MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

felix-d

Überadmin
 • Antal inlägg

  59
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

6 Neutralt

Om felix-d

 • Medlemstitel
  IDG Utveckling

Profil

 • Kön
  Hen
 • Plats
  Stockholm
 • Intressen
  .

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2010
 • Appleprylar
  ipod nano
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Jag undersöker om det går att flytta upp den gamla "Emoticons"-gruppen överst, men vad jag kan se finns det ingen sån inställning. Här är lite mer information om de nya emojisarna också för den som vill veta mer: https://invisioncommunity.com/news/product-updates/43-express-yourself-with-emoji-r1060 Det är tex enklare att infoga smilisar direkt i texten genom att skriva :horse: Så får man denna 🐴 Läs mer om det via länken. Det går också att stänga av de nya smileysarna helt som ett alternativ men jag tycker vi testar och kör med dom ett tag först.
 2. Jag har surfat runt lite och tycker det laddar snabbt.
 3. Tar det lång tid att öppna den här tråden tex, eller hur menar du. Kan du prova en annan webbläsare och se om det fortfarande går långsamt då? Eller rensa cache/kakor kan hjälpa.
 4. Hej! Går det fortfarande långsammare? 🐌 Foruminläggen behövde indexeras om efter uppdateringen vilket kanske gjorde att det gick långsammare då, men det är klart nu. ✔️
 5. Nu är uppdateringen klar! 🌼😊
 6. Hej! Det finns en ny version av forummjukvaran som vi ska uppdatera till under eftermiddagen. Det kan eventuellt bli en kort nertid under tiden men borde knappt märkas i så fall. En stor nyhet i denna version är stöd för flera emojis i editorn som ni kommer märka av. Sen är det många förbättringar och en del nyheter under ytan som inte kommer märkas lika tydligt. Jag skriver här när uppdateringen är klar!
 7. Okej, kanske bara var något tillfälligt då.
 8. Hej! och tack för att ni såg detta. Jag ändrade menyns z-index som verkar ha hamnat lite för högt. Nu ser det bättre ut för mig.
 9. Hej @e-snobben Jag har inte gjort någon förändring med förhandsgranskningen. Förstår inte riktigt vad det är du frågar efter? Jag kan se alla tre visningslägen på min dator, windows 10 + chrome just nu iaf.
 10. Ja det går bara att markera ett inlägg som bästa lösningen på ett ämne. Om det finns flera likvärdiga svar kanske man kan markera det första inlägget som "bästa lösningen" och sen lämna en tumme upp på de andra inläggen för att visa sin uppskattning. Moderatorer kan i vissa fall markera inlägg som bästa lösning för ett ämne om ingen annan gjort det.
 11. När du ställer en fråga här i forumet och får ett bra svar får du gärna markera detta svar som "Bästa lösningen". Det gör att hela ämnet/tråden får en grön markering med texten ✔️ LÖST innan rubriken. På det viset visar du även tacksamhet till personen som tog sig tid att svara på din fråga. Endast medlemmen som startade ämnet och våra moderatorer har möjlighet att markera ämnet som löst. Det görs genom att klicka på den lilla checkboxen till vänster om, eller ovanför inläggen! Det går också att ta bort lösningsmarkeringen genom att klicka på checkboxen igen. Ge gärna lite extra uppmärksamhet genom att rösta upp eller gilla inläggen 👍
 12. Okej då låter jag det vara som det är nu! Ni får säga till om det ska ändras framöver. ⭐ ⭐ ⭐ Tror det är avstängt för eforum som också kör samma forumplattform, därför funderade jag om vi skulle stänga av det även här på forumet.
 13. Ja ibland har jag också sett att den hoppar några gånger men att jag kommer rätt sen. Tror det har med inladdningen av vissa element på sidan som som blir klara lite senare och skapar den effekten.
 14. Hej! @e-snobben skrev i en kommentar och undrade om betygsättningen: https://forum.macworld.se/topic/184704-apple-har-höjt-prisnivån-till-det-glada-90-talets/?do=findComment&comment=1911064 Se nedan hur det ser ut: Jag funderar på om jag ska stänga av möjligheten att betygsätta ämnen för medlemmar men att låta det finnas kvar för moderatorer ifall att det skulle bli aktuellt någon gång. Vad säger ni? Om det ska vara aktiverat bygger det på att medlemmarna använder det mer frekvent annars kan en medlem sätta 5 stjärnor och då får den tråden/ämnet plötsligt 5 stjärnor.
 15. @e-snobben Blir det sämre varje gång? Jag märkte att det hoppade lite nån gång men nu fungerar det bra för mig. Vilken webbläsare kör du? https://forum.macworld.se/topic/184467-nya-forumet-2018/?do=findComment&comment=1907987
×