MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Magnus76

Medlem
 • Antal inlägg

  416
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

3 Neutralt

Om Magnus76

 • Medlemstitel
  Mycket bra

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Appleprylar
  iPad air 2, iPhone X, atv4
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

312 profilvisningar
 1. Man vill ju spara allt i original och inte att molntjänsten ska skala bort något.
 2. Hmm. Får kolla det. Ingen annan här som reagerat på detta tidigare?
 3. Ja så kanske det kan vara. Men om jag sen väljer att ladda ner filen från onedrive till pcn så är ju filen fortfarande lite mindre än den var från början.
 4. Provade att synka mina bilder och filmer till onedrive. Men filmfilerna blir mindre när jag lagt upp dem på onedrive. Om jag tex tar en filmfil och kopierar med kabel iPhone till pc blir filen 500mb. Men när jag laddar upp samma fil från iPhone till onedrive är filen 410mb. Utgick ifrån att filerna inte skulle skalas ner när man säkerhetskopierar till onedrive. Nån som vet vad det beror på?
 5. Magnus76

  Ändra namn i ens apple id?

  Familjedelning är jag bekant med. Men jag undrade mest om det var möjligt att ändra fysisk användare i ett befintligt apple id? Alltså radera mitt namn och ersätta med sonens...
 6. Magnus76

  Ändra namn i ens apple id?

  Min son (14 år) använder ett apple id (min gamla hotmailadress) som är registrerade med min personalia. Det var för att han var för ung när han fick sin första iphone. Kan man nu ändra apple id och skriva in hans personalia men ändå ha tillgång till appköp etc? Eller är det att börja om från 0 som gäller?
 7. Kunde till slut återställa, allt är frid o fröjd Att jag testade en synkfunktion beror på att jag ev ska köpa en android och vill att resten av familjens icloudkalender ska hamna i min android. Men det var inte alldeles enkelt
 8. Höll på att mixtra lite med att försöka få till synk mellan familjekalendern från min iphone till googlekalendern. Fick först skapa en "ica fil" från icloud för att sen kopiera in den till google. Fick det inte riktigt att fungera och märkte sedan att min frus familjekalender försvunnit. Det synkar alltså inte längre mellan min iphone till hennes, trots att jag bjudit in henne inom familjedelningen. Nån som vet hur jag kan ångra det jag gjorde när jag försökte synka icloud och google? Något verkar ha gått snett.......
 9. Ok. Nu finns det förvisso fler säljplatser. Varför inte div forum, marketplace etc. Gissar att man får ganska dåligt betalt i en applestore. Spelar ju egentligen roll om du lyckas sälja din iphone. Den nya är ju oavsett horribelt dyr. Apple skrattar ju hela vägen till banken. De höjer priserna och håller nere med saker i lådan. De är världens rikaste företag men ändå ger de inte kunderna något extra, de har råd med det. Nu är det mina högst personliga åsikter jag ventilerar, och menar att de passerat en ekonomisk gräns för vad det är värt, för mig.
 10. Varför är inte blocket en seriös affärsplats? Man får förmodligen mer pengar vid privat försäljning. De pengarna används sen vid nyköp.
 11. Då är det nog mer luckrativt att sälja på blocket etc.
 12. Säkert en del. Men vi som vill ha det senaste behöver verkligen ta sig en funderare.
 13. Vem vet, du kanske får mersmak Tror nog att android pie är väldigt bra på de senaste mobilerna.
 14. Nu är det förvisso rätt stor skillnad i kameran på en iphone se mot iphone xs och de senaste androiderna. Kameran är en del i telefonen som viktigast enligt mig. Håller med om att gamla telefoner håller längre än android pga att de erhåller nya iOS. Men jag har ju genom tiderna köpt en ny iphone varje år eftersom jag gillar det senaste helt enkelt. Det är det köpmönstret jag nu måste ändra, eller fortsätta med det men då med android.
 15. Tror inte gemene man, kvinna eller tonåring använder iCloud mer än till hitta vänner, iMessage, etc. Men de med Mac tycker såklart det är smidigt kanske, men jag finner mer o mer iOS och ekosystemet lite overkill mot vad allt kostar. Frågar du mig skulle det kännas riktigt trist att köpa en 1-2 års iPhone. Med det sagt så är jag själv väldigt nöjd med iphone/iPad, men priserna har gått överstyr. Tycker det är bra att/om de säljer mindre då kanske de ändrar sina priser eller att de inkluderar lite mer i lådan.
×