Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

OLGUME

Medlem
 • Antal inlägg

  41
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om OLGUME

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 4 mars

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Stockholm

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2013
 • Appleprylar
  iMac, iPad, iPhone 6s och Apple TV
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Tack. Jag gjorde en säker omstart och nu fungerar det. Vi har testat vid flera olika tillfällen. Tack även Raphael för tips som jag ska kolla vidare på.
 2. Installerade Mojave för en tid sedan. Det fungerar utmärkt för mig. Det fungerar mycket dåligt för min fru som även hon är användare av iMacen. Varje gång hon startar iMacen tar det över en minut innan hon kan börja använda maten. Är det något fel i inställningarna. Det är gott om utrymme på iMacen. Är det någon som har en förklaring på detta. Det fungerar inte för henne att sätta iMacen i vila för då kan vi inte byta användare. Hon måste således logga ut varje gång.
 3. Vi har en iPhone SE och när vi skriver ett meddelande och önskar lägga till en emoij så ändrar telefonen språk till spanska, kinesiska med flera språk. Vi har gått in under Inställningar, Allmänt, Språk och region och angett iPhonespråk "Svenska". Region Sverige. Telefonen fortsätter ändå att välja andra språk vid användning. Vi har även startat om telefonen men det blir samma resultat. Det enda språk vi behöver är svenska för denna telefon. Telefonen är ansluten till operatören 3 i Sverige och den är levererad av 3. Snälla, ge mig något tips hur vi ska få telefonen att bli svensk.
 4. Nu har jag lagt till några låtar i Apples Musikapp via min iMac och nu fungerar iPod i bilen. Detta var lösningen på problemet.
 5. Tilläggsfråga: Måste jag ha minst en låt i Apples Musikapp för att kunna lyssna på Spotify via bilens ipoduttag?
 6. Tidigare har jag lyssnat på Spotify i bilen via ipod och ibland via bluetooth. Efter senaste nedladdningen fungerar endast bluetooth. Jag använder min iphone 6s i en Toyota Avensis. Jag har startat om iphonen och även bytt kabeln i bilen som är satt i bilens ipoduttag. Finns det någon som har en lösning på detta problem?
 7. Ett stort tack för hjälpen. Nu är det klart.
 8. För en tid sedan uppgraderade jag till Mac OS Sierra version 10.12.3. Jag hade dock lite bråttom när jag skulle logga in användare nummer 2 på min iMac. Jag skrev då in mina uppgifter för iCloud. Går det nu i efterhand att ändra så att användare två kan ha sitt eget iCloud?
 9. Hej. Jag gjorde enligt första exemplet med kvar finns fortfarande följande filer trots att jag vill kasta dessa: Contents, DropBox Helper Tools, Instacnce-db och Instance 1
 10. Hej. Nej det var ingen jag känner till. Jag öppnade inte zipfilen. Jag skickade den till anteckningar. då tog jag bort filen utan att öppna filen. Hoppas jag klarade mig.
 11. Jag installerade dropbox för något år sedan för att ta hem en ljudfil. Igår fick jag ett mail från en Amanda Lundbom som meddelade att jag hade en falktura att betala. Mailet öppnade jag på min iPhone. I mailet skulle jag klicka på en zipfil från dropbox. Jag kunde inte öppna zipfilen eftersom jag inte har dropbox på miniphone. Jag sparade filen till mina anteckningar i iphonen men jag öppnade inte dessa dokument. Jag har dropbox på min iMac. När jag nu ska avinstallera dropbox går det inte för att "programmet används". När jag ska öppna det går det inte på grund av att programmet är skadat. Jag har tagit bort allt innehåll och förflyttat detta till papperskorgen. Vad kan jag mer göra?
 12. Hej Jag har ett problem. Igår kom det på min iPhone att jag fått en faktura från en Amanda Lundborg. Jag öppnade mailet fanns en hänvisning till en zip.fil. och dropbox. Jag kunde inte öppna zipfilen utan sparade ner denna till anteckningar. Då kom jag på att det var noga inte så bra och jag öppnade inte denna fil. Jag raderade denna. Nu ska jag avinstallera dropbox men jag kommer ingen vart. När jag vill ta bort programmet säger den att programmet används. När jag ska öppna dropbox så säger den att programmet är skadat. Jag kan se i Finder att dropbox var aktivt senast den 17 februari i år. Nu har jag lagt allt content i papperskorgen. Vad gör jag nu?
 13. Tack för hjälpen. Nu fungerar allt som innan.
×
×
 • Skapa nytt...