Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Robinjonsson

Medlem
 • Antal inlägg

  24
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Robinjonsson

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2010
 • Appleprylar
  MacBook PRO
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Hejsan! Jag äger en Macbook Pro (mid 2010) och undrar om man på något sätt kan uppdatera drivrutinerna till mitt grafikkort? Eller det uppdateras per automatik när man uppdatera OS? Sitter just nu med senaste MacOS High Sierra 10.13. Har varit inne på Nvidias hemsida men blev inte mycket klokare av det. Tacksam för er hjälp/tips/idéer. / Robin
 2. Hejsan! Har en MacBook Pro 13" Mid-Summer 2010 som jag har fräschat upp lite genom åren. Har uppgraderat RAM-minnet till 2 x 4GB 1067 MHz DDR3 för ett par år sedan och i höstas bytte jag lagringsminnet till en Samsung SSD 850 250GB EVO. NVIDIA GeForce 320M 256 MB sitter som grafikkort. Har märkt skillnad såklart vid båda bytena men jag är fortfarande inte helt nöjd. Jag brukar arbeta med iMovie och redigera filmer jag filmat med min iPhone 7 Plus i HD-kvalité. Innan jag bytte lagringsminnet så laggade det rejält vid förhandsvisning i programmet. Detta trodde jag skulle lösa sig när jag bytte minnet men det gjorde det inte. I all fall inte i den bemärkelsen jag önskar. Min fråga nu till er andra är: Ska/Kan man byta grafikkortet? Kan det vara det som inte hänger med? Ska/bör man byta batteri? Tar tacksamt emot tips och förslag. MVH, R.
 3. Tusen tack!! Hållit på i någon timme och härjat. Ska iväg senare i EM. Haha.
 4. Hej! Vill du skicka länken till mig? Sitter med samma problem. Min iPhone har fastnat i DFU-läge.
 5. Men visst är det endast text som bilden Lappen71 lade upp, där är ingen prognos som i iOS6?
 6. Hah! Okej, kommer ta ett tag att vänja sig antar jag
 7. Ok, har faktiskt testat båda sakerna utan framgång. Lappen, får du upp text så som:"växlande molnighet och det blir som mest 14 grader" T.ex? Eller får du även upp förhandsvisning á la iOS6?
 8. Hej! Jag hittar inte väder "bar:en" längre i iOS7 och inte Väder i inställningar heller. Där står bara hur vädret varit under dagen och inte hur det ser ut som det gjorde i iOS6. Hjälp?
 9. Hejsan, jag har ett problem med att kontakter jag tagit bort dyker ändå upp när man befinner sig i meddelanden och ska skiva nytt sms och skriver in bokstav för att söka i kontakter, då dyker kontakter jag raderat upp,how come?
 10. Hej! Nyfiken på om det bara är jag som upplever att mitt batteri sinar för snabbt. Går 20% på 3 h när den används 20-30 minuter på dem 3 h till lyssna på podcast och lite FB/Twitter. Har avaktiverat platstjänster på de flesta appar så kan inte vara det. Är medveten om att det är en luddig undran men ändå nyfiken
 11. Har för mig att den Billström DU delar så är det bara DU som kan lägga in bilder där. Anses får dina vänner göra en egen Billström och bjuda in dig, förstår du?
×
×
 • Skapa nytt...