Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Jontzz99

Medlem
 • Antal inlägg

  16
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Jontzz99

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2010
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Hej. Skulle precis ladda min iPhone . När jag pluggar in elkontakten i väggen sker det en snabb och liten "blixt" samtidigt som de sker är mobilen inkopplad till laddaren. Sedan efter det har mobilen inte gått att starta. Vad kan det bero på? Vad kan ha gått sönder?
 2. Hej, behöver hjälp nu har beslutsångest.. Jag har i dagsläget en 6 safirsvart 64g men funderar på en S5 vit. Så ja skulle gärna vilja se på svart och vitt vad som egentligen skiljer sig med dessa telefoner? Vad menar folk när de säger att IOS är instängt? Och vad menar de med att android är så öppet, vad är det speciella? Jag har have varje iphone sen 3GS och om ja ska va ärlig så tycker jag inte att de är så enormt eller revultionärt stor skillnad mellan 3gs och 6an,Vill testa något nytt tror jag. Missförstå mig inte , jag är ett stort appelfan och har ipad och en imac. Detta känns som att svära i kyrkan..
 3. Har en 2v gammal 6a, svart 64g. Är jätte nöjd men Jah har ett problem... Vet inte bad det är med antingen är det vibratorn, kameran eller batterier som är löst. Så när man skakar mobilen lite löst så hört det att något inte sitter! Även när Man trycker på tochen långt up och vänster så uppstår detta fenomen. Samt om man vänder till baksidan och tryckeriet lätt under ksmärtan så hör man samma sak... Vad ska j göra? Lämnar man in den till telenor och får jag en ny? Är de bara min som är såhär?
 4. Som sagt vilken iphone har ni beställt, 6/6+? Färg? 16/64/128 GB? Själv har man beställt en svart 6 på 64 GB , får den nästa fredag.
 5. Vilka nyheter tror ni nästa iphone kommer att få? D
 6. Samma gäller min 5s den blev varm och batteritiden var kass, men efter 1 vecka så blev allt normalt igen. Men en Anna fråga, jag laddar iphonen med ipad ledaren, är det skadefullt för mobilen?
 7. Köpte en 5S , galet nöjd förutom några småsaker - hemknappen låter mer - knapparna sitter lösa - batteritiden är kass. Vad kan jag göra för att batteri tiden ska blir bättre?
 8. Här handlar det nog inte om vilken nytta som man har utav skärmen, det är väll mer upplevelsen som påverkas, samt att den helt enkelt har en bättre skräm. Ja, designen oss s5 är likt ett plåster faktsikt.
 9. Nu har ju s5 kommit ... Suck nu blev det ännu värre beslutsångest ... Den har ju en del "häftigare" saker som inte 5s har , bland annat : batteri save, HD- upplösning ,16 megapixlar osv. Har själv en iphone 4 och en ipad 4 men hur stor skillnad är det mellan samsung HD skärmar och iPhones retina?
 10. Kan tillägga att jag säljer en vit 4S 16gb , hör av er om de låter intressant !
 11. http://www.mobilio.se/pryl/ryktet-sa-blir-nya-iphone-6#xtor=AD-500-%5BIphone6_rykte%5D-%5Btf_mittspalt_1402%5D-%5Bintegration%5D-%5Baftonbladet%5D-%5Bettan%5D-%5B14001%5D
 12. Menade det, ja jag förklarade de lite dåligt men det var de ja menade !
 13. Helt plötsligt efter att sett bilder på vad ja tror är iphone 6 så känns 5S helt plötslig gammal ut... Frågor är man ska vänta på den .... Uuusch nu blev de svårt igen ...
 14. Såg nyss att om man beställer en iphone 5S grey från Apple.com så kostar den bara 649 dollar= Ca4100kr men går det att göra så? Att beställa från .com för de priset ? De är ju nästan 2200kr mindre om man beställer den från Apple.com
 15. Jaja.. De är bara jag som kan svara på de men jag ville höra era åsikter. Kan erkänna att frågan var dum ställd då men de jag menar är om vad ni tycker kan hända med iphone 6 och om de är värt att vänta jämfört med 5s, skulle ni väntat? Vilka nya saker tror ni 6an kommer få? Större skärm, ännu snabbare ?
×
×
 • Skapa nytt...