Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

WpsyLkoT

Medlem
 • Antal inlägg

  11
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om WpsyLkoT

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1996-10-18

Profil

 • Kön
  Female

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2010
 • Appleprylar
  IMac och MacBook Air
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Hej hej! Igår började jag märka att det gick inte att kolla på film i Viaplay, trodde först att det berodde på internet. Det går att komma in i själva hemsidan men sedan går det inte att trycka på nått osv. Men idag gick det inte igen och varken på Netflix. Någon som kan hjälpa? Det här aldrig hänt tidigare
 2. Hej hej! Jag har fått problem med safari, jag kan inte gå in på en enda sida där det inte poppar upp att "Safari kan inte bekräfta identiteten för webbplatsen "youtube.com"" Det står att certifikatet för webbplatsen är ogiltig? Men jag måste uppdatera min adobe tydligen för att kunna vara inte på t.ex youtube? Någon med samma problem ? Hjäälp!
 3. WpsyLkoT

  Apple TV + Mac

  Vet någon om det funkar att använda sin Mac som en "TV" och använda Apple´s produkt Apple Tv i den?
 4. Tack för tipset och jag prövade de och det funkade inte? Ljudet slutar fortfarande fungera efter jag lagt de på viloläge ( stäng datorskärmen ) några gånger... Några andra som har samma problem eller vet hur man kan fixa det? Har bara haft min dator i 3 månader...
 5. Det beror nog på Viaplay och inte dator tror jag. Kolla upp om det bara händer i din dator.
 6. Hej Mitt ljud i dator kan sluta fungera helt plötsligt.. Vet någon vad det kan bero på? Och för att få det funka igen så måste jag starta om datorn och det blir ganska jobbigt i längden. Tacksam för hjälp!
 7. Tack så mycket! haha nej The Big Bang måste vara kvar
 8. Hej som ni kanske ser på bilden så finns det 3 st ? på min finder och har provat de mesta men har inte lyckats att ta bort det, någon som vet? Tycker det är ganska irriterande att ha dom där
 9. Oj det har jag ingen aning om.. Jag testade på 1 annan data som också var Mac och det funkade inte heller. Så det måste nog vara något med UsB-minnet o Mac datorerna? Sen testade jag på en annan sony data och då funkade de utan problem.
 10. Nej den finns inte med.. Ja, jag har testat andra USB-minnen och då funkar det utan problem. Men det är nog bara denna data och USB som inte funkar på varandra för USB-minnet funkar på alla andra datorer. Konstigt! Men tack ändå!
 11. Hej! Det är så att jag har ett stort problem. Har nyligen köpt en ny USB-minne som då inte funkar i min MBA. Jag har försökt allt nästan och kolla upp å ner i google och olika forum men hittar inget svar eller något sorts av hjälp. Problemet är att när jag väll lägger in USB minnet så kommer det inte upp något sorts mapp så jag kan lägga in olika dokument eller filmer i. Snälla behöver hjälp!
×
×
 • Skapa nytt...