Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Jocke_med_kniven

Medlem
 • Antal inlägg

  135
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

7 Neutralt

Om Jocke_med_kniven

 • Medlemstitel
  Bra

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1998
 • Appleprylar
  iBook G4 12", iMac Late 2006 20"
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

476 profilvisningar
 1. ok eller avbryt gör bara att en ny kommer fram.
 2. Så där hoppas jag tänkt på allt nu.
 3. fail Min Facebook kom med försöker redigera bilderna utan att visa upp hela mitt privatliv 😉
 4. Trycker man ok kommer en paypal sida upp trycker man nej där kommer den första bilden upp igen. Gå tillbaka går inte ej heller att stänga ner sidan. Dubbelklicka på hemknappen och tvångsavsluta hjälper inte då safari startar om med samma sida som innan. Jag har iphone6 med senaste uppdateringen, Är säkerheten i IOS väldigt låg? Är det Safari som är en dålig webbläsare?
 5. Hej som rubriken. Nästan varje dag blir safari utsatt för bedrägeri försök. Plötsligt fylls skärmen med meddelanden om att jag brutit mot "kronans lagar" Jag förstår att det är scam, men jag kan inte ta bort det. Startar om safari men kommer tillbaka till samma meddelande. Måste starta om mobilen för att det ska försvinna. Vad behöver Man för program för att skydda sig mot det här? liknande händer aldrig i datorn.
 6. En ny dator med liknande prestanda hamnar runt 5000 bagis så din borde nog gå att sälja för typ 4000 på blocket
 7. Jag befinner mig för närvarande i norra skärgården Men jag har hittat en butik på land som kan tänka sig att byta ut knappen för en kostnad av 695 kronor. Det känns väldigt dyrt för en knapp men jag har nog inget annat val än att försöka åka dit någon gång i början av nästa vecka. Tack tills vidare
 8. Tittade på det när knappen gick sönder, Då var mobilen drygt ett år gammal. En Apple-återförsäljare tog emot den i Stockholm och sa att det skulle gå bra, men sen skeppades den till Holland och där påstod en tekniker att min iPhone var "för kantstött" för att kunna lagas. Återförsäljaren beklagade och försökte hitta var den så kallade "kantstötningen" fanns. Mycket riktigt så fanns det en 2x2mm stor inbuktning i metallramen på ett ställe på undersidan av mobilen, Det betydde att Knappen hade gått sönder pga att telefonen använts oförsiktigt. Jag blev rekommenderad att använda en virtuell knapp som svävar på mobilens skrivbord om jag skulle vila mobilen eller ta skärmdumpar. Har gjort så sedan dess.
 9. Ingen reaktion alls, i iTunes står det inte att något är anslutet, (laddade ner senaste versionen av iTunes).
 10. Köp en ordentlig kylplatta och ge dina hårdvarukomponenter längre liv. Ångrar att jag inte gjorde det med min gamla MacBook.
 11. Min Start/sleep knapp är trasig men jag har en virituell knapp som jag aktiverar vila med. Sen Öppnar jag från vila med hemknappen. Nu har det dessvärre blivit så att mobilen laddade ur helt inatt för att någon snubblade över kabeln när jag sov. Nu har jag inget batteri alls och mobilen laddas men den är avstängd. Betyder det här att min iPhone är skräp nu? Kommer den någonsin kunna startas utan en fungerande startknapp? Orolig iPhone 5 ägare.
 12. Förstår det. Kan dock inte förstå hur ni klarar er alls. Min Stationär dator har ingen CD/DVD-Läsare och nästan varje dag måste jag använda lapptoppen som har CD/DVD-läsare
 13. Ack så synd Jag avskyr när man måste försöka installera saker från USB-stickor eller bränna misslyckade dvd-skivor. OS X ska vara enkelt tycker jag, man köper en DVD, sätter i den och kör. Får väl kolla runt efter någon nörd som kan Ladda ner och bränna en ordentlig skiva till mig. Tack för svar ändå
 14. Någon SSD finns det inget behov av, datorn startar från viloläge på under 5 sekunder med vanlig HDD. Har inte hört från ägaren att det är något alls som är segt. Anledning till Varför mer Ram är för att jag inbillar mig att nya OS behöver mer. På 10.6 var det rekommenderat med 4Gb (datorn såldes med det). Finns det inte något mer "riktigt" sätt att skaffa nytt OS? Exempel GÅ till en affär och få en riktig DVD så man slipper hålla på med nedladdningar och krånglande USB-stickor.
 15. Hej sitter på en MBP mid 2009 (inte min) som kör 10.6 just nu med 4GB RAM. Jag vet att datorn klarar 8GB och funderar på att öka den till det i höst. Samtidigt pratar vi om att uppdatera OS, det är tydligen vissa problem med Safari som inte vill låta sig uppdateras till senaste utgåvan pga att 10.6 är för gammalt. Så till frågan. Hur sent OS kan man byta till med denna dator? Måste man gå flera steg eller kan man byta till exempelvis Yosemite med det samma?
×
×
 • Skapa nytt...