Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

sirwelander

Medlem
 • Antal inlägg

  89
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om sirwelander

 • Medlemstitel
  På gång

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2000
 • Appleprylar
  MacPro, MacBook Pro, Imac, iPad, iPhone, Time Capsule, Airport Extreme
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Tack för svaret. Jag kör på ditt förslag.
 2. Har 2 st skärmar båda med en VGA resp. en DVI port. Båda går att koppla till Macen med hjälp av Thunderbolt adapter. Nu undrar jag om jag kan koppla ihopa dom samtidigt så att jag har en fortsättningsskärm. Dvs att en är kopplad med DVI och den andra med VGA. Har nämligen bara en av varje adapter. Tacksam för hjälp.
 3. sirwelander

  Lösenkod

  Hej. Försöker stänga av lösenkoden på min iPad men inställnings appen kraschar var gång. Har provat starta om ipaden utan resultat. Den har blivit så efter senaste uppdateringen. Någon som har ett bra tipps?
 4. Jag fick samma problem. Löste det med att återställa ipaden som ny och manuellt lägga tillbaka musik, appar, film mm. Vet att det är lite jobb men det löste iaf problemet.
 5. Nu fungerar det igen. Jag återställde ipaden och lade till den som ny. Rätt jobbigt att ställa in alla appar mm. men det fungerade iaf.
 6. Testade det med men det fungerade inte. Jag får helt enkelt ge upp tanken att ha mail på ipaden. Iaf från mail appen.
 7. Jag vet och det hjälpte inte
 8. Har gmail på min ipad. Jag får mail men kan inte skicka eftersom mailen crashar när jag skriver i adressfältet. Det går dessvärre inte att gå in i inställningar för e-post för så fort jag klickar på den så crashar den med och jag är tillbaka på skrivbordet. Ipaden är inte JB så det har inget med det att göra. Har provat med att återgå till fabriksinställning utan resultat. Kan någon hjälpa mig med detta så är jag evigt tacksam.
 9. Yes, fick mail och allt fungerar i iPhonen. Inga problem att logga in på mobile me´s hemsida för "hitta iPhone" men det är när jag söker efter telefonen som den klagar.
 10. Tack för svaren men tyvärr så hjälpte inte det. Har följt instruktionerna till punkt och pricka utan resultat. Får fortfarande denna ruta (bif. fil). Jag provade på jobbet för att se om det var något fel hemma. Men icke
 11. Har iPhone 4, version 4.2.1. Installerat app´n "Hitta iPhone" och på telefonen fungerar den utmärkt. Men vitsen om jag förstår det rätt är att kunna hitta den via nätet på en dator. Har konto på mobile me men får meddelandet att servern inte hittar telefonen. Allt är aktiverat så som push mm. Hjälp någon! Tack på förhand.
 12. Tack för svaren. Jag vet att det är en gammal skitskrivare, det är det som är utmaningen. Det bara måste gå på något vis, frågan är bara hur? Jag kämpar på så får vi se...
 13. Hjälper en vän med en skrivare (Okipage 8w Lite) som inte kan installeras på macbooken. Skrivaren saknar drivrutin till Snow Leopard. Min fråga är därför om det möjligtvis går att kringgå detta dilemma? Fins det någon generell drivrutin för alla typer av skrivare? Tacksam för svar. //R
 14. Det hjälpte inte. Tror inte att det är fel på modemet då Skype tydligen kan ta imot data. Jag chattar med henne så hon är tydligen uppkopplad mot nätet.
 15. sirwelander

  Skumt problem!

  Hej, hjälper min mamma som bor i Spanien med en ny internet uppkoppling. Det skumma är att hon har kopplat ihop det nya modemet (tråd) med datorn samt telefonen som också går via modemet. Telefonen fungerar men inte internet. Nu till det som är riktigt skumt, skyp fungerar på datorn??!!!! Alltså, Safari fungerar inte men skype gör det. Fins det en förklaring och vad kan det vara för problem? Tacksam för svar
×
×
 • Skapa nytt...