Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

gustavsvensson

Medlem
 • Antal inlägg

  7
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om gustavsvensson

 • Medlemstitel
  Nykomling

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2009
 • Appleprylar
  MacBook Pro 13 tum, mitten 2012
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Detta har jag gjort men problemet kvarstår, tyvärr.
 2. Intressant! Tyvärr är min Macbook Pro 13 tum(glömde skriva detta, dåligt gjort!) och detta problem ska inte vara till de modellerna. Men tack för ditt svar!
 3. Jag frågade vad det skulle kosta att lämna in den och att de skulle identifiera felet och sen komma med ett kostnadsförslag. Exempelvis om det skulle kosta 2000 att laga felet skulle jag inte vilja betala de pengarna och då tackat nej till det kostnadsförslaget, detta skulle då kosta 700kr. (De förklarade att om jag sen skulle vilja köpa en ny dator kunde de föra över informationen från hårddisken till den nya datorn utan någon kostnad). Men om Apple kommer med ett kostnadsförslag som jag inte känner är rimligt kan jag bara tacka nej och inte behöva betala någonting. Intern skärm är alltid grå, oavsett vid anslutning till extern skärm eller inte och externa skärmen ger den korrekta bilden. Två skärmar visas!
 4. Som ni kan se på bilden ovanför så har det hänt något med min Macbook Pro (Mid 2012). Skärmen la av när jag arbetade och efter 30 minuter i Apples support med alla möjliga tartup-kommandon gav vi upp. När jag kom hem testade jag att koppla in datorn i Tvn via HDMI så funkade allt som vanligt, förutom att datorns skärm fortfarande är grå. Det jag undrar är följande: 1. Är det någon som ha några tips om hur detta kan har hänt och om ni då har en lösning på detta? 2. Om inga svar på ovanstående punkt kan hjälpa mig ska jag boka tid hos Apple Store (Malmö) och se om dem kan hjälpa mig. Min fråga är om någon har erfarenhet av vad för kostnadsförslag Apple kommer ge mig? Vad brukar sådana här typer av fel gå på? Jag ringde Apple Store och fick bekräftat att de inte ta betalt för en undersökning av datorn om jag nu inte skulle gå med på kostnadsförslaget. (Ringde MStore här i Malmö med samma fråga och de skulle ta 700kr för undersökningen, även om jag inte gick med på kostnadsförslaget, vilket jag tyckte var väldigt saftigt. Hoppas ni kan komma med några svar på någon av frågorna! Tack på förhand!
 5. Igår slocknade min MacBook Pro och när jag startade om den så fick jag upp en mapp med ett frågetecken i. Jag googlade detta och har förstått att det troligtvis är SATA-kabeln mellan hårddisk och dator som är sönder. Andra förslag var det annars kan vara? Jag testade att byta tillbaka till min gamla hårddisk (bytte till SSD för ett år sedan) men även denna hittade inte datorn. Nu har jag beställt tid hos Apple Store på Emporia (Malmö) via Genius Bar och undrar helt enkelt vad ni tror det kommer kosta att byta ut sladden? Är detta bästa alternativet eller blir det billigare om jag lämnar in det hos en butik (t.ex. mStore). När jag beställde tid så ville de även att jag skulle sätta in min gamla hårddisk, tror ni att detta behövs göra om jag skulle lämna in på en butik som mStore? Tack på förhand!
 6. Dåligt av mig att köpa fel RAM!! Missade 1333Mhz. Nu letar jag efter nytt (eftersom jag inte kan använda det med 1333 eller?) Är just nu i Berlin och köpte mitt RAM (det som var fel) så jag måste byta det på samma butik. De som jag har hittat där just nu har jag länkat nedan. Men om det är någon annan som hittar ett bättre alternativ så skriv gärna det! Jag vill ha 16GB (8x2) 1600MHZ. Detta är affärens hemsida: http://www.csv.de/artsearchresult.php?KATEGORIE=3032 Jag väljer mellan dessa: http://www.amazon.com/Corsair-Vengeance-Laptop-Memory-CMSX16GX3M2A1600C10/dp/tech-data/B0076W9Q5A/ref=de_a_smtd http://www.corsair.com/en/memory-by-product-family/value-select-memory-upgrades/corsair-memory-16gb-2-x-8gb-ddr3-sodimm-memory-cmso16gx3m2a1600c11.html http://uk.insight.com/en-gb/productinfo/computer-memory/0001471715 http://www.gskill.com/products.php?index=509
 7. Hej! Jag undrar om ni har några tips om vad för slags ram och SSD hårdiskar som passar till MacBook Pro (13 tum, mitten av 2012)? Jag funderar på detta RAM: http://www.corsair.c...3m2a1333c9.html Och denna SSD: http://www.samsung.c...-7PD256BW-specs Låter detta som en bra investering? Tänker byta allt själv och gör det för att snabba upp datorn vid användning av t.ex. Photoshop. Tack för svar eller tips i förhand!
×
×
 • Skapa nytt...