Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Musicgirl10

Medlem
 • Antal inlägg

  15
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Musicgirl10

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Ja
 1. När jag försöker skicka brev står det: "Kan inte skicka brev med servern "(null)". Välj en annan utgående e-postserver från listan nedan eller klicka på "Försök senare" om du vill spara brevet i utkorgen tills det kan skickas. Skickar från" (e-postadress, Hotmail) Använder Hotmail som min "första" e-post adress och Gmail för Youtube. Funkar med Gmail, men inte Hotmail.
 2. Vill absolut inte verka bortskämd på nåt sätt, men kände nyligen att jag "behöver" en större skärm när jag satt med mobilen i vardagsrummet. Jag sparade ihop till Mac:en själv, men fick mobilen i födelsedagspresent (efter massa tjat...) Har aldrig förstått poängen fram tills två av mina klasskompisar använder iPads för nöjen så som att Vine:a varandra. En av mina kompisar har både iPhone och iPad, han berättade att han använder iPhone:n för att ringa/sms:a och iPad:en för mer spel etc. Skulle isf använda den för Garageband, rita, surfa, kolla på film, Skype:a. läsa Flipboard, studera isländska... Är student (andra året på gymnasiet) och även låtskrivare/håller på med musikproduktion och eget album. Har märkt att Garageband har börjat lagga på 4:an, använder oftast det mest för att leka runt med och inte så allvarligt, men tänkte att det kunde vara bra att ha om jag inte är hemma (då jag använder Logic Pro X på Macbook:en för mer seriösa låtar.). Min pappa var väldigt emot plattor, men fick en Samsung-platta från jobbet som han ofta sitter med, eller så använder mina yngre lillasystrar den. Vad jag vet är de dyrt med abonnemang om man ska ha Wi-fi + mobilnät, men går det inte att ha samma på mobil och platta? Har absolut inte planerat nåt köp, då jag har lite ont om pengar och är väldigt osäker. Som sagt; försöker inte verka bortskämd...
 3. Har haft min iPhone 4 i 2 år, (från iOS 4 till iOS 7, senaste uppdateringen) har råkat tappa den 4 gånger men inga skador på varken utsidan eller insidan vad jag vet. Är inne på min tredje laddare, den slutade funka precis. I början var det inga problem alls men efter några månader protesteras det högljutt från mobilen. Vet inte vad feler beror på, det hände även under iOS 6. Slutar med att jag måste placera mobilen på en särskilt yta på ett bord med millimeter precision för att den ska ladda fullt. Får snart lite panik.... Tacksam för svar.
 4. Jag återställde telefonen för att få bort appar och gamla grejer på min 4 med iOS 7.03. Gjorde genom att gå in på Inställningar - Allmänt - Nollställ - Radera allt. När allt var klart startade jag upp telefonen och låste upp SIM-kortet, sen stod det att jag inte hade någon täckning. Smått panikslagen som jag var fick jag låna min systers USB.laddare och laddar nu ner senaste iTunes. Är allt lugnt då?
 5. Sparar till en MBP 13",i7,128Gb SSD. Är student, går i 2:an och gör egen musik hemma (Reason, Logic). Hade tänkt köpa den gamla modellen eftersom jag behöver många USB-portar och Fire-Wire men nu är jag osäker om jag ska välja den nya i allafall eftersom den har en ny processor. Vad tycker ni? Är tacksam för svar.
 6. Hej! Går i 2:an på gymnasiet och funderar lite på hur studentrabatt går till (har både Mecenat och Studentkortet). Så som jag har sett är Apple Education endast för lärare eller har jag missuppfattat? Tänkte köpa en MBP, 13",i7,2.9Ghz, SSD (såg de inställningarna och tyckte att de verkade bra men det kostar mig 15-18.000 vilket är svårt att få ihop eftersom jag är under 18 år) för musikproduktion som jag gör hemma (använder lite större program som Logic, Reason osv.). Tacksam för svar!
 7. Lyckades nu och är inte alls besviken! (Trodde att det skulle vara jättelaggigt.)
 8. Står också att det inte är tillgängligt. Väntat i 1-2 timmar. Blev lite rädd...
 9. Försöker uppdatera till 7:an på min 4. Står nu att det inte går. (Jailbreakade iPhonen 1 gång men återställde.) Ska min iPhone släpa på 665MB som inte går att använda? Har använt telefonen sen iOS 4.
 10. Jag har en iPhone 4, som är några år gammal, (fullt återställt efter att ha provat jailbreak 1 gång, men jag ville inte förstöra mobilen så jag tog bort det.) Har aldrig testat iOS 7 och undrar hur bra det funkar med 4:an. Går det segt? Är det värt att uppdatera när det släpps?
 11. Har ingen USB på den jag köpte. Den från Apple har det men sladden är trasig.
 12. @Telly82 , Det är en "vanlig" laddare som man har till eluttag, det är ingen USB.
 13. Hej! Går i gymnasiet och sparar till en Macbook Pro för musikproduktion (som jag gör hemma). Jag har precis avslutat mitt sommarjobb och hoppas att kunna skrapa ihop till 13.000 - 14.000 kr någon gång. Finns det något billigare ställe att köpa Mac på än på Apple Store? Helst inte begagnat från Blocket eftersom jag föredrar nya saker.
 14. Hej! När jag märkte att laddaren (den gamla) till min iPhone 4 nästan var helt trasig bestämde jag mig för att köpa en ny (+ bil-laddare som funkar. Ej från Apple utan från en vanlig butik.) Nu har jag haft den väldigt länge och har upptäckt att mobilen inte laddas ordentligt om jag inte placerar den nära en bordskant till exempel. Vet inte om laddaren är trasig på nåt sätt. När det gång på gång slutar att ladda kommer det upp ett meddelande om att laddaren inte stöds.
×
×
 • Skapa nytt...