Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Andyypersson

Medlem
 • Antal inlägg

  20
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av Andyypersson

 1. Tjabba tjena! Jag har en möjligtvis dum fråga. Jag sitter och surfar rundor efter en extern skärm jag kan ha till mig Macbook Pro 13" Mid 2014. Jag har kikat ganska mycket och hittat denna http://www.inet.se/produkt/2205356/asus-27-mx27aq#/specs Min fråga är nu om min dator är kompatibel med denna skärm. Jag har ett Intel Iris 1536MB- grafikkort. Kommer upplösningen på skärmen bli vad som lovas? Tacksam för snabbt svar då jag tänkte beställa den ikväll :-) Ps. Ska också tilläggas att jag kommer använda skärmen för mestadels redigering av bilder/videos. Men även lite spelande.
 2. Hej! Jag har en fråga kring om någon vet något program/app man kan använda sig för att logga när en dator var använd? Jag har redan Prey och är medveten om att man kan kolla i sina systemmeddelanden. Det jag är ute efter är ett slags program som meddelar mig när datorn används. Om det finns någon där ute med vetskap om ett liknande program hade jag varit ytterst tacksam.
 3. Hej! Jag tänkte bara höra med er Mac-genier om man kan byta ut RAM-minnet på sin Macbook Pro 2013 13" late 2013 Retina? Ytterst tacksam för svar
 4. BEHÖVER HJÄLP! Jag får spel på mitt FaceTime. Det poppar upp varannan sekund om att jag ska skriva in mitt lösenord. När jag gör det händer ingenting och den poppar upp igen. Det slutar inte poppa upp notiser så det kan lägga sig 10+ ovanpå varandra. VAD SKA JAG GÖRA? Har någon samma problem får ni GÄRNA hjälpa mig. Datorn är nära till obrukbar tack vare detta.
 5. Okej, jag ska försöka med detta. Uppskattar dina svar och att du tog dig tid till att försöka lösa mitt problem. Tackar och bugar!
 6. Där finns tyvärr bara 20 gb ledigt eftersom jag har den lilla HDD. Men det ska väl inte vara ett problem?
 7. Det har jag även försökt med (glömde skriva det). Problemet känns större än så
 8. Det har jag även försökt (glömde lägga till det). Problemet känns större än så.
 9. Under en lång period nu så har min macbook börjat krångla rejält. Jag kan sitta och surfa utan några som helst problem och sen från ingenstans kraschar alla webbläsare (safari, google chrome och firefox). Jag kan klicka upp dem igen efter detta skede men de stänger ner sig igen direkt. När jag lyckas klicka upp webbläsaren, i de 15 sekunder de är uppe, kan jag inte komma åt någonting (typ inställningar osv.). Jag kan dessutom inte stänga av min dator på det normala sättet utan jag måste strypa den på start-knappen. Det verkar vara det enda sättet för mig att kunna få datorn att fungera igen. Jag har försökt antalet gånger med att starta om Finder men det tycks inte hjälpa. Finns där någon som har samma typ av problem eller någon som möjligtvis kan ha en lösning på detta?
 10. Det där ser alldeles för avancerat ut för att jag ska kunna utföra det på egen hand. Om försäkringen gått ut, vet du vad det skulle kosta om man lämnar in den till en Apple butik? På ett ungefär...
 11. Jag har en relativt gammal MBP (från 2010) och nu på senare tid har min skärm blivit riktigt seg och nästan lite hackig när jag ska stänga den. Det är precis som knarrig dörr, fast segare. Har någon samma problem och i så fall kanske någon lösning till detta? Tack på förhand!
 12. Vet inte riktigt vilken kategori denna frågan faller i men det jag undrar handlar mest om följande. Om man tänkte åka in till en butik och handla, låt oss säga ett par nya hörlurar, kan man då på något sätt kolla om varan finns i lager i just den butiken? Eller är det så att deras lager är så pass proppfullt, så varan alltid finns?  Tack på förhand 
 13. Den gör samma sak när är vid någon annans router.
 14. Men den kopplar ju inte upp sig igen när jag använder den. Jag måste gå in manuellt och starta det igen.
 15. Jag tror inte det är något problem med själva routern eftersom det kvittar var jag kopplar upp mig, det försvinner ändå. En bekant till mig har samma problem med sin 5a. Nej, jag måste koppla upp mig igen för hand.
 16. Andyypersson

  iPhone5 Wi-Fi

  Hejsan! Jag har nästan precis fått min iPhone 5 och försökte koppa upp den till vårt trådlösa nätverk här hemma, men den kopplar ifrån efter att mobilen varit låst i ca 30 sec. Har kommit underfund med att detta är ett rätt så känt problem och jag undrar om någon har någon lösning på detta?
×
×
 • Skapa nytt...