Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

theer

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om theer

 • Medlemstitel
  Nykomling

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2010
 • Appleprylar
  macbook, iphone
 • Bytt från pc
  Ja
 1. fungerade tyvärr inte, har någon annan ytterligare tips? ringde och frågade hur mycket det kosta att skicka den på lagning, runt 2000 lappen (mer dessutom) svarade de! Ganska dyrt för mig... fundera på att skicka den till någon verkstad där dem kan laga "sleep-knappen" om det är nu det enda sättet jag kan gå igång Iphonen. Tror ni att det är värt ett försök?
 2. Tack snälla, ska ta och testa det! Suger dock på sånt, men får ge det ett försök. Tack igen, håller tummarna för att det ska funka nu!!
 3. ska försöka och se om det fungerar, tack så hemskt mycket för svar.
 4. "lock knappen" fungerar inte :-( den gick i sönder i samband med att jag tappade den för cirka 2-3 månader sen då den var väldigt ny.
 5. PS. blev ett par fel i texten, då jag skyndande på eftersom batteriet höll på och ta slut på datorn. Hoppas ni kan läsa i alla fall
 6. Hejsan! Precis som "titlen" lyder så "dog" min iphone 5 för någon timme sedan, den låg på torr plats, hade inte heller några speciella appar öppna (som kunde påverka), den hade dock bara 10% kvar av batteriet så jag satte den på laddningen och så vidare jag minns så började den laddas som vanligt (tror jag) sedan efter någon timma när jag ska ta bort det från landningen för att använda den som vanligt, så är den helt plötsligt helt död? Går ej att får igång den, den registreras inte heller som enhet när jag kopplar den till macbooken.. går ej att ladda den (verkar det som) Jag googlade och läste att man kan nämligen trycka på av/på knappen samtidigt som man trycker på hemknappen i ca 5 sek, (vilket jag självklart vill pröva) det enda problemet är att "av/på" knappen fungerar inte i på min iphone samband med att jag tappade den för några månader sedan, dock har det aldrig varit någon som påverkade själva Iphonen och användningen i sig. Jag börjar bli orolig och vet inte vad jag ska göra, har ni några tips? någon som varit med om samma sak men lyckats fixa det?? Vore tacksam för svar. Mvh
×
×
 • Skapa nytt...