Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

RonnieL

Medlem
 • Antal inlägg

  54
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

5 Neutralt

Om RonnieL

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1998
 • Appleprylar
  iMac 13,2; iPad 6,3
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

374 profilvisningar
 1. Intressant iakttagelse. När jag kör Mojave ser jag att det finns två programmappar på catalina skivan. En på partionen Macintosh HD och en på partitionen Macintosh HD – data. I den förstnämnda finns de flesta Appleprogrammen, i den senare finns Safari, Pages och och andra program. Har inte kollat hur det ser ut när kör Catalina, men jag förmodar att då ser allt i en enda programmapp.
 2. Det händer vid installationen av Catalina, den lägger till en partition. När man kör Catalina syns bara den ena.
 3. En märkligt sak hände när installerade Catalina på en tom skiva kallad Macintosh HD, installationen skapade en ny partition på skivan som den kallade för Macintosh HD – data. Någon som vet varför.
 4. RonnieL

  Laddning av iPhone 8

  Jag har just mottagit min iPhone 8. Har bara en liten fundering kring laddning av den. Apple skickar ju med en 5W laddare, tar batteriet någon skada av att laddas med en iPad-laddare på 15W?
 5. Varför börjar du överhuvudtagen en rad med tre mellanrum? Bättre då att ställa in ett förstaradsindrag, om det är så att du vill att ett nytt stycke ska börja med ett indrag.
 6. Yes i Know. Men då måste jag ju ha uppgifter om inställningarna för att telefonen ska fungera. Min leverantör ska skicka dem med snigelpost.
 7. Kan vara så att den är låst, men uppgifterna har jag fått från min operatör. Efter sammanslagningar av företag kanske den ena handen inte vet vad den andra gjort.
 8. Borde alltså fungera, men fungerar bara med hjälp av telefonen vilket ju är ganska bökigt.
 9. Ja, kan det vara felet. Jag vet att för att komma in i mitt ADSL-modem, måste man slå över till manuellt.
 10. Den har en router, och jag har testat olika IP adresser, men den finns en som ska fungera och det är 192.168.15.1.
 11. ”Safari kan inte ansluta till servern”, står det hur många gånger man än försöker.
 12. Jo, det gör de kanske, men inte gratis. Dessutom är det inte riktigt hållbart att ersätta och kasta en fungerade dosa.
 13. Jag behöver byta operatör och behöver därför komma in i min telefonidosa – Cisco SPA 122. Min nuvarande operatör skriver att det bara är att ansluta med kabel från datorn till dosan ethernet-ingång och skriva en IP adress i webbläsaren, men det fungerar inte. Någon som har någon bättre idé.
 14. Rättelse: Applestore på webben säljer endast färglaserskrivare.
 15. Min erfarenhet: Bra datorer=Apple Bra laserskrivare=HP De säljs även på Appelstore
×
×
 • Skapa nytt...