Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Arvid Kriklund

Medlem
 • Antal inlägg

  81
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

2 Neutralt

Om Arvid Kriklund

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2013
 • Appleprylar
  iMac, iPhone4s
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Jaha då var det dags att förse mina vänner i Thailand med en av mina gamla iPhones. Då måste jag ju "Nolla" den. Jag vet att jag har frågat förr, men jag hittar inte svaret. Hur nollställer jag den, och raderar det jag sparat i den. Hur gör jag den som ny? Den ska vara som om de själva köpt den där i Thailand, och fungera som en sådan. Tackar på förhand Med vänlig hälsning // Arvid
 2. Nu ska jag ge bort en av mina gamla iPhones. Hur gör jag för att rensa bort alla mina prylar, och återställa den till ursprungligt läge?
 3. Ja det håller jag med om. En mobil ska ju vara mobil lätt att ta med, stoppa i fickan och så där.
 4. Har ni hunnit få några erfarenheter av iPhone X? Är den värd att köpa? Jag som bruka resa till Thailand har alltid sagt att jag ska köpa en ny iPhone när det kommer en vattentät. Nu är väl X helt vattentät så då borde jag ju slå till. Har den några fler användbara nyheter, eller irriterande fel?
 5. Macintosh HD 698,65 GB ledigt av 999,35 GB Jag antar att det är denna informationen ni är ute efter. Det verkar ju inte vara någon fara. Nu tillbaka till min grundfråga. Finns det någon app jag kan ladda ner och använda. Jag vet att ni tycker att jag ska sköta det manuell, men vid det här laget så borde ni förstå hur det är fatt med mig. // Med vänlig hälsning, Arvid K
 6. Men finns det verkligen ingen app som rensar och piggar upp den lite?
 7. Jaha då klarnar det ju lite. iMac (21,5 tum, sent 2012) 2,9 GHz Intel Core i5 8 GB 1600 MHz DDR3 Macintosh HD NVIDIA GeForce GT 650M 512 MB Det sket sig vid "SkärmDump".
 8. Äh jag måste vara dum i huvudet. Vadå "Se Bilder"?
 9. Jaha du, där stod det ju en jäkla massa. Vad är det man vill veta mer specifikt liksom?
 10. Ja nu är det so förut igen. Jag missförstod. Jag trodde jag skulle hålla in skift till äpplet visade sig och sedan låta den starta som vanligt. Nu har jag startat om som vanligt utan att hålla inne skift. Tack för hjälpen. Var ser jag hur mycket minne jag har kvar?
 11. Tack för alla svar. Men detta blev inte så bra. Jag satsade på Axelmans förslag och försökte med en mjukstart. Nu beter sig sidorna mycket, liksom hackigt, när jag scrollar, och iTones bara står och bläddrar. Axelman du kom säkert med ett bra förslag, men det funkade inte riktigt här.
 12. Nu börjar min Mac bli lite seg. Den där irriterande "Badbollen" kommer allt oftare fram och sitter där och snurrar. Vet ni något bra rensningsapp? Gärna gratis, men visst funkar den bra så får den gärna kosta.
 13. Arvid Kriklund

  GoPro

  Hejsan jag har köpt en GoPro Hero Session, och har ju då kopplat upp den till GoPro Appen i min iPhon. Nu har jag tittat i Appstore för att hitta en lämplig app även för min Mac. Någon här som har provat någon och som vet vad som är användbart?
×
×
 • Skapa nytt...