Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

tomo53

Medlem
 • Antal inlägg

  282
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

3 Neutralt

Om tomo53

 • Medlemstitel
  Mycket bra

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2014
 • Appleprylar
  Macbook Pro 15 Retina
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

595 profilvisningar
 1. Ska jag få kamerorna att fungera utan wps får jag troligen skaffa en "vanlig" router. Airport Extreme verkar inte vara lämpad för ändamålet. Lite underligt eftersom alla andra enheter går att koppla upp via wifi utan problem.
 2. Fanns inte wep så jag valde ingen säkerhet. Då försvann routern och inget nät. Vet inte hur jag får tillbaka den. Den kom tillbaka efter jag kopplat upp via kabel. Puh.
 3. Gästnätverket har ingen säkerhet. Eller ska jag ställa ner det vanliga till WEP?
 4. Provade med guestnet, men det fungerade inte heller. Efter timeout får jag upp "Bindning misslyckades. Försök igen (B.3.S0)
 5. En följdfråga: Den lilla kameran som inte har wps knapp, vad kan jag göra me den? Den kan inte ansluta med de inställningar jag provat utan wps.
 6. Nu har jag fått det att fungera. Googlade på wps anslutning då kameran har en sån knapp. Med hjälp av den så fungerar det nu. Tack för hjälpen iaf.
 7. Ytterligare en bild, från mobilens inställning.
 8. Bifogar en bild på Macens wifi inställning.
 9. Här kommer skärmdumpar på de inställningar jag gör via Mydlink.
 10. I appen i mobilen får jag frågan om jag vill återansluta. Säger jag ok, så får jag köra processen med uppkoppling via kabel igen och sen blir det samma igen. Kan nämna också att jag har en lite dlink kamera med bara wifi. Samma där. Jag väljer nätverk i listan som dyker upp och knappar in lösen och sen så står det att den inte kan ansluta.
 11. Precis. När jag kopplar ur nätkabeln tappar den kontakten. Så vad kan det bero på?
 12. Ser inte mycket i airport verktyg mer än trådlösa klienter. men på Mydlink ser jag mer. På bilden har jag kopplat kameran till rätt nätverk som jag ser det. En Ip adress finns som ligger inom DHCP spannet i airport express. Missar jag något, tro?
 13. Jag har en kamera från Dlink, en DCS-5000L som jag försöker koppla upp till hemnätverket. Fungerar med nätverkskabel, men tji via wifi vilket jag behöver. Uppkopplingen sker via en Airport Express. Misstänker att det är den som spökar. Installationen fungerar bra. Man stoppar i nätverkskabeln, väntar tills lampan på kameran lyser grönt och via appen i mobilen (Android) hittar den mitt wifi nätverk. Har konfigurerat det via Mydlinks sida. Sen får jag klartecken att wifi är i gång. Drar ut nätverkskabeln och efter nen stund går kameran offline. Kan inte ansluta säger appen. Kan det vara minn apple router som hindrar kameran? Vad gör jag i så fall? Tacksam för tips.
 14. Jag har också provat med samma. På olika faser fungerade de inte alls. På samma fas fungerade de hjälpligt. Köpt på Kjell & Co. Returnerade utan problem. Så det är rätt vanskligt. Som sagt tidigare, kabel är bäst om inte wifi routern räcker till.
×
×
 • Skapa nytt...