MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

felix-d

Überadmin
 • Antal inlägg

  51
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

6 Neutralt

Om felix-d

 • Medlemstitel
  IDG Utveckling

Profil

 • Kön
  Hen
 • Plats
  Stockholm
 • Intressen
  .

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2010
 • Appleprylar
  ipod nano
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Hej! och tack för att ni såg detta. Jag ändrade menyns z-index som verkar ha hamnat lite för högt. Nu ser det bättre ut för mig.
 2. Hej @e-snobben Jag har inte gjort någon förändring med förhandsgranskningen. Förstår inte riktigt vad det är du frågar efter? Jag kan se alla tre visningslägen på min dator, windows 10 + chrome just nu iaf.
 3. Ja det går bara att markera ett inlägg som bästa lösningen på ett ämne. Om det finns flera likvärdiga svar kanske man kan markera det första inlägget som "bästa lösningen" och sen lämna en tumme upp på de andra inläggen för att visa sin uppskattning. Moderatorer kan i vissa fall markera inlägg som bästa lösning för ett ämne om ingen annan gjort det.
 4. När du ställer en fråga här i forumet och får ett bra svar får du gärna markera detta svar som "Bästa lösningen". Det gör att hela ämnet/tråden får en grön markering med texten ✔️ LÖST innan rubriken. På det viset visar du även tacksamhet till personen som tog sig tid att svara på din fråga. Endast medlemmen som startade ämnet och våra moderatorer har möjlighet att markera ämnet som löst. Det görs genom att klicka på den lilla checkboxen till vänster om, eller ovanför inläggen! Det går också att ta bort lösningsmarkeringen genom att klicka på checkboxen igen. Ge gärna lite extra uppmärksamhet genom att rösta upp eller gilla inläggen 👍
 5. Okej då låter jag det vara som det är nu! Ni får säga till om det ska ändras framöver. ⭐ ⭐ ⭐ Tror det är avstängt för eforum som också kör samma forumplattform, därför funderade jag om vi skulle stänga av det även här på forumet.
 6. Ja ibland har jag också sett att den hoppar några gånger men att jag kommer rätt sen. Tror det har med inladdningen av vissa element på sidan som som blir klara lite senare och skapar den effekten.
 7. Hej! @e-snobben skrev i en kommentar och undrade om betygsättningen: https://forum.macworld.se/topic/184704-apple-har-höjt-prisnivån-till-det-glada-90-talets/?do=findComment&comment=1911064 Se nedan hur det ser ut: Jag funderar på om jag ska stänga av möjligheten att betygsätta ämnen för medlemmar men att låta det finnas kvar för moderatorer ifall att det skulle bli aktuellt någon gång. Vad säger ni? Om det ska vara aktiverat bygger det på att medlemmarna använder det mer frekvent annars kan en medlem sätta 5 stjärnor och då får den tråden/ämnet plötsligt 5 stjärnor.
 8. @e-snobben Blir det sämre varje gång? Jag märkte att det hoppade lite nån gång men nu fungerar det bra för mig. Vilken webbläsare kör du? https://forum.macworld.se/topic/184467-nya-forumet-2018/?do=findComment&comment=1907987
 9. Musikdator tips

  Hej! Spana gärna in vårt andra forum https://forum.studio.se för mer tips om musikdatorer, studioutrustning m.m!
 10. Hej igen, testa gärna och se om det fungerar nu. Det hjälpte inte att lägga in mer marginal eftersom problemet hade med absolutpositioneringen av menyn att göra som gör att den hamnar ovanpå oavsett marginal eller inte. Nu har jag lagt till ett osynligt element som ska putta ner den lite istället.
 11. Tack för feedback! Ska se om det går att lägga lite marginal som gör att den svarta toppmenyn inte hamnar i vägen.
 12. Hej och tack för buggrapporten, Detta låter tyvärr som något som är svårt att felsöka och lösa för mig. Även om du kan diktera på andra sajter utan problem skulle jag ändå tro att problemet inte ligger hos forumet utan att det är något med själva dikteringsfunktionen i iphone som är orsakar detta. Jag sökte lite och hittade någon som hade samma problem i en annan app: https://discussions.apple.com/thread/7620148 vilket tyder på att det inte bara är forumet heller. Men om du vill gå vidare med detta själv får du gärna höra av dig till invision som utvecklar forummjukvaran och prova att skapa en tråd i deras forum om det. /Felix
 13. Hej @Gäst-Svenne99 Detta är lite off-topic men för att kunna kommentera vidare på denna tråd behöver man nu skapa ett konto. Det tar bara nån minut att registrera sig och kostar inget. Efter det kan du fortsätta att skriva.
 14. Ja jag ändrade precis detta så nu ska det inte längre gå att gäst-posta där heller. Var kanske 10 underforum som fortfarande hade fel inställning förut och tillät detta innan.
×