Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

mangbg

Medlem
 • Antal inlägg

  7
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om mangbg

 • Medlemstitel
  Nykomling

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2004
 • Appleprylar
  Iphone,MacBook
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Då har vi fått det klarlagt. Håller du med om att Iphone 5 ger en väldigt klen utsignal jämfört med föregångare? Eller är det bara jag som är missnöjd? Såg på nätet att även dyra hörlurar låter sämre när de ansluts till Iphone. Bara Apples standardlurar verkar funka bra. WTF liksom?
 2. Ja..det är generellt. oavsett vilken förstärkare jag ansluter till så förefaller det som att nivån är lägre än tidigare. Det går ju att spela..men det krävs mycket hög volym. har inte testat med någon kvalitetskabel, utan mera 25 kr kablage. Det kan ju göra skillnad..men erfarenheten från tidigare säger att skillnaden är marginell även om du har en dyr kabel.
 3. Det låter väl vettigt..men vad hände mellan modellerna? Det har ju aldrig varit något problem tidigare.. Kan man koppla lightning-kontakten till en 3,5 mm Aux ingång? Någon adapter eller? Skulle det i så fall bli bättre nivå? Nej..bra tanke..men det har jag inte. Måste ha något med själva nivån att göra. Se min fråga till Yellowman.
 4. Min Iphone 5 levererar väldigt lågt ljud när man ansluter via 3,5 mm kontakt till Aux ingångar. Man får nästan ha full volym på förstärkare och distorsionen låter verkligen inte bra. Inga problem när man strömmar till Airport express utan felet är uteslutande trådbundet. Låter även bra med hörlurar. Behöver man köpa extra bra kablar..eller varför är det såhär? Min Iphone 3 hade inte alls de problemen.
 5. Jag har samma problem som TS..men förstår inte riktigt hur det kan vara "router relaterat". Jag kan nämligen spela upp vissa filmer från sighten, men en specifik film får jag felsignalen på. Det har även hänt att det löst sig vid ett annat tillfälle. Har svårt att tro att det är ett speciellt format på en viss film. Nu streamar jag ju från swefilm så det är ju inte en "kommersiell" sight i den bemärkelsen, men man undrar ju lite varför det strular. Någon som har förklara router teorin lite närmare? Jag har en Belkin N600. Min Apple TV är uppdaterad.
 6. Har rätt länge använt den utmärkta tjänsten LOVEFILM som kanske kan tyckas köra en gammal teknik. De skickade helt enkelt ut dvd och bluerayskivor när man beställde filmer. Inget styckpris utan månadspriser. Bra utbud på både gammalt och nytt. Helt obegripligt la de ner tjänsten utan att ge någon förklaring. Mitt tips är att tjänsten var FÖR bra vilket hindrade leverantörerna att få streamingtjänsterna att slå igenom. Har precis fått 4 månader gratis provabonnemang med Viaplay. Trodde appen på Iphone skulle vara ett alternativ att köra med AppleTV men då visar det sig att rättigheterna inte tillåter att köra airplay på alla filmer och dessutom strular undertexterna tydligen på andra filmer också. Netflix har jag inte provat men utbudet verkar ju även där vara sådär. Känns som om den fysiska skivan skall bort innan nåt vettigt alternativ finns. Nu till min fråga: Är det bästa alternativet för att få upp skärmbilden från Ipad/Iphone helt enkelt att köpa adapter för lightning-HDMI så slipper man airplay som ju bevisligen inte Viaplay stöder för alla filmer i vart falll?Är bilden bra via adaptern? Maximal upplösning? Den kostar ju en 430 spänn..men vad gör man.. Ni som kör Netflix..är appen i AppleTV bra? Finns det något ytterligare alternativ till Netflix och Viaplay?
×
×
 • Skapa nytt...