MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Magnus76

Medlem
 • Antal inlägg

  426
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

4 Neutralt

Om Magnus76

 • Medlemstitel
  Mycket bra

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Appleprylar
  iPad air 2, iPhone X, atv4
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

371 profilvisningar
 1. Hmm, nja mkt kan jag säkert vara men knappast troll. Lappen har med detta sänkt sin trovärdighet kraftigt. Dig kan man inte längre anse seriös.
 2. De finns ju lager överallt och så var det inte förr. Dom är stormrika och de tackar sina kunder genom att höja priserna och snåla in på saker de borde ha inkluderat. Men såna med ditt som det verkar förhållningssätt till Apple är den perfekta kunden. Men de kommer bli färre, ja kanske inte du då
 3. Vilket dom kommer göra om ett tag. Till black friday brukar de flesta androider vara väldig prisvärda. Vilket Apple absolut inte har blivit i min bok. Som sagt, hur många känner du med senare IPhonen, jag ingen och jag känner en hel del
 4. Citat på telia ”Galaxy Buds på köpet är ett erbjudande från Samsung, du beställer dem enkelt själv i Samsung Members-appen.”
 5. Det är förvisso Apple som säljer betydligt mindre så ngt måste de väl ha missbedömt? Ett företag som tillverkar mer än de säljer brukar väl till slut behöva ändra taktik?
 6. Det har jag faktiskt ingen aning om. Men vänta lite nu, man reggar ju via samsung member appen så det är nog samsung som bjuder på det. Dock så kör ju samsung ganska ofta med kampanjer tex minneskort etc. Hur ofta gör Apple det?
 7. Kan ändå inte förstå att de inte vill behålla sina andelar? Folk blir ju liksom nästan likgiltiga för en iPhone såsom priserna är. Som jag skrev, jag känner nog ingen alls faktiskt som har en xs. Jag menar förr, hade de allra flesta den senaste iPhonen. Till råga på allt har de dessutom exkluderat 3.5 dongeln samt fortsätt med 5w laddare. De har verkligen försökt tjäna in på allt. Sånt har jag lackat ur på. Ta tex nya s10 som strax kommer. De skickar med trådlösa lurar samt snabbladdare. Dessutom betydligt billigare. Blir nog en s10 för mig som det ser ut nu.
 8. Tror dock inte att det räcker med en sänkning på 5-10%. Folk i allmänhet har börjat inse att du får en riktigt bra flaggskeppsmobil för ca hälften av pengarna. Förutsatt att man är beredd att lämna sitt ekosystem. Hade inte apple haft en så bra mjukvara som fungerar ypperligt bra hade de haft det ännu tuffare. Känner ingen i min närhet som köpt xs serierna. De flests har behållit äldre iPhones. Jag själv skulle minst köpa 256gb varianten och de kostar 13-15 tusen vilket är helt sjukt.
 9. Ja jag är en av dem som har iPhone och har använt Apple länge, kommer nog heller inte fortsätta med dem. Har iPhone X och känner knappt ett minsta intresse av en xs, mest pga priset. De har ju helt tappat känslan för vad gemene man är beredd att betala för en telefon. Har köpt ny iPhone varje år, inte för att jag egentligen behövt men tycker det är trevligt med det senaste. Men den känslan har försvunnit med deras nya priser.
 10. Man vill ju spara allt i original och inte att molntjänsten ska skala bort något.
 11. Hmm. Får kolla det. Ingen annan här som reagerat på detta tidigare?
 12. Ja så kanske det kan vara. Men om jag sen väljer att ladda ner filen från onedrive till pcn så är ju filen fortfarande lite mindre än den var från början.
 13. Provade att synka mina bilder och filmer till onedrive. Men filmfilerna blir mindre när jag lagt upp dem på onedrive. Om jag tex tar en filmfil och kopierar med kabel iPhone till pc blir filen 500mb. Men när jag laddar upp samma fil från iPhone till onedrive är filen 410mb. Utgick ifrån att filerna inte skulle skalas ner när man säkerhetskopierar till onedrive. Nån som vet vad det beror på?
 14. Magnus76

  Ändra namn i ens apple id?

  Familjedelning är jag bekant med. Men jag undrade mest om det var möjligt att ändra fysisk användare i ett befintligt apple id? Alltså radera mitt namn och ersätta med sonens...
×