Ja de har alltid varit lite dyrare, men skillnaden nu har blivit enorm. En effekt har varit att de säljer betydligt färre enheter worlwide. Kanske inte i USA, men resten.
 11. Apple har ett riktigt krångligt och konstigt sätt att tycka hur folk ska hantera sina egna filer. Går man in i iCloud via webben på PC kan man inte drag n drop till skrivbordet tex. Men kan markera och välja ladda ner, men filmerna blir rejält nedskalade. Finns iCloud att ladda ner till pcn, men det fungerar bara ibland. Brukar välja att dela alla bilder till onedrive i min iphone. När de sen är i onedrive kan man göra som man vill. Alltså i pcn. Har haft iphone länge och ett av det störigaste är just filhantering.
 12. "Varför denna hysteri på nya telefoner" För att man tycker ny teknik är rolig kanske?? En del köper nya kläder, en del köper de på myrorna. Självklart behöver man inte en telefon för 10-20k, det skulle säkert fungera med en nokia knapptelefon för 199kr, men hur kul är det?
 13. Mentalt har jag switchat sen ett tag tillbaka. Tog steget i mars och provade både oneplus och s10. Oerhört roliga och spännande telefoner. Men det som ständigt drar mig tillbaka är att resten av familjen kör iOS. Det är oslagbart smidigt att ha samma plattform. Har ju även iPad och senaste apple watchen och allt lirar bra ihop. Men nu har jag bekymmer hur jag ska göra längre fram när jag anser att min iphone x är gammal. Redan när jag köpte den för runt 13k kändes det nästan sinnessjukt. Med apple watch är man nästan uppe i 20k. iPhone 11 (eller vilket namn den får) lär ju kosta ännu mer och jag har kommit fram till att det blir orimligt. Antingen får jag köpa en xs när den är runt två år, eller rentav en 8/xr, fast det skulle kännas riktigt tråkigt. Min uppfattning är att det är iOS som är det som gör det svårt/omständigt att bryta sig loss. Visst skulle ens omgivning använt android är det inga problem. Minns att jag satt länge och försökte hitta lösningar på konflikter mellan android och iOS. Ville att resten av familjen skulle börja använda google program såsom kalender, platsdelning (google maps), google kontakter, google duo etc. Men det slutade med att jag inte orkade övertyga/lära alla så jag tyckte det var enklare att fortsätta med min iphone. Telefonen som jag nu ser fram emot och kanske kan vara den som gör att jag byter är kommande note 10. Som sagt det är inte lätt. Speciellt inte när telefoner såsom s10/oneplus 7pro känns extremt futuristiska gentemot iphone som nästan känns antik.
 14. Kall var ett lite annorlunda sätt att reagera. Säger bara att jag tycker att xr känns väldigt budget för vad den är, jag menar priset är allt annat än budget i min bok.
×
×
 • Skapa nytt...