Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

tobiasklint

Medlem
 • Antal inlägg

  8
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om tobiasklint

 • Medlemstitel
  Nykomling

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Ja
 1. Hej! Jag har en trial version av Photoshop som jag försöker installera. Filen är över 3 gb och jag har använt filen för att installera photoshop tidigare. Nu har jag dock installerat om hela datorn och dmg-filen har jag kopierat från en time-machine version från långt tillbaka. När jag dock försöker trycka på "installera" får jag följande felmeddelande varje gång (se bild). Vad betyder detta? Finns det någon lösning? Själva filen verkar inte finnas på webben längre.
 2. Hej! Om jag trycker in lightningkontakten fullt laddas ipaden ej men drar jag ut den typ 0,5 mm eller något så laddas den fint. Känns som att det brukar vara tvärt om, att smuts ligger i vägen så att kontakten ej kommer ända in. Så är alltså inte fallet för mig. Känns märkligt att man inte kan trycka in kontakten fullt. Någon som har liknande problem/lösning?
 3. Hej! Under en tid har det stått "kontrollera batteriet". Jag har en mbp mid 2010 och har oftast använt mig av nätkabel men ibland även kört på batteri. Batteritiden har varit bra (i allf helt ok) under hela tiden. Men nu bestämde jag mig för att byta hdd och öppnade upp chassit. Här ser det ut som batteriet har läckt eller nått? Det är någon brunaktig liten smörja som har stelnat. Vad är detta? Kan detta vara orsaken till felmeddelandet "kontrollera batteriet"? Tacksam för svar.
 4. Någon mer som har erfarenhet av att streama längre filmer etc till ATV via iphone med batteri? Inget problem för någon?
 5. Hej! Jag går i tankarna att köpa en apple tv istället för att satsa på en smart tv. Det jag undrar är hur batteritiden fungerar. Drar det mycket batteri att streama film (ca 2 tim) från iphonen? Drar det som vanligt (alltså som att jag bara skulle kolla på filmen från iphonen utan att streama) eller drar det mer eller mindre? Glöm det här med laddningssladd. Någon som vet hur batteritiden är? MVH Tobbe
 6. Grymt! Vet ni någon steg för steg guide att följa för att sedan formatera och installera OS, gärna med bilder?
 7. Tack! Måste jag trycka på något speciell knapp eller så när jag startar datorn med Snow leopard-disken eller kommer jag automatiskt till installationsprogrammet där jag kan formatera disken och installera?
 8. Hej! Har sökt efter svar på min fråga men har ännu inte lyckats hitta något, testar här. Jag har en Mbp 2010 och tänkte sätta in en Samsung 840 evo. Det jag undrar är om jag helt enkelt kan släcka datorn, plocka isär, sätta in ssd:n, slå på och sedan med hjälp av en snow leopard-skiva installera Mac OS? Eller måste jag hålla på att koppla in ssd:n externt via usb och formatera etc först? Notera att jag inte har en enda fil som jag skulle vilja behålla på något sätt från min nuvarande hhd. Tacksam för svar på denna fråga. MVH Tobbe
×
×
 • Skapa nytt...