MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

wall7

Medlem
 • Antal inlägg

  5 706
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  33

wall7 vann dagen: 16 november 2014

wall7 hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

864 Fantastiskt!

Om wall7

 • Medlemstitel
  Lysande

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Här och där. Mest här.

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1994
 • Appleprylar
  MacBook Air, iPad, iPhone
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Från att ha varit intresserad av Onyx har jag nu tappat intresset totalt. Tack! Det känns bra. 😂
 2. Hoppar in och ställer en fråga. Är du nöjd annars med Onyx? Något speciellt som gör att du använder Onyx? Undrar för att jag är lite trött på Cocktail. Hoppas du få svar på din fråga och jag på min. 😉
 3. wall7

  Onyx någon?

  Vad har ni för erfarenhet av Onyx? Programmet har ju hängt med väldigt länge och kommer i ny version med varje nytt OS. Jag har själv använt Cocktail under alla år, men undrar om inte Onyx klarar samma jobb för 0:-.
 4. Ja du Raphael … Nä, inga problem. Allt funkade som det ska efter att TM återskapat allt. Då jag visste vilken dag som strulet började och vilket program som (troligen) var skyldigt var det bara att återskapa med en backup från dagen innan. Väldigt smidigt. Tack för tipsen Raphael.
 5. Litar på dig Raphael. Lovar att inte bli sur om det fuckar upp. 😉
 6. Nyckelhanteraren krånglar och jag undrar om det funkar att få tillbaka den i fungerande skick med hjälp av en kopia från Time Machine? (Från tiden den funkade alltså.) Tänkte återskapa hela hårddisken. Behövs det? Kan det räcka med att bara återskapa dator- och nätverksinställningar? Har en MacBook Air som tickat på i några år. Kanske en bra idé att radera allt och hämta hela hårddisken från TM? Någon som vet om alla inställningar följer med vid återskapande?
 7. wall7

  Läste i tidningen idag...

  Om så, vadå?
 8. Läckert! Lite över min löd- och meckarnivå, men kul att det går att fixa. Märkligt att apple gjort det så svårt att använda högtalarna på en annan/nyare enhet. Tack för svar. Kanske kan hitta någon som kan hjälpa till så småningom.
 9. Tycker ljudet från min gamla imacs högtalare är helt underbart. Vet någon om de går att använda till en nyare mac? Kontakterna passar inte, men går det att fixa på något sätt?
 10. wall7

  Läste i tidningen idag...

  Välfärdsturist är ett jävla skitord som mest används av brunhögern. Du borde hålla dig för god för att använda det.
 11. wall7

  Vad jag gör idag-tråden

  Litar inte ett dugg på den vidrige antisemiten Lars Bern. http://uppsalainitiativet.blogspot.com/2016/03/nya-finurliga-klimatkonspirationsteorie.html https://www.svd.se/bern-fornekar-fysikens-grunder https://mediebruset.nu/2016/11/09/styrelseledamot-hos-svd-och-antisemitisk-bloggare/ Finns massor. Varför inte helt enkelt kolla sökningarna: https://www.google.se/search?source=hp&ei=r1tvW4iBBvKQmwXXgaSwDg&q=lars+bern&oq=lars+bern&gs_l=psy-ab.3..0i131k1j0l9.1182.3671.0.6064.9.9.0.0.0.0.86.583.9.9.0....0...1.1.64.psy-ab..0.9.580....0.qKFyTBl2d7s
 12. wall7

  Grafikkortsfel

  Låter troligt. Ska kolla vid tillfälle. Tack.
 13. wall7

  Grafikkortsfel

  Hamnade lite fel tror jag. Gillar inte formatet på nya forumet alls.
 14. wall7

  Grafikkortsfel

  Har en gammal MacBook Pro som fått fnatt och skärmen ser ut som på bilden efter start. Undrar om någon vet vad som slutat funka? Grafikkortet? Eller vad tror ni? Synd eftersom den varit en pålitlig extradator de senaste åren.
×