Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

jaklithn

Medlem
 • Antal inlägg

  4
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om jaklithn

 • Medlemstitel
  Nykomling

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2010
 • Appleprylar
  Macbook Air 13
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Datorn är såld, bara så att ni vet .... Jag får nämligen fortfarande en del förfrågningar via direktmail. Jag fick ett bud på 12000 kr som jag accepterade.
 2. Jag har nu kontaktat Apple bara för att veta att jag försökt. Killen jag pratade med var vänlig och förstående. Han kollade till och med sin chef om det gick att göra ett undantag. Men tyvärr gick det inte att göra något när den gått över den magiska gränsen på två veckor. Vad är rimligt att begära privat? Någon från detta forum som som vill lägga ett bud?
 3. OK, det verkar alltså kört att lämna tillbaka den ... Att sälja den vidare låter genast mycket sämre rent ekonomiskt Några tips vart man vänder sig? Tradera och Blocket känns inte riktigt som rätt ställe att hitta köpare som inser värdet av den här datorn. Någon som känner någon som är intresserad ... ?
 4. Jag köpte 2013-12-20 en Macbook Air 13 direkt från Apple.se Den var tänkt som julklapp, men tyvärr vill mottagaren hellre ha en touch skärm .... Klantigt nog köpte beställde jag den på firman vilket jag gissar betyder att den inte har samma ångervillkor. Den är maxad med alla de bästa tillvalen: 1,7 GHz Dual-Core Intel Core i7, Turbo Boost upp till 3,3 GHz 8 GB 1600 MHz LPDDR3 SDRAM 512 GB SSD flashminne VGA Adapter DVI Adapter Ethernet Adapter Extra strömadapter Pris: 16 995 kr + 3 x 279 kr + 749 kr = 18 581 kr Datorn är öppnad och testkörd, men knappast "använd". Originalförpackning och kvitto finns förstås. Kan man lämna tillbaka? Vart vänder man sig då? Går det att övertala någon butik att köpa den för att sälja vidare? Jag kollade med mtorget, men de räknar den som begagnad och ger löjligt låga pengar. Något bra forum där man kan hitta seriösa köpare?
×
×
 • Skapa nytt...