Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

vilnis

Medlem
 • Antal inlägg

  37
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

3 Neutralt

Om vilnis

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2005
 • Appleprylar
  Macbook Pro 13" late 2011
 • Bytt från pc
  Ja
 1. vilnis

  Airplay med mobildata

  Tja. Letat överallt efter svar. Någon som vet om det är möjligt att spegla iphone till apple tv via mobildata? Jag använder Freedome vpn blocker och denna går ej att använda med wifi vilket resulterar i att jag inte kan spegla iphone till apple tv via airplay..
 2. vilnis

  Kan ej starta iMac

  Tack för svar. Kom aldrig till startskärmen där man skriver in lösenord så var tvungen att radera hela skivan och hämtar nu osx mount lion på nytt, men hur är det möjligt att det tar 5 timmar?! Har redan laddat i 1 timme...
 3. vilnis

  Kan ej starta iMac

  Hej! Köpte en begagnad iMac late 2012. Installerade en säkerthetskopierad version och försöker nu starta datorn, men den har fastnat helt (se bild). Vad gör man?
 4. vilnis

  iPhone 7 blir kokhet

  Tjena! Köpte en helt ny iPhone 7 häromdagen. Kan inte minnas att en iPhone blir såhär varm efter normal användning. Någon som haft samma problem med just iPhone 7? Har inte haft detta problem med tidigare iPhone modeller.
 5. Hej! Hur återställer jag en Mac mini från själva datorn utan att starta datorn och gå in i disk utility? Kan inte göra detta med mitt windows tangentbord. Behöver alltså åtkomst via datorn..
 6. vilnis

  Helt ny iPhone 6S

  Tja! köpte en helt ny iPhone 6S då den låg på 2990 kr. Kan inte minnas att batteriet är såhär uselt. Får ladda telefonen 3 ggr om dagen. Undra om det skall vara så eller om jag råkat ut för ett måndagsex? 😂
 7. Tack för svar. Det jag alltså vill göra är att återskapa en säkerhetskopierad skiva. Hur gör man detta i datorn? Kommer som sagt inte åt disk utility med min windows tangentbord Har provat allt. Tryckt på ctrl + R, alt + R, ctrl + alt + R, windowstangenten + R, men inget funkar..
 8. Jag blir galen snart. Vad ska jag trycka på för att komma till skivverktygen när jag startar om datorn med en windows designer keyboard?! Har provat exakt allt, men ingenting händer. Kommer bara fram till inloggningssidan för desktop. Hjälp!
 9. Hej! Sedan igår så känner inte min iphone till mitt ansikte och när jag återställt face ID och försöker ställa in det på nytt så får jag ett felmeddelande (se bild). Vad kan ha hänt?
 10. Jag använder bara daton till daglig surf och logic. Ang. tangentbordet så kollade jag ett youtube klipp med en kille som har mid 2017 och nya 2018 macbook där han jämförde ljudet från tangentbordet. Hördes ingen skillnad alls. Är det något annat problem med tangentbordet?
 11. Hej! Är det någon väsentlig skillnad mellan nya Macbook pro 15 tum touchbar och 2017 års version? Jag tänkte beställa förra årets modell, men är det värt att köpa den nya istället?
 12. Hej! Jag har något konstigt på min mac då jag surfar på t.ex. aftonbladet så öppnas det upp nya flikar med massa annonser etc. Hur får man bort dessa? Händer både i Safari och Chrome..
 13. vilnis

  iPhone X batteri.

  Hey! Har haft min iPhone X sedan den släpptes och har fått fabriksåterställa den två ggr då den blir galet varm och slukar batteri. Kan det ha o göra med trådlösa laddningsplattan från IKEA som jag laddar den med? Under tiden jag skrivit detta meddelande så har 3% batteri minskat..
 14. Hej! Har en macbook pro 15 mid 2015. HMDI funkade för två dagar sedan, men nu funkar det helt plötsligt inte alls. Har testat med två olika HDMI kablar. Kommer ingen bild på TVn alls.. Datorn är 2 månader gammal... Vad kan felet vara?
×
×
 • Skapa nytt...