Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Lovisan

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av Lovisan

 1. Hej Sitter på en telefon, 4S, med iOS 7.0.4. Allt är bra, bortsett från en sak som är riktigt frustrerande. Minst en gång om dagen dyker det här meddelandet upp. Jag fyller i mitt lösenord, men får sedan veta att säkerhetskopieringen inte genomförs för att lagringsutrymmet är fullt, för att varje gång den gör så här slår den igång synkning av kamerarullen som jag har av. Den har hållt på såhär i ungefär två veckor och det börjar bli ordentligt irriterande. Hittar inte så många som varit med om samma sak heller, så tänkte att någon här kanske vet?
 2. Om den redan inte är ibockad? Då bockar jag i den, synkar, stänger av och synkar igen eller? Eller är jag körd om jag inte har kvar den datorn som det gjordes på?
 3. Hej där! Sist fick jag ju så bra hjälp så jag försöker igen med mitt nya problem. Jag har googlat runt lite men inte lyckats hitta något svar på det här. Jag brottas med dålig plats på telefonen. Gick på att köpa en med för litet lagringsutrymme, vilket jag nu svär över. Jag har tagit bort alla onödiga appar, har i princip ingen musik men behöver fortfarande banta för att inte regelbundet behöva ta bort bilder för att kunna ta en ny. En sak jag funderat lite över på den senaste tiden albumet "Mobilbilder" som jag har som "bonus" bland mina album i telefonen. I det ligger bilder från främst min första iPhone, men också ett gäng stora videos osv. Dessa bilder finns inte kvar i min "Kamerarulle" då jag tagit bort dem (de finns redan i dropbox men är så gamla att jag inte behöver ha dem på telefonen jämt), vilket borde antyda att de faktiskt tar plats på telefonen, då de gamla bilderna går att titta på och videorna går att spela upp. Då det ändå rör sig om 1200 bilder (och många rätt långa videos) så känns det som om de borde ta plats, som jag önskar att de inte tog. Är det någon som vet hur jag får bort mappen?
 4. Ska inte ropa hej än, men efter lite försiktigt pill med en tunn knappnål har den nu skött sig i flera minuter! Stort tack för hjälpen!
 5. Själva stiften eller bara i dock-kontakten överlag? Testade förut med mjuk tandborste och lite alsolsprit men hjälpte inte.
 6. Har sökt igenom forumet (och resten av internet med känns det som) men inte hittat någon med mitt problem, så gör ett försök här. Fick hem min MacBook Air igår och antar att min iPhone 4S blev svartsjuk. Den demonstrerar detta genom att strejka på ett ytterst irriterande sätt. Först trodde jag att högtalarn hade gett upp men snart förstod jag att problemet låg i något annat. Min telefon spelar alltså upp ringsignal, alarmsignal och liknande perfekt och som vanligt, men allt annat, musik, spelljud och liknande fungerar inte (eller ja, ibland fungerar det en liten stund efter att jag tagit ur hörlurar eller laddsladd). Det går inte heller att med knapparna på sidan justera volymen. Volymreglaget som dyker upp efter två vänster-swipar i programmenyn är utan knapp. Detta innebär också att det inte går att säkerhetskopiera den med sladd, då den efter ett litet tag kopplar ur sig själv. Laddar gör den dock hela tiden och utan problem. Vad jag lyckats läsa mig till är att den verkar tro att den är dockad i en enhet som ska spela upp ljud. Ljud spelas upp i hörlurarna om jag kopplar in dessar, så inte det som är problemet heller. Har även lyckats få den att säkerhetskopiera telefonen genom att hörlurarna inkopplade, då verkar den inte tro att den är dockad heller. Jag kan fälla "allt ljud av/på"-reglaget fram och tilbaka med korrekta indikationer. Den påstår inte att hörlurarna är kvar i när när jag drar ur dem, så det är inte det felet heller. Hade det inte varit för sms-signalen som tyvärr inte hörs hade jag säkert kunnat stå ut med det här, men nu tänkte jag bara höra vad ni tänker? Garantin har gått ut för ett halvår sen, och den har badat i en vattenpöl för ca ett år sen så att skicka den till Apple är inget alternativ. Någon som varit med om något liknande och löst det?
×
×
 • Skapa nytt...