Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Kjelle146

Medlem
 • Antal inlägg

  11
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Kjelle146

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2010
 • Appleprylar
  iMac, MacPro
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Har ATV3 som inte vill visa rubriken Bilder i menyn! Alla andra rubriker finns med och fungerar som de ska. Bilderna kommer från min MAC med Hemdelningen påslagen. Slår jag av och på "Välja bilder till Apple Tv..." så dyker rubriken bilder upp. Men sedan står det bara och laddar/snurrar men inga foton dyker upp! Är det någon som har en förslag på lösning?
 2. Tack för ditt svar! Tyvärr så är ju iPhoto borta...även om det är en lösning så är det ju som du säger en väldigt omständig väg! Jag kan inte förstå varför Apple släpper ett halvfärdigt program jag ser inga fördelar just nu med Bilder. Det spelar ju inte så stor roll att det ser lite annorlunda ut i iPad eller telefon, det mesta jobbet på bilderna lägger man ju i alla fall ned på MACn, och hur blev det nu......
 3. Vad hände med platsinformationen som man kunde lägga in i iPhoto!!??? Hittar inget motsvarande i Bilder! Kan jag hoppas på att det kommer i någon uppgradering inom en snar framtid? Går det att ladda ner iPhoto och installera om den på MAC:n? Mvh Kjelle
 4. Ok! Tackar! Är det olika hur routrarna kan hantera olika streaming tjänster? Om det är så vilken router är den bästa på marknaden?
 5. Tittar jag på play så är det svt eller tv4-play. Svt idag blir det mest från Apple tvn direkt. När vi ser på film så är det Plex ellerAir Video server HD. I det fallet så är det samma problem! Finns det andra förslag hur jag ska streama film? Jag undrar varför Paddan tappar Apple tv anslutningen och återgår till padd visning?
 6. routern sitter10 m från Apple Tvn och iPad mini så signalen är inget problem., eller borde inte vara det! Apple Tvn har alla eller utom den sista markeringen tänd. Apple Tvn är ansluten till Wi-Fi nätet. Tittar vi play så är det inga eller sällsynt att det är problem.
 7. Kjelle146

  iPad mini-Apple TV3

  Jag har ett problem när jag tittar på film via iPad mini och Apple TV3! Jag ställer in att iPad mini ska ansluta till Apple tv och det synkar ihop och filmen visas på tv:n. Efter ca: 10-15 min (det är lite random) så tappar iPad minin Apple tv anslutningen och stoppar visningen. iPad mini har då återgått till ursprungsläget för visning på iPaden. Ansluter igen AppleTv och startar filmen igen och det fungerar ett tag igen eller hela filmen. Har låsta IP-adresser till både apple Tvn och iPad mini. Fungerade lika illa innan jag låste dom. Är det någon som har en fundering eller en lösning på vad det kan vara för problem?
 8. Kjelle146

  Bildvisning

  Jag har iMac och Apple TV3 samt iPhone4, alla har den senaste programvaran. När jag visar mina fotoalbum på min TV via AppleTV3 så visas dom inte i den ordning som bilderna ligger i iPhoto. Detta beteende upptäckte jag tidig höst 2012. Tidigare fungerade det perfekt och var en av anledningarna till att använda AppelTV3. Alla inställningar är korrekt satta vad jag kan förstå...<br style="color: rgb(85, 85, 85); font-family: 'Lucida Grande', Helvetica, Arial, Verdana, sans-serif; line-height: 18px;">Använder jag Bildström från iPhoto för att överföra en bildmapp till min iPhone så ligger bilderna i rätt ordning, samma som i iPhoto. Om jag bockar för samma bildmapp i iTunes och överför bilderna till min iPhone så är dessa i oordning jmf med hur de ligger i iPhoto. <br style="color: rgb(85, 85, 85); font-family: 'Lucida Grande', Helvetica, Arial, Verdana, sans-serif; line-height: 18px;">Är det någon som har samma problem och helst en lösning på hur jag kan eventuellt kan rätta till problemet.
 9. Tack för ditt svar! Men i vilken enhet hittar jag "Blanda"
 10. Jag har iMac och Apple TV3 samt iPhone4, alla har den senaste programvaran.När jag visar mina fotoalbum på min TV via AppleTV3 så visas dom inte i den ordning som bilderna ligger i iPhoto. Detta beteende upptäckte jag tidig höst 2012. Tidigare fungerade det perfekt och var en av anledningarna till att använda AppelTV3. Alla inställningar är korrekt satta vad jag kan förstå... Använder jag Bildström från iPhoto för att överföra en bildmapp till min iPhone så ligger bilderna i rätt ordning, samma som i iPhoto. Om jag bockar för samma bildmapp i iTunes och överför bilderna till min iPhone så är dessa i oordning jmf med hur de ligger i iPhoto. Är det någon som har samma problem och helst en lösning på hur jag kan eventuellt kan rätta till problemet.
×
×
 • Skapa nytt...