Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

bjorma

Medlem
 • Antal inlägg

  213
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

5 Neutralt

Om bjorma

 • Medlemstitel
  Bra

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1990
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Kollat hur mycket Systemmappen och andra mappar innehåller. Det betyder att Time Machine lägger beslag på otroliga 458 GB - mer äv vad som finns i de flesta bärbara Macar.
 2. Någon som begriper hu systemet i High Sierra kan uppta 472 GB ? Följdfrågan blir förstås vad kan man göra åt det ?
 3. Polken - för att ha koll på vad jag skickat ibland Telly - tack, men jag känner att det gäller Apple Mail. Jag använder Outlook-Hotmail
 4. Jag har en namne som har en nästan likadan mailadress, det som skiljer är att jag har bindestreck mellan namnen och han har punkt. På den tiden jag körde PC fanns det en fil som innehöll alla dessa adresser som man skickat till och den kunde man tömma så började det från scratch igen. Men hur man gör på en Mac har jag inte koll på. Det är som på iPhonen att det dyker upp förslag och där kan man välja att "Ta bort från senaste" Uppenbarligen håller Outlook också på med samma sak, frågan är hur man blir av med adressen. Min namne har ledsnat på att jag mailar kopia till honom som var ägnat åt mig själv 😉 En lösning skulle förstås kunna vara om man kunde blockera möjligheten att skicka till en viss mailadress, men mig veterligt går det inte annat än på inkommande. Någon som vet?
 5. Säker start och omstart löste det problemet 😉
 6. Provat att logga ut och in igen men det hjälper inte
 7. Lappen Lyckades till slut - när jag slog av Aktivera Meddelanden så ramlade allt in 😉 Nu har jag skrivit ut det som PDF - men jag lyckas inte aktivera Meddelanden igen - Det är skuggat.
 8. lappen Testade att avaktivera det för att sedan aktivera det igen - men det går inte - vad göra?
 9. Hmm Hittat ett program som fixat det - allt är med - MEN de vill ha 419:- för en licens. Annars får man bara de 25 första ;-( Får nog suga på det. iMazing heter det - går tydligen tanka ner det mesta från telefonen.
 10. Såvitt jag förstår utan att ha luskollat är det bara en konversation som saknas och den är ganska lång, från 2015-2018 och det känns inte lockande att sitta och ta skärmdumpar på allt men jag vill gärna ha den kvar. Provade att klicka på Synca nu också men det hjälper inte
 11. Det är aktiverat. Ser lite annorlunda ut eftersom jag kör HighSierra Kryss i Aktivera det här kontot Kryss i Aktivera Meddelanden på iCloud Kryss under alla alternativen - Meddelanden till dig kan skickas till: telnr och 3 mailadresser
 12. Var / Hur gör man det? Inne i systeminställningar iCloud är allt utom Safari markerat - men där finns inte Meddelanden. Om jag loggar in på iCloud hittar jag inget med sync och där finns inte heller Meddelanden MEN jag har massor av meddelanden i Meddelanden på Macen dock inte den önskade
 13. Inne i iCloud finns överhuvudtaget inte Meddelanden - men det mesta finns på Macen UTOM den som jag är angelägen att spara - Vad göra?
 14. Om man har en konversation som inte syns på Macen men den finns i telefonen sen 2015 och man kör med iCloud. Hur får man över den till datorn ??
×
×
 • Skapa nytt...