Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

hasseludden

Medlem
 • Antal inlägg

  8
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om hasseludden

 • Medlemstitel
  Nykomling

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2013
 • Appleprylar
  MacBook Air 13"
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Tack! Ska försöka med detta. Konstigt att Telia inte klarade att brygga min Thomson!
 2. Förlåt min okunnighet, men kan du enkelt förklara för mig hur jag går tillväga? Kan jag komma åt min TC utifrån i detta alternativ?
 3. Nu har jag kommit så långt att Telia gjort bryggningen och då fungerade ingenting. Det skulle tydligen bero på att dom behövde ladda ner 12 filer till min Thomson. Det gjordes och sedan... fungerade inte bryggningen. Telia vet uppenbarligen inte vad som är fel eller vad som ska göras. Någon som har en idé? Telia säger att jag kan köra två parallella nätverk. Kan jag det?
 4. OK, vad betyder det? Kan jag då komma åt min TC utifrån också?
 5. Jag har anslutit TC med en nätverkssladd från Thomson. Så nu har jag två parallella nätverk. Kan jag ha det så?
 6. Kan någon hjälpa mig? Jag är en teknisk idiot och kan inte alla uttryck, eller fattar vad dom betyder. Jag köpte mig igår 14-06-05) en Time Capsule och det skulle ju vara så enkelt att koppla in den. Men vad jag inte tänkte på var att jag har en Thomson 789 från Telia (DSL 6-8). Den används både som modem och router. Dessutom används den för ip-telefonin. Hur kopplar jag in min nya Time Capsule på bästa sätt? I första hand var den tänkt som en smart (automatisk) back-up men gärna att användas som router, eftersom den verkar (enligt bruksanvisningen) vara bättre som router. Snälla, hjälp mig med enkel och lättfattlig beskrivning av hur jag går till väga! I huset används, förutom min MacBook Air från 2013, även två iPad, tre iPhones + en Microsoft Surface Pro. Lösningen måste fungera för alla även om back-upen är i första hand för mig.
 7. Det går alldeles utmärkt att göra så! Jag beställde via Apple på Irland och fick den levererad i Malaysia med svenskt tangentbord!
×
×
 • Skapa nytt...