Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

thulesius9

Medlem
 • Antal inlägg

  1 561
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om thulesius9

 • Medlemstitel
  Lysande
 • Födelsedag 1990-03-04

Kontakt

 • Webbsida
  http://www.thulesius.com

Profil

 • Plats
  Växjö
 • Intressen
  basket, mac/ipod, Jesus

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1993
 • Appleprylar
  iMac 17
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Hoppas jag. Eftersom Logic 9 inte fungerar på Tiger blir det väl bara att vänta dårå.
 2. Tiger --> Snowleopard? Använder varken iLife lr iWork. Varför ska jag behöva betala 1800 spänn för det?
 3. Nu har jag gjort lite undersökningar. Sonos alternativ är klart bäst eftersom de verka funka sjukt bra. Man kan också köra musik direkt från nätet utan dator. Det är lätt att styra många enheter samtidigt (typ olika rum) Nackdel: DYRT som stryk. Logitechs squeezebox är lite billigare och verkar rätt schysst. De har lite olika varianter men den jag kikat mest på är bara mottagare. Alltså skulle den fungera ungefär som expressen. Airport express är den minsta och billigaste varianten. Här finns även möjlighet att använda som skrivarserver. Går att stänga av routerfunktionen så att den bara agerar brygga. Här får man använda iTunes lr Airfold som program eftersom det inte inkluderas något sådant.
 4. Vill kunna strömma musik runt om i huset. Dels till vardagsrummets stereo och till högtalarna i uterummet. Vet om airport express men det är ju en router också och det behöver jag inte. Vad finns det för alternativ? Tack på förhand.
 5. Hej. När min far var i usa gick hårddisken i hans macbook air sönder. Den blev utbytt på garantin men den är ju ren från data.. Några dagar innan hade han gjort en full timemachine backup på en extern hårddisk. Hur får han datorn tillbaka som den var? tack på förhand!
 6. Men jag har inte gjort nån backup. Kommer det lösa sig ifall jag instalerar om iTunes?
 7. Det hände ju precis efter jag Instalerat Uno så det kan ju ha något med det att göra.. Det ser likadant ut oavsett vilken spellista jag går in i. En intressant sak är att itunes store fungerar.. När jag går in i storen och sedan byter till en spellista stannar storen kvar.
 8. Avinstalerat Uno nu men det funkar fortfarande inte. Vad ska jag göra? ominstalera iTunes?
 9. Efter jag hade använt programmet UNO för att göra fönsterna snyggare visade det sig att iTunes biblioteket inte visade sig.. Jag kan spela musik men jag kan inte se biblioteket eller bläddra i det. Det ligger en del namnlösa spellistor i mitt iTunes. när jag raderar dem stängs iTunes av.
 10. Funkar det då att vidarbefodra hotmail? Jag vill hellst inte sitta kvar och kolla på min gamla hotmail hela tiden.. känns jobbigt
 11. Jag undrar ifall det går att vidarkoppla en epost adress till en annan. Som man gör med telefoner. Jag vill alltså att alla mail som skickas till min gamla adress ska vidarbefodras till min nya. By the way, tänkte skaffa ny epost och jag undrar ifall man kan sköta sin gmail via mac os x mailprogrammet?`detta fungerar ju inte med hotmail
 12. har du divx plugin är det bara att slänga in den i imovie och sedan exportera ljudet. nu för tiden kan man även göra det i garageband. asså slänga in filmen och ta ut ljudet
 13. skulle tro att det är Gata/nummer/postnummer/stad
 14. Hej. Jag har ägt ipods sedan den 3:e generationen kom ut. Jag älskar helt och fullt den välljudande och lättnavigerade spelaren. En sak jag dock inte gillar är ljudet i de medföljande hörlurarna... Ja de fungerar helt perfekt till att lyssna på och låter faktist rätt så mycket bättre än många andra lurar som följer med mp3-spelare. Men de utnyttjar på inga sätt ipodens potensial och har verkligen ingen bas. Så idag bestämde jag mig för att köpa ett par andra hörlurar för att se om det skulle bli någon skillnad. Jag gled ner till närmaste hifi-klubb och köpte mig ett par Denon AH-c350 örsnäckor. Cykelturen hem efter det var som en dröm.. upplevde musiken så mycket bättre! Jag rekomenderar alla som inte är tondöva att lägga lite pengar (behöver inte vara dyrt) på att skaffa ett par andra lurar. Inte för att orginallurarna är dåliga utan för att lägga till det där extra till din musik.
 15. Som sagt ett bra tips är att att inte bara ladda ner massa program.. bara de du behöver. Sedan när du får ett behov är det bara att söka här på forumet som kommer du garanterat hitta programmet som uppfyller dina krav. Grattis till macbooken
×
×
 • Skapa nytt...