Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Brånatorpet

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Brånatorpet

 • Medlemstitel
  Nykomling

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2012
 • Appleprylar
  MacBook Pro
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Men jag har laddat upp bilderna från en PC jag tänkte skrota så hur menar du med att filerna redan ligger på disk? Trodde att det är en förvaring för att spara diskutrymme (har 1 TB film och bilder jag totalt ska förvara), jag vill inte att de ska ligga i min dator. Är inte varken drive eller bilder då något för mig?
 2. Men nu när jag redan laddat allt Drive, måste jag göra om all uppladdning från början då?
 3. Så långt läste jag också, men kan mina filer i Drive göras tillgängliga i Bilder?
 4. Hej! Äger en Macbook men är inbiten PC-användare. Tänkte säkerhetskopiera alla tusentals bilder jag har och valde Icloud. Dock vet jag inte om jag nu gjort en stor tabbe då jag laddat upp allt i Drive och inte i Bilder. Har jag ägnat dagar i onödan åt uppladdning eller kan man flytta över till Bilder för att få tillgång för visning på alla appleenheter? Har precis uppdaterat till Sierra på Macbook men sitter vid en PC och laddar upp eftersom bilderna ligger på de diskarna.
 5. Är ny Mac-användare, köpte en MacBook Pro för att jag lockades av iPhoto och iMovie. Har nu lagt rätt många timmar på ett nästan 1 tim långt projekt i iMovie11 där jag importerat klipp i full HD 1920x1080 tagna med min Canon 550D (.mov). Under arbetes gång har allt sett kanonfint ut kvalitetsmässigt, men efter att jag valt "slutför projektet" i arkiv-menyn och datorn tuggat klart efter några timmar, har det börjat uppträda flimmer/pixlar i mörka partier. Vad beror detta på? Spelar ingen roll vilket format jag väljer vid export heller, 1080p eller 720p eller stor - alla slutfilmer ser ungefär lika ut, dvs med flimmer i mörka partier (t ex svarta kläder). Filmen tappar även i färg och kontrast. Hur gör jag för att bibehålla den skarpa HD-kvalitet jag har i originalklippen?
×
×
 • Skapa nytt...