MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

skogsmulle101

Medlem
 • Antal inlägg

  89
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om skogsmulle101

 • Medlemstitel
  På gång

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2008
 • Appleprylar
  mbp2011iphoneipad2
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. skogsmulle101

  Mail: Breven finns men allt är helsvart

  Någon som vet vad det kan vara? Det gäller både .me och gmail.
 2. skogsmulle101

  Hur du skapar en USB-sticka för Mac OS X

  Hon hittar den inte men via länken i supporten hittade jag filen, hämtar nu
 3. skogsmulle101

  Hur du skapar en USB-sticka för Mac OS X

  Jag har varit där utan succé, men idag funkade det. Är inte det lite märkligt?
 4. skogsmulle101

  Hur du skapar en USB-sticka för Mac OS X

  tack, jag kollar det när jag sitter vid den.
 5. skogsmulle101

  Hur du skapar en USB-sticka för Mac OS X

  Hittar den inte i Program, borttagen. Tyvärr.
 6. skogsmulle101

  Safari kan inte uppdateras pga tillägg.

  Kan inte uppdatera Safari p.g.a. detta " ”Safari” kan inte uppdateras eftersom dess tillägg används av ”Spotlight”. Klicka på OK och avsluta programmet." Vad gör man? Förstår inte riktigt vad som menas med detta. Tack för lite hjälp.
 7. skogsmulle101

  Hur du skapar en USB-sticka för Mac OS X

  Min mor har min gamla Mac mini med 10.9.5 på (Mavericks tror jag den kallas) CDspelaren i datorn spottar ur installationsskivan varje gång (kaputt) Hur kan jag hjälpa henne att blåsa datorn, Är jätteseg och skulle vilja rensa den, börja om på nytt liksom. Hur gör man det utan skivan på Mavericks? Har kollat runt men hittar inte så gamla OS.
 8. Så löjligt. jag har min gräns på ca 6k för en smart telefon. kommer hålla kvar vid det. Det finns alltid lösningar/prioriteringar man kan göra. Senaste telefonen är absolut inget viktigt. Det där var ju bara märkligt, eller är det felinformation?
 9. Hej, I vissa mejl får jag endast svart ruta där brevet ligger, ramen och den vänstra kolumnen ser bra ut, men själva mejlet ser man inte. Vet nån vad det kan vara? Endast vissa brev alltså? Min enda gissning hittills är att de använder nåt virusskydd men det borde inte vara. Händer inte med privata mejl verkar det som om det kan ha betydelse. Macbook Pro 2011, High Sierra.
 10. skogsmulle101

  Svart i Apple Mail

  Hur i hela blev mitt svar sådär? Ber om ursäkt men va f.. Det är nåt skumt i görningen.
 11. skogsmulle101

  Svart i Apple Mail

  Fick du iordning på din Mail? Hej, Sedan uppdatering av High Sierra blir mail som sorteras trådvis svarta. Fler som varit med om detta? (MacBook Pro, 2011, 2,3 GHz Intel Core i5, Intel HD Graphics 3000 384 MB) Detta uppstår bara vid inkoppling till extra skärm, då blir det svart på både inbyggt skärm och extra skärm. Om jag kopplar ur extraskärmen fungerar det felfritt på inbyggda skärmen.
 12. skogsmulle101

  Icloud epost-adresser

  Hej, Jag har ett gmailkonto som primärkonto i iCloud. Men mina alt.adresser som jag vill ändra/ta bort. Dessa är en .me och en är .iCloud. Är det möjligt ens? Jag vill inte ha dess två extra adresser utan vill lägga till en ny där ist. Kan jag det på något sätt? Jag har läst och provat. Det jag läst är att om du har en primäradress som inte är .me .mac .icloud ska det gå men jag kan då inte det.
 13. skogsmulle101

  Byte av batteri

  Info från mejlet efter köpet. Kan man se vad det är för batteri där? ALA1322 Batteri MacBook Pro 13" MB990. Jag har mejlat dom på accesoryline.se där jag köpte det. Batteriet är 7 år gammalt, är det inte lite för gammalt?
 14. skogsmulle101

  Byte av batteri

  tror det är pirat. minns inte, får kolla det. Är allt utanför apple pirat eller hur definierar man piratprodukt när det gäller mbp batterier?
 15. skogsmulle101

  Byte av batteri

  Lånar tråden. Jag bytte för några månader sedan, men i batteristatusen står det att batteriet är 6 år gammalt. Kan batteri ligga på lager så länge? "Manufacture Date 2011..."
×