Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

papperssvalor

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om papperssvalor

 • Medlemstitel
  Nykomling

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2014
 • Appleprylar
  MacBook Pro Retina
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Tack! Nu har jag tagit mig till rätt ställe! Men stötte ju såklart direkt på ett nytt problem, när jag försöker slänga AdobePDFViewer.plugin så står det att jag inte har behörighet att utföra den åtgärden. Vad gör jag då?
 2. Nu har ni helt tappat mig. Jag har ingen startdiskikon på skrivbordet. Är det "Startskiva" som ligger under Systeminställningar som ni menar? Om det är den: När jag klickar på den så hittar jag inget bibliotek utan då står det "Välj vilket system du vill starta datorn ifrån" Är jag ens på rätt ställe? Jag är verkligen inte duktig på datorer och jag uppskattar verkligen er hjälp, men jag skulle nog behöva ännu mer pedagogiska instruktioner till hur jag ska göra haha
 3. Tack för ditt svar! Men jag vet inte om jag letar på fel ställe, eller vad som är fel, för när jag går in på Bibliotek och till Internet Plugins så hittar jag bara en ikon som heter "PersonalPlugin.bundle". När jag klickar på den så öppnas bara ett textdokument, men jag hittar inte de insticksfiler som du visar i skärmdumpen ovan. Vad ska jag göra då?
 4. Hej! För ett par dagar sedan laddade jag ner Adobe Reader och sedan dess har jag haft problem att visa pdf:er i Safari. Jag vill inte använda Adobe Reader för att titta på pdf:er i Safari utan jag vill använda mig av Förhandsvisning istället, men nu lyckas jag inte ändra tillbaka till Förhandsvisning utan datorn envisas med att öppna i Adobe Reader. Jag försökte lösa problemet på enklast möjliga vis genom att radera Adobe Reader men det ställde till ännu mer problem, för nu kan jag varken öppna pdf:er i Adobe Reader i Safari (såklart), men jag kan inte heller öppna pdf:er i Safari på något annat sätt. Och jag lyckas inte installera Adobe Reader på nytt heller. Jag är inte speciellt duktig på dator och helt nybörjare på Mac, så jag skulle uppskatta om någon kunde hjälpa mig och berätta hur jag ska göra för att slippa Adobe Reader och helt sonika kunna öppna pdf:er i Safari med hjälp av Förhandsvisning istället. Hur ska jag göra? Tack på förhand!
×
×
 • Skapa nytt...