Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

cemoa

Medlem
 • Antal inlägg

  114
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om cemoa

 • Medlemstitel
  Bra

Profil

 • Kön
  Female

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2012
 • Appleprylar
  MBP 13 tum /processor 2,9 GHz Intel Core i7/8 GB minne/MacOs High Sierra 10.13.5
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Tack för tipset! kände inte till denna video-editor. Ska prova den. Hoppas man kan redigera enstaka filmer också?
 2. Denna option spara som fristående film mm finns numera inte att välja på nya QTplayer?
 3. Har det löst sig för dig? söker också efter en videoklipp-redigerare.......
 4. Imovie är lite mer för att arbeta med flera filmer/projekt. Önskar redigera enstaka filmer.
 5. Håller på att redigera en film i quicktime player/version 10.4 i min MBP (Mac Os high sierra 10.13.5). Det går inte att spara efter redigeringen. Eftersom det blir flera filmer som ska putsas och splittras så är jag tacksam för tips hur man ska gå tillväga. Finns det kanske andra tillägg man kan spara i som är kompatibla? Alternativ: finns annan likvärdig filmklipp-redigerare som fungerar ihop med Bilder-appen? Tacksam för tips och råd!
 6. Ska ev. installera Minecraft Realms dvs online. Har Windows 10. Har pocket på iPaden samt fick på en cd som man kan spela på TV. Några funderingar...... Det verkar som Realms-konto finns bara som pocket? Som jag förstår ska man kunna spela på olika plattformar med Realms-konto.... Kan man alltså med en Realms-konto spela samma spel på tv samt i pocket-versionen (på IOS)?. https://minecraft.net/sv-se/
 7. Var ser man detta med partitioner? jag har bara en hårddisk. Jag har inte någon extern hårddisk eller usb sticka. Jag hade tagit fel bock från finder för att ta bort den på skrivbordet. Nu är den avbockad och syns inte på skrivbordet.
 8. Då vet jag. Många saker som är en gåta.....Jag gjorde en normal omstart eftersom min ljudikon och andra ikoner försvann när jag gjorde en säker start. Då kom hårddisken tillbaka på skrivbordet fast jag hade kastat den i papperskorgen.
 9. Jag slängde både/hårddisken och uppdateringen som fanns på skrivbordet i papperskorgen eftersom jag inte har användning för det. Hoppas jag inte gjort fel.....Det jag undrar är varför det står (3) efter hårddiskens symbolen (se skärmdump ovan).
 10. Tack för info, det uppmärksammade jag inte.......De har alltså skrivit fel. "Uppdatering för Microsoft Office för Mac 2011 15.1.1"Då har jag den senaste. Då uppstår det att fixa varför det inte går att starta outlook. Jag läste någonstans att det kan vara fel med identities. Har ingen aning vart man hittar detta på datorn.
 11. Där är en kopia av min ordinarie hårddisk. Samma innehåll . Jag tror den kommit upp i samband med office uppdate filen.
 12. Gjorde som du sade och problemmet kvarstår.
 13. Gjorde som du sade och problemmet kvartstår.
 14. Jag har följt instruktionerna och tagit bort bocken för skrivbordet och hårddisken på skrivbordet är i alla fall kvar.
 15. jag har inget emot att ha kvar visning av skrivbordet i finder.....det är på min dators bagrund som hårddisken ikonen visas.
×
×
 • Skapa nytt...