Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

felix-d

Überadmin
 • Antal inlägg

  125
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

50 Bra

Om felix-d

 • Medlemstitel
  IDG Utveckling

Profil

 • Kön
  Hen
 • Plats
  Stockholm
 • Intressen
  .

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2010
 • Appleprylar
  ipod nano
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Hej, Tråden Den nya trevliga politiktråden, ligger i ett underforum som heter utvisningsbåset sedan lång tid tillbaka. Dit har inte alla access och därför går den inte att se för alla. Jag skulle säga att det är upp till moderatorerna här att först avgöra vilka som ska ha access till utvisningsbåset. Jag kan lägga till medlemmar där i så fall.
 2. Jag har också gjort några små ändringar för att öka bland annat textstorleken i inläggen i samband med senaste forumuppdateringen. Detta för att ge lite bättre läsbarhet.
 3. Hej! Nu var det dags igen Vill bara meddela att jag uppdaterat Macworld forum till senaste versionen idag. Det var två maintenance-uppdateringar som mest innehöll buggfixar och liknande. Klistrar in en lista på några av fixarna nedan om nån är intresserad.
 4. Bra att du sa till! Jag rensade cachen och nu verkar det fungera för mig igen, hoppas det funkar bättre för dig nu också?
 5. Är det någon annan här som märkt av detta? Jag har ingen Iphone tillgänglig nu och kan inte testa det.
 6. @Alix Kunde inte återskapa det i min webbläsare. Gäller det bara Safari/Iphone kanske ?
 7. @Telly82 Nu har jag ändrat gränsen så att man kan ladda upp lite större bilder. Haha, snyggt att du såg det. Verkar vara något knas med översättningen så prefixen var med små bokstäver. Nu borde det vara rätt (MB och kB). Kan inte göra något åt decimalseparatorn tyvärr.
 8. Ja det stämmer, den var högre förut. Jag försökte ändra tillbaka den till rätt nu men nollställde räknaren till idag istället... 😬
 9. Vad kul att höra! Tack Jag hoppas det håller i sig nu och är mer stabilt framöver! Ska kolla på ytterligare några fler åtgärder framöver också, men ska bort resten av den veckan.
 10. God kväll! Nu under kvällen har jag ändrat från vår nätverksdisk till en snabbare variant, skalat upp servern något samt justerat ett cache-lager som också verkar ställt till det. Sajten känns betydligt snabbare för mig när jag testar, och hoppas ni har samma upplevelse också! 🏃‍♀️ Ska hålla ett öga under måndagen så att det fungerar som det ska.
 11. Hej igen! Jag beklagar att det går segare nu, det är inte riktigt stabilt efter senaste uppdateringarna. Jag ska felsöka detta mer och vi planerar även att flytta över till en annan server också så fort det finns tid. Vilket jag hoppas kan snabba på sajten också.
 12. Hej igen!Nu är forumet uppdaterat till senaste versionen. Detta var en maintenance-release som innehåller fixar och ska ge bättre stabilitet. Skriv gärna här i tråden om ni upptäcker flera buggar och fel. Release notes.
 13. Påbörjar uppdateringen nu. Forumet kommer gå ner en kort stund under tiden.
 14. Jag kommer försöka uppdatera forumet på nytt under dagen för att det nyss kommit ut nya uppdateringar med bugg-fixar som ser ut att vara relaterade till problemen på forumet nu.
 15. Hej! Tyvärr verkar det vara problem med forumet igen efter uppdateringen, jag undersöker vad det kan vara. Jag beklagar strulet!
×
×
 • Skapa nytt...