Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Magnus76

Medlem
 • Antal inlägg

  459
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

5 Neutralt

Om Magnus76

 • Medlemstitel
  Mycket bra

Macanvändare

 • Appleprylar
  iPad Pro, iPhone X, atv4k, aw4
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

502 profilvisningar
 1. Ser ofta folk som har den. Jag själv tex. Många på jobbet etc. Bor inte i Djursholm.
 2. Annars kan du skaffa google foto/onedrive och ställa in så att dina foton förs över dit. Raderar du sen korten i bilder på din iPhone finns de kvar ändå på google/onedrive.
 3. Ja att apple lirar bra i sitt ekosystem håller jag absolut med om. Min iPhone, iPad, apple watch, apple tv lirar suveränt. Men som enbart telefon, om man inte använder andra appleprylar, då skulle jag starkt överväga en android, speciellt en s10. Android idag med premiumlurarna är något helt annat idag än för några år sedan. Däremot så tror jag att många (inkl mig själv) börjar överväga att byta till android och då köra inom googles ekovärld. Men om apple kunde vara lite mer inovativa när det gäller design och liiite lägre pris så absolut. Design är subjektivt, men att köra samma design i tre generationer är bara så tråkigt.
 4. Det känns lite väl häftigt att påstå att en samsung s10 skulle vara långsam. Menar du single score benchmarktester då? Dagligdags är samsungen supersmooth. Sen apple spjutspetsteknik, nja. Samsungen är bra vassare på mycket, inte allt dock.
 5. Började ju redan 2017 när de kraftigt höjde priserna för flaggskeppet då, iPhone X. Många valde istället säkerligen den billigare iPhone 8/8+. Men det är nog först nu som det märks ordentligt. Gissar att kommande iPhone 11 kommer sälja ännu mindre än x/xs.
 6. Om denna artikel bara handlar om USA kan ni räkna med betydligt fler i resten av världen.
 7. Ibland glömmer jag av att de flesta här inte klarar kritik mot apple. Men men. Kan inte hålla med om att apple inom alla parametrar är det bästa. Benchmarktester på processor är de överlägsna, men det märks inte vid vanligt användande. Det är många saker apple är sena med. Kameror de inte bäst på, inte design (subjektivt), inte snabbast minne, tänker nya hastigheterna tex oneplus7 har, sämre skärm än många andra. Jag är förvisso väldigt intresserad av iOS, är väldigt insnöad t.o.m. iPhone, iPad, aw, ATV, samt att hela familjen kör iOS. Men jag är ändå nyfiken på android och saknar en del som det erbjuder. Nyfikenheten växer mer och mer och nu när jag känner att iPhones flaggskepp blivit för dyra, ja då överväger jag flytt ännu mer. Sen är det ju extra kul att köpa något som faktiskt känns nytt. Ganska trist att packa upp en iPhone xs om man kommer från en x tex.
 8. Håller delvis med om kinatelefoner, förutom oneplus. Kanske spionerar också men säkerligen mindre än huawei etc. Om kommande note10 hamnar i ett bra prisläge är den mycket intressant. Framförallt till black friday
 9. Ja folk kanske stannar kvar inom iOS. Men färre och färre gör det tillsammans med flaggskeppen. Kanske inte är tanken av dem egentligen? Vi ”flaggskeppsköpare” kommer välja annan plattform om detta prisvansinne fortsätter. Jag menar, om man avvänjer sig från iOS får du premiumflaggskepp för en billigare penning med android. Visst finns det nackdelar med android men samtidigt fördelar.
 10. 11:an lär inte bli en hit om de kommer kosta lika mycket som x/xs. Dessutom samma design som två gen bakåt. Ja förutom kameramodulen. Det finna väl inga direkta siffror men sålde inte x/xs ca 30% lägre än förväntat? Höjer de priset i år igen förlorar de nog många flaggskeppsköpare.
 11. Att tänka på om man använder gratisversionen av googlefoto, det ingår då "bara" 15gb till fullstora filer. Tror att i gratisversionen filmerna man filmat i 4k, blir 1080p. Har du betalversionen skalas inget. Rätta mig om jag har fel...
 12. Mättad för såna som inte vill byta varje år ja. Är man riktigt teknikintresserad av tex bättre kameror etc så vill man byta oftare. Det är just dem kunderna apple förlorat. Sitter man med iPhone 6s är man kvar hos dem såklart, men hur kul är det att ha en sån gammal telefon? Men alla är vi olika som tur är.
 13. Hur tror ni apple kommer åtgärda på försäljning? De kanske inser att de har blivit väldigt dyra (utanför USA)? Jag tror att de behöver sänka priserna ca 20% för att komma igång igen.
 14. Får luska i detta. Filen blev 77mb i OneDrive och 8.5mb när jag laddade ner från iCloud.com till pcn. Jäkligt skumt och väldigt irriterade.
 15. Hur ser man filinfo på en iPhone i bilder?
×
×
 • Skapa nytt...