Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

ILoveMusic

Medlem
 • Antal inlägg

  73
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om ILoveMusic

 • Medlemstitel
  På gång

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Sverige
 • Intressen
  Musik, Piano, Logic pro X, Fotboll :)

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2013
 • Appleprylar
  Imac (macOs High Sierra) 27 tum, Iphone 6
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Jag får nöja mig med mitt misstag då. Tack ska ni ha! 😃
 2. Ja mycket sant det... tog inte vara på det förrän det är borta...
 3. Jag tar för mig och visar de här bilderna istället?
 4. Sorry jag är rätt noob när det kommer till Mac, vad menar du med det där?
 5. Hej! Igår kväll sent satt jag vid datorn och skulle "packa" lite fint över mina mappar & filer på skrivbordet då det såg rörigt ut, skapa nytt, byta namn osv. Det va vid ett tillfälle som jag råka ersätta en map där jag hade alla mina Logic pro X project (över 90st). Jag sökte överallt på min dator men hitta aldrig samma innehåll, försökte med Time Machine men jag aktivera aldrig den så det vart hopplöst. Letade i Logic mappen också i application, utan resultat. Finns det möjlighet att spola tillbaka tiden utan TM? Eller andra lösningar? Mår skit över detta har världens ångest, skulle uppskatta all hjälp som jag kan få.
 6. Tackar så hemskt mycket! Jag gick in dit och ändrade! tack återigen!
 7. Ursäkta mig. Jag köpte TRE olika USB-ljudkort och återlämnade alla, för ingen av de funkade för min Imac (vilket de sa att det skulle funka, i affären). Anyways, jag stack till en musik affär istället. Köpte mig en: U-CONTROL UCAV222 och kopplade högtalaren till det, den fungerar! MEN.... Den funkar endast när jag spelar på Logic Pro X... så om jag skulle låt oss säga spela upp en låt från youtube då kommer det ljud från datorn och inte från högtalaren... Någon som kan hjälpa mig med detta? Vore sjukt tacksam. Tack.
 8. Hej! Nu är det så att min Imac, hörlursutgången är trasig. Det har gått sönder på insidan tror jag, för att när man kollar på min Imac/hörlurarsutgången så kan man inte märka alls att den är trasig, på utsidan då. Den känner inte igen när jag stoppar i hörlurar eller vilken sladd som helst som är passande. Det låter oljud bara. Min fråga är: Vad kan det kosta att fixa den hos apple? Jag gick till en affär idag (Örebro) och de sa 1500-3000kr beroende hur stor skadan är. Gick till en apple-affär också men de sa att de inte kan svara på det då killen som skulle kunna veta det är på semester tills andra veckan av augusti. Tack.
 9. Ja! Ja den är instoppad hela tiden, den är 8GB... tror du att felet kan vara där? Att den är 8GB..!? Jag har kollat på sånna guider, asså grejen är att jag har gjort Boot-Camp innan El Capitan... funkade bra! Yes Sir! Det är bara en enda, jag formaterad eom datorn och det blev bra det!.. Tror du att du kan hjälpa mig via TV? :/
 10. Gjorde det precis... det gick inte.. är så fast........ åhh.. :-(
 11. Jag gjorde det, då var det tur för att köra igång "option 3, längst ner"
×
×
 • Skapa nytt...