Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

carolines

Medlem
 • Antal inlägg

  7
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om carolines

 • Medlemstitel
  Nykomling

Profil

 • Kön
  Not Telling

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2007
 • Appleprylar
  macbook air, iphone6s, ipad air
 • Bytt från pc
  Ja
 1. När jag försöker installerar Garage Band ”försvinner” hela processen upp i rök när den kommer till delen ”install”. Alltså: jag trycker på ikonen- börjar ladda ner programmet. Det står tar 10 min, 5 min, mindre än 1 min och den ”blå tiden” fylls upp. Men när allt är färdighämtat 100% och ”install” processen ska börja, försvinner hela fönstret och hela proceduren är som intetgjort. Någon som har en idé varför detta sker? Har försökt göra om flera ggr, starta om, ta bort så det finns utrymme för programmet etc. frustrerande!!
 2. Kan man skicka mass-sms, alltså ett sms till flera mottagare utan att alla mottagare kan se vilka andra man skickat till? Som e-post bcc fast i ett sms? Går detta?
 3. Tack för hjälpen! Funkade att formatera om USBn
 4. Jag försöker flytta en låt från mitt itunes bibliotek till en USB-sticka. Borde bara vara att "dra över den" men får upp felmeddelande att " det inte finns tillräckligt med utrymme" men låten är 9MB och USB-stickan är 4G och tom! Vad är det jag missat?
 5. Jag har samma problem med at inte få mina gamla ringsignaler att funka på min nya iphone5s. men i mitt fall så finns alla signaler i itunes under fliken signaler, i bockade och allt! Tryckt på synkronisera och utför men dom hamnar inte på telefonen ändå!
 6. Ha koll på bildströmen och fotoalbumet! Jag personligen har problemet att alla bilder som jag har i mitt fotoalbumbet inte finns i bildströmen! Jag har ingen aning om hur urvalet görs. Har bara upptäckt att alla bilder inte kommer med i bildströmen!
 7. Har precis köpt en iphone5s och överfört mina gamla inställningar från min gamla iphone4s till min nya telefon. Varför följer inte mina ringsignaler med som jag hade på min 4s med till 5s? Och hur synkar jag dem medm in nya? Dom ligger under filen "signaler" i itunes och jag har bockat i vilka jag vill ska synka och trycker sedan synkronisera men dom förs inte över till telefonen. Sedan kan jag ju passa på att fråga om någon vet varför vissa appar som laddas in på min mobil från itunes, blir min mans itunes-konto-appar? T.ex: Vi använder båda appen spotify. När jag kopierade min gamla 4s inställningar till min nya 5s var det min makes spotify-app (hämtad med hans ituneskonto) som laddades in på min mobil, trots att det var min gamla telefons inställningar jag överförde, där jag haft en spotify app som laddats ner från mitt ituneskonto. Själva kruxet är ju att när jag ska uppdatera appar och det är min makes appar, så beär dom ju hans ituneslösen. Nu har jag tagit bort de appar och installerat om dom så det är efter mitt ituneskonto men det blir så mycket extra arbete. Hur undviker jag detta i framtiden?
×
×
 • Skapa nytt...