MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

felix-d

Überadmin
 • Antal inlägg

  90
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

24 Neutralt

Om felix-d

 • Medlemstitel
  IDG Utveckling

Profil

 • Kön
  Hen
 • Plats
  Stockholm
 • Intressen
  .

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2010
 • Appleprylar
  ipod nano
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Hej! Detta var en intressant bug, bra att ni upptäckte den, och även vad det var som orsakade den. Tack! Jag skickade en buggrapport till Invision om detta och har nu justerat användarnamnet till @no(s)witch istället. Jag hoppas det är okej för dig? Okej. @felix-d, antar jag? Testat klistra in ett nytt citat här:
 2. Hej! Nu är problemet med mejlen löst, som ni säkert redan sett. Jag beklagar de tekniska problemen. 😣
 3. Vi har ett problem med e-posten nu som gör att inga mejl, mejl-notifikationer m.m skickas ut från forumet. Vi jobbar för att lösa det och hoppas det ska vara löst snart. Jag beklagar detta och återkommer här i tråden när det är löst. /Felix
 4. felix-d

  Vad jag gör idag-tråden

  Nu är problemet med bilderna löst! Det var en för aggressiv cache-inställning som gjorde att de visade samma bild. Men nu ska det vara löst. Om ni fortfarande ser samma bild så testa att rensa webbläsarens cache. Jag beklagar förvirringen. /Felix
 5. felix-d

  Vad jag gör idag-tråden

  @Alix Tack för rapporten, ser nu att typ alla bilder från nyhetsroboten sista tiden verkar drabbade av detta. @mikaellq Tack men jag tror inte det är relaterat detta ser ut att vara en annan bug. Jag är inte helt med på när detta händer, är det när du citerar en bild med text? Sker det bara på mobilen eller också i andra plattformar?
 6. felix-d

  Vad jag gör idag-tråden

  När man klistrar in externa bilder så cachas de hos oss med en hänvisning till originalbilden. Dock verkar just den här bilden ha blandats ihop med en smiley. Jag ska se om jag kan tömma cachen för den bilden.
 7. felix-d

  Vad jag gör idag-tråden

  Jag provar att klistra in samma bild som blev till en smiley förut.
 8. Nu är forumet uppgraderat till senaste versionen, 4.3.6 och vad jag kan se går det snabbare igen. Hör av er om det fortfarande går lika segt!
 9. felix-d

  Copyright i Pages?

  Samma fel i en annan tråd. Men det är löst i den här också! Tack för att ni säger till
 10. Hej! Bra att ni såg detta! Nu ska länkarna fungera igen, det var ett nytt affiliate-skript som ställde till det och ändrade länken fel. Vi har inaktiverat skriptet tills detta är löst.
 11. Jag testade också och märkte att det inte fungerar med svg. En gissning är att det är förväntat beteende eftersom SVG-filer skiljer sig lite från vanliga rasterbilder och innehåller kod. Därför kan det möjligtvis vara en säkerhetsrisk att bädda in dom som vanliga bilder i inläggen. Läste att Wordpress exempelvis inte tillät SVG förut (men vet inte om det fortfarande är så).
 12. 👍 Japp om du är nyfiken så finns den här. I senaste uppgraderingen uppdaterade jag både 4.3.4 och 4.3.5.
 13. Jag har inte ändrat något om bildformaten. Svg finns med i listan så borde ju fungera. Det är inte något fel på svg-filen då? Den är för stor eller något annat fel med koden. Jag gissar att svg-filer inte är så vanliga i forumtrådarna här dock.
 14. Håller med om att den ser bra ut men det ligger ganska mycket arbete bakom vår implementering också så det är dessvärre inget vi kan testa av på ett enkelt sätt. Det kan eventuellt kan komma att bli ändringar med detta framöver men är beslut som tas på annan nivå.
×