Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

majs123

Medlem
 • Antal inlägg

  12
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om majs123

 • Medlemstitel
  På gång

Profil

 • Kön
  Kvinna

Macanvändare

 • Appleprylar
  iPhone 7, iPad, Macbook Air
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Jag har under flera dagar inte kunnat komma åt imessage från min Macbook och jag har googlat och testat allt men det funkar ändå inte! Har uppdaterat datorn till senaste versionen, etc.. När jag ska logga in står det "Ett fel inträffade vid aktivering. Försök igen." och kommer inte in. Dock kommer jag in på iMessage när jag klickar flera gånger snabbare på "Logga in" men det går inte att skicka iväg meddelanden och det står att min status är Frånkopplad. Hjälp????
 2. Påstående. När jag skulle logga ut från iCloud så står det att den fortfarande återskapar, men vad återskapar den ens? Hur gör jag nu? Ska jag återställa telefonen?
 3. Den har varit ansluten till wifi hela tiden, men nu lyckades alla appar laddas ner! Men bilderna är fortfarande vita
 4. Jag gjorde en ny säkerhetskopia av min 5S igår kväll då jag köpt en iPhone 6 nu. Tog rätt lång tid att göra kopian, och sen lyckades jag återskapa den i min nya telefon. Detta gjorde jag igår kväll vid 12, och nu 5.5h senare så håller apparna fortfarande på att laddas ner (eller det står "väntar..." på majoriteten av dom), samt att alla bilder är inte där än utan visas som vita rutor. Ska jag låta den fortsätta bara eller...? Och måste den vara ansluten till wifi medan den återskapar? Ska nämligen till skolan senare och den kommer antagligen inte att hinna tills dess. Tack på förhand!!! (Svara asap!!)
 5. hittills har den laddat i ca 10 minuter, inget händer och jag har provat att hålla in hem och startknappen
 6. majs123

  Min iPad startar inte

  HAR LITE SMÅTT PANIK DÅ DETTA ÄR EN IPAD FRÅN MIN SKOLA JAG LADDADE NER ETT SPEL PÅ MIT IPAD 4TH GEN. OCH TRYCKTE PÅ APPEN FÖR ATT PROVA SPELET, DÅ LA IPADEN AV, DET BLEV BARA SVART. SÅ JAG KOPPLADE IN DEN I LADDAREN, INGET HÄNDE...HAR ÄVEN KOPPLAT IN DEN I DATAN NU MEN ABSOLUT INGENTING HÄNDER- BEHÖVER HJÄLP NUUUUUUU
 7. Fick fabrikåterställa telefonen, anslöt till näteverket när telefonen startades och då funkade det! Men tack ändå, blir ju lite smått irriterad över att jag ska behöva återställa alltihopa
 8. är det helt plötsligt fel på telefonen? ska jag behöva återställa den helt?
 9. har provat att skriva det långsamt också , sen igår kväll. blir lite smått irriterad
 10. damp för att mitt wifi funkar inte :))))

 11. Igår så av-anslöt jag mitt wifi från min iPhone 4s för att internetet va lite segt. När jag skulle ansluta igen så går det inte utan det står bara "fel lösenord för *** ". Jag VET att det lösenordet jag skrev in är rätt, för jag provade nämligen på mammas iPhone 4s, och det funkade utmärkt! Har provat att starta om routern, återställt nätverksinställningar men det funkar bara inte! HJÄLP!!!!!!!!!
×
×
 • Skapa nytt...