Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

terrordaniel

Medlem
 • Antal inlägg

  48
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om terrordaniel

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2010
 • Appleprylar
  ipad iphone
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

643 profilvisningar
 1. hej! jag behöver hjälp med ngn smidig lösning att göra om bilder till enbart svart/vita. Alltså inte gråskala eller så, bara svart och vitt. Exempel på bild finns med i denna tråd. tacksam för svar
 2. Vilket program använder ni till detta ? jag använder Paint S. Vet någon hur man gör detta i det programmet ?
 3. Hej! har bilder som jag vill editera på min MacBook. Det jag vill göra med dom är att sudda ut kanterna. Alltså tona ut som till bilden smälter in i den svarta bakgrunden. Fattar ni ? 🤔 program eller tips för att göra detta på bästa sätt ? tacksam för svar.
 4. Detta kräver att man har USB - kabel mellan enheterna va
 5. terrordaniel

  MP3 på iPhone.

  Tjenare jag undrar om någon vet om man kan och isåfall hur lägga över sina mp3-filer från Mac booken till iPhone. För att spela upp dom offline ? Med vänlig hälsning, Daniel.
 6. Hej! jag behöver tips på program (gärna gratis) som är bra till för att göra enklare och högupplösta bilder. Tänker då främst för logotyper osv. Något med tips ?
 7. hej! Detta alternativ finns inte i meny - systemet. Var tusan ska jag slå koden för att parkoppla app-fjärren med Apple - tvn ?? använder iPhone 8plus med Apple TV gen 3 tacksam för svar och hjälp.
 8. Tack ska ni ha. Valde Pages till sist. Sista problem att lösa bara. Hur gör man för att byta bakgrunden. Vill inte ha hel-vitt bakgrund. Kan man inte byta färgen på ”pappret” ?
 9. Hej jag behöver tips på program. (Gärna gratis) Tanken är ett liknande Publisher till Windows. Gärna som sparar direkt till pdf. Jag ska använda det till att göra en tidining. Tacksam för svar.
 10. Samma problem här. Apple - supporten vet inte vad som är fel heller.
 11. hej! Jag blir galen. VARFÖR kommer bara ordet "notis" upp från Messenger och inte avsändarens namn som tidigare ? Jag vill inte ha ngn förhandsvisning utan bara namnet på den som skickat meddelandet ? Hur ändrar jag ?
 12. Min messenger - app öppnas ej. Står på och tuggar. Likadant med flödet i instgram. Tappad anslutning. kommer upp. Någon som känner igen det ?
 13. Min messenger - app öppnas ej. Står på och tuggar. Likadant med flödet i instgram. Tappad anslutning. kommer upp. Någon som känner igen det ?
 14. Totalt onödig ny version alltså om inget är nytt
×
×
 • Skapa nytt...