Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

emil_stahl

Medlem
 • Antal inlägg

  15
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om emil_stahl

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2010
 • Appleprylar
  macbook pro 2010,2012 och macbook air 2013
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Hej! Jag bootade igår kväll Yosemite på en USB 32 GB Sandisk. Jag följde instruktionerna på apple support och allt gick bra. Men sen när jag skulle till att installera tog det över 4 timmar. Dessutom är systemet helt oanvändbart då varje musklick tar över 1 minut att genomföra. Att starta datorn tar 15 min, (från boot USB) Min fråga är nu om USB-minnet är för dåligt eller om det är någon annan bakomliggande faktor?
 2. Hej! Jag håller på med ett skolprojekt och har kört fast lite kring ip adresser. Jag vet vad en ip adress är men inte hur den tilldelas. Här är frågan Ta reda på vad IP-adress är och beskriv utförligt hur en IP-adress tilldelas en dator/enhet i ett nätverk som består av 53 enheter. Tack för svar!
 3. När. Jag ska öppna en pdf i safari visas den inte. Bara ett grått fönster. Vad är det för fel?
 4. går det att spela upp 4k ultra hd på en ipad retina? Borde väl fungera fint?
 5. Jag har bredband via fiber och tv:n är uppkopplad mot en time capsule. Det flyter på bra med vissa filmer men vid side-by-side i dubbel 1080p (the avengers) orkar inte uppkopplingen med. Genomsnittlig hastighet är 15-20 mbps. Vilket jag inte riktigt är nöjd med. Vad har du för hastighet när du kör 3D?
 6. Ja, jag har plex på den men jag tycker det går lite långsamt via nätet. Det går ju mycket snabbare med kabel än vi a streaming. Vet du om jag måste ha hdmi 1.4?
 7. Förlåt men det verkar bara vara ''gammal 3d* det jag menar är den nya tekniken som finns på dagens tv-apparater. Alltså aktiv och side-by-side. :-/
 8. Det står ju bara om olika 3d program och inte 3d filmer etc. Eller läser jag på fel ställe?
 9. Det var min första tråd så är lite ovan och desperat på svar. :-)
 10. Hej! Jag har problem att spela upp 3d filmer (sbs) via min macbook pro 2012 till min 3d tv. Jag använder High speed HDMI men vet ej om det är 1.3 eller 1.4. Mediaspelaren är VLC och filmerna är i Side-by-side läge och 1080p. Min tv är inkopplad som en extern skärm med Mavericks. Mitt problem är att bilden blir överexponerad med svarta ränder på varje sida av skärmen vilket gör att bilden bara flyter ihop Tacksam för svar innan jul! :-)
×
×
 • Skapa nytt...