Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

National Mac

Medlem
 • Antal inlägg

  502
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om National Mac

 • Medlemstitel
  Utmärkt

Kontakt

 • Webbsida
  http://

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1994
 • Appleprylar
  PowerMac G3 B&W - PowerBook G4
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Hej Vill ha en program som enkelt sätter ett lösenord på min ethernet. Så att användaren som försöker koppla upp sig på internet får en förfrågan att ange lösenord före du slipper ut på internet. Eller alternativ två Ett program som blockar mac-adress från en specifik dator.
 2. Hej ! Undrar om det finns en tv sändar till mac som klarar av digital tv och har en kortläsare i sig. Så att man kan titta på köp kanaler. Om det inte finns någon pryl med kortläsare finns det då någon annan alternativ så att man får köp kanalerna att fungera ?
 3. Varför kommer igen video stream ??? eller har någon hittat länken
 4. Hallo finns det någon video stream ute ännu från WWDC 2006
 5. Finns det någon video stream från WWDC 2006 ?
 6. National Mac

  Gif Animation

  Hej behöver ett bra program där man kan göra egne animationer o spara dem sedan i gif. Tacksam för svar.
 7. Hej jag försöker synca mina bokmärken med andra mac datorer i mitt LAN. Men när jag öppnar systeminställningar och .mac så kraschar hella systemet varför vad gör jag fel ? Andra problem med .mac account kan int ladda up en fil till min idisk har en 16k stor doc fil och den säjer att det tar 8 timmar att ladda upp ( Jag har 2/1 Mb breddband) Alltså hur skall detta fungera ja betalar ju fö fan...
 8. Hej Om ja har typ 20 bilder och vill öppna dem i ordningen 1.2.3.4.5.6.7.8.9..10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20 så hur gör jag det i photoshop. Photosop vägrar öppna dem i årdning de kommer bara i huller och buller 2.4.6.8.18.5.7 så där.
 9. Hej Behöver en web-sida där man kan uploada typ zip filer OBS inte bilder tack...
 10. Jep funkare bra men behöver något enklare
 11. Hej Behöver ett program för mac som man kan göra samma saker som i Paint Shop pro för PC´ Tack för svar
 12. Jep en bana menade jag map på engelska
 13. Hej behöver hjälp hur öppnar jag en bsp fil... Eller om någon can hjälpa mig jag behöver modifiera en banna i soldier of fortune 2 en quake motor baserat spel. Eller så allmänt hur modifierar jag bannor ?
 14. Hej har en iMac G5 med isight och körde idag skivverktyg och kontrollerade min skiva det kom up ett sådant här meddelande ??? Hmm vad skall jag göra ???
×
×
 • Skapa nytt...