Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

bjorma

Medlem
 • Antal inlägg

  198
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

4 Neutralt

Om bjorma

 • Medlemstitel
  Bra

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1990
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Skulle svaret på varför jag inte får massor därinne kunna vara att jag i telefonens inställningar för Insta har avslaget: Tillåt åtkomst för Instagram/Kamera ?? Jag känner igen problemet från förr, men det är länge sen. Bilder tar ju iofs inte så mycket plats - har ett annat jobbigt problem - systemet tar 38,5 GB 😩
 2. Mitt Insta sparar bara väldigt sporadiskt bilder i mappen Instagram på telefonen. Senast 14:e maj och sen dess har jag lagt ut en del. Backar jag är jag snabbt nere på 2016. Eller hamnar de någon annanstans också?
 3. Lappen71 är lätt att bli trött på!!! 🥵🥵🥵
 4. Ja, Lappen71 på hur många sätt kan man blockera??? det är antagligen SBS - eller vad tror du? mvh bjorma
 5. Ja Raphael, Lappen blir man duktigt trött på! Fick höra att det var SBS när jag hade problem med min förra telefon där systemet sugit över 51 GB Har haft flera Case med Apple-supporten där de är medvetna om problemet och min 2 veckor gamla iPhone 8 Plus har passerat 21 GB i systemet. De säger att de är medvetna om problemet och att ingenjörerna jobbar på det. Men enl Lappen är det SBS - man tappar lusten av att använda Forumet under såna omständigheter!
 6. Sen då, den är ju inte självinstruerande precis !
 7. bjorma

  IOS 12 7,72 GB

  lappen71 Säger du det!
 8. bjorma

  IOS 12 7,72 GB

  Den här telefonen mår inte bra - fick ringa supporten igen 😞 Hade bestämt mig för hängslen och livrem dvs inte bara iCloud backup utan även en i iTunes. Körde en backar som sög 70 GB på hårddisken men när det var klart och jag klickade i manuell backup i iTunes så stod det precis som i början att den aldrig var säkerhetskopierad. Så på den igen och vänta... samma resultat. Finns en bactupmapp på 70 GB men innehållet står unknown och ska vara skapad 2001 nån gång. Så den vara bara och dumpa. Supporten var lite fundersam om jag kanske kunde få problemet med mig till nya telefonen vilket vore tråkigt.
 9. bjorma

  IOS 12 7,72 GB

  Redtop2 Det var ett skämt ! 🙂 Ställer men en fråga i Forumet får man alltid som första fråga - om man gjort en säker start 😉
 10. bjorma

  IOS 12 7,72 GB

  Testade precis grejen med iTunes som Lappen tipsade om - då gick systemet ner från 47 GB till 16,97 🙂 MEN då ökade mail från 2 GB till drygt 30 GB, så funktionen iPhone lagringsutrymme verkar vara som att blöta fingret och hålla upp i luften ;-))
 11. bjorma

  IOS 12 7,72 GB

  Pratade precis med Apple-supporten som kunde berätta att det var ett känt problem på en del telefoner och att man fn utreder problemet med förhoppningen att det ska lösas i framtida uppdateringar av IOS
 12. bjorma

  IOS 12 7,72 GB

  Intressant! Men hade jag haft 64 GB hade det varit slut nu ;-(
 13. bjorma

  IOS 12 7,72 GB

  lappen71 Varför inte det - vad är system om inte IOS ??
 14. bjorma

  IOS 12 7,72 GB

  Hej! Ni pratar om stor systemfil men det ni pratar om är ju inte mycket ;-)) Tellys 31 GB är ju rena tramset mot min 45 GB !!!!!!! Har en 6S 128 GB och jag har aldrig varit i närheten av 64 GB använt, senast för 1-2 mån sen kollade jag och det var en bra bit upp till den nivån. Anledningen till att jag kollade är funderingar på en ny telefon och jag funderade på att snika och köpa en 64 GB - MEN efter att ha sett det inser jag att jag klivit in i "hissen" så nu lutar det åt 256 GB XS finns ju inte i 128 utan bara 64, 256, 512 - SUCK! Så att ingen frågar - ja jag HAR startat om 2 ggr och även kört SÄKER START ;-)))
 15. Och ska du byta dator - lyssna på Axelman - det han inte vet om Macar är inte värt att veta :-))
×
×
 • Skapa nytt...