Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

NadjaR

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om NadjaR

 • Medlemstitel
  Nykomling

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2012
 • Appleprylar
  iMac
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Min mor har fått en iPhone 5. Hon har halebop abonnemang och vill inte riskera en skyhög räkning pga att Facebook, tex, ligger och är igång på något sätt. Räcker det med ett dubbelklick på hemknappen och stänga av apparna på det sättet eller måste man typ stänga av mobildata via inställningar?
 2. Iphone 5 finns kvar hos tex siba.
 3. Någon som har några fler råd? Vad kan man räkna med att iphone 5 (olåst) 16 gb kostar nu när iphone 5s har lanserats?
 4. Hej, Ska köpa en ny iphone och det lutade till en början mot en femma. Jag måste ha den innan 10 oktober. Dock förväntas ju 5s släppas snart så min fundering är: Ska man vänta på iPhone 5s (kommer den finnas olåst?) eller ska man köpa den vanliga 5an nu? Kommer jag hinna skaffa en innan 10 oktober eller tar dom slut direkt? iPhone 5 ska ju tydligen tas bort ur sortimentet så är lite orolig över att man inte ska hinna få tag på en olåst 5s och sen finns inga iPhone 5 att få tag på längre. Hjälp tack!
 5. Hon fyller i oktober. Vad menar ni när ni säger att den blir seg? Använder min iphone 4 flitigt varje dag och har haft den i över 2 år och den funkar utmärkt förutom att hemknappen inte riktigt hänger med alla gånger. Dock skulle det vara trevligt med en 4S, så den inte känns så "gammal". Budgeten hade passat en 4a bäst eftersom det blir andra utgifter under dagen. Tror ni det är värt att leta en ny iphone i obruten förpackning på blocket? Har ingen erfarenhet av att köpa elektronik där då jag är lite skeptisk till om det är stulet eller ej. Kom gärna med fler för- och nackdelar!
 6. Hallå, Nu är det så att jag har tänkt att köpa en iPhone åt min mor i födelsedagspresent. Just nu har hon en telefon som endast kan ringa och skicka sms i stort sätt. Själv har jag en iPhone 4 16gb och har inte fyllt upp allt minne. Hon kommer mestadels använda kameran (ja,5 megapixel räcker) , Facebook, några spel och andra appar. 10-15 stycken skulle jag tippa på att hon skulle komma upp i. Musik är inte ett stort intresse så det kommer inte ta mycket plats. Min fråga är alltså, räcker 8gb? Priset på 4an 8gb ligger på 3169:- och 4s 16gb går på 4790:-.
×
×
 • Skapa nytt...